Så utrolig dumt skrevet – jeg får mark!!!

«Jeg er selvdiagnosert hypokonder og tror alltid jeg har en eller annen sykdom. Nå har jeg oppdaget en kul på lysken som blir større og vondere for hver uke som går, og jeg tror selvfølgelig dette er kreft og at jeg skal dø. Det med kreft er kanskje ikke så usannsynlig, men jeg har også trodd at jeg skal bli lam i halve kroppen på grunn av den lille kulen, så det sier vel sitt om hvordan jeg tenker. Men jeg venter med å sjekke det til etter Skal Vi Danse, haha. Jeg vil jo ikke trekke meg fra konkurransen. Så med andre ord vil jeg heller dø enn å ryke ut».

Dette skrev Sophie Elise selv i bloggen sin for fire dager siden. Jeg synes slike uttalelser er fullstendig latterlige og er med på å ta vekk fokuset og alvoret i at mange lever med disse diagnosene, er ordentlige syke og sliter masse. For det er slik det faktisk er, det er ikke lett å leve med slike sykdommer og lidelser, og det er utrolig viktig å skape forståelse rundt det, og dette er denne fjolla med på å ødelegge!! DET er sjukt det!!!

Stadig vekk i sin tid som toppblogger har hun skrevet at hun har alvorlige diagnoser og sykdommer. Hun har fått masse sympati og medynk på å lure dagens ungdom til å tro at hun lever med alt dette og må slite ekstra for å få gjort alt hun gjør. Alvorlige syke har blitt latterliggjorte.

Nå plutselig i noen bisetninger i et innlegg «innrømmer» hun at alle diagnosene hun har fortalt oss gjennom årene at hun har er selvdiagnosert, med å si at hun er hyponkonder. Nok en gang selvdiagnosert. Alltid tidligere har hun stått på sitt og sagt at hun faktisk har disse diagnosene og at de ikke er selvdiagnosert.

(skjermdump)

Men som alltid kommer disse uttalelsene i forbindelse med bokslipp, singelslipp, TV-serie osv. Denne gangen er det garantert for å skape oppmerksomhet rundt TV-programmet «Skal vi danse» og hennes kommende nye bok. Legg merke til bildet over, med tekst, postet av henne selv i dag.

🤪

«jeg tror selvfølgelig dette er kreft, men jeg venter med å sjekke det til etter Skal Vi Danse, haha».

Haha.. faktisk!! 😳

Hva faen..!!

Dette skrevet av ei som skal ha vært plaget med angst og depresjoner gjennom flere år av sitt liv..

Noen eier ikke skamvett i livet.

Flott menneske.. 😡

(skjermdump)

Her er noen av diagnosene hun sier selv hun har:

ADHD

Depresjon

Angst

Eksistensiell Angst

Psykose

Bipolar

Selvskader – psykotisk adferd

Tvangstanker

Hypokonder

Papyrofobi

Derelezation disorder

Aviatofobi

Essensiel Tremor

Dysmorfofobi

😳😳😳

Jeg tenker MYTOMANI og HISTRIONI!!

Google it!!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#sophieelise #hypokonder #oppmerksomhetssyk #mytoman #histrioniker

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg