HO!!!

Snuppen min og jeg tok oss noen drinker nå på lørdag (BOMBE!!). Så dro vi til Palmen pub for å ta noen øl og runde av kvelden. I baren satt en kar som er utrolig slitsom og prater masse uinteressant «ræl» og lar ikke folk være i fred uansett hvor mange ganger man ber om det. Jeg prøvde å ikke la det plage meg, gikk utenfor og røyket. Der traff jeg på en fremmed fyr som kommenterte om jeg var en av gutta som stjal en mobiltelefon på Strømsø Sportspub for en tid tilbake siden. Jeg husket ikke å ha sett han før, men han var tydeligvis på sportspuben den kvelden de ansatte nærmest anklaget snuppen min for å ha stjålet en mobil fra en gjest.

Så gikk jeg inn på Palmen igjen. Og der greide jeg bomme på stolen jeg skulle sette meg på. Og jeg gikk rett i gulvet. Det var ikke helt min kveld, og var vel litt irritert da jeg dro derfra.

Utenfor når det stengte kom jeg i prat med ei som satt ved samme bord som snuppen min og meg den kvelden for over et år siden da den berømte mobiltelefonen ble borte. Den kvelden de ansatte på Strømsø Sportspub fremstilte det som om at mobilen hadde forsvunnet sammen med snuppen min.

Jeg kommenterte til henne hvordan hun enda den dag i dag kan støtte anklagene og løgnene til de på Sportspuben. Da ble hun sur og snudde ryggen til meg. For hun skal ikke høre, bare prate, og får hun ikke prate – da går hun!

Hun ytrer at hun «oppfattet det slik, at det ble sagt at mobilen ble SIST SETT PÅ FILM da snuppen min passet på den». Og har sagt (gang på gang på gang) at det er løgn fordi dem kunne ikke se noe på film som ikke har hendt.

Snuppen min var aldri i nærheten av mobilen, han passet den aldri, det var det JEG som gjorde!!

Altså, den aktuelle kvelden, etter at snuppen min var gått, rett før stengetid, så spurte ei dame meg om jeg kunne passe mobilen hennes mens hun var på do. Plutselig kort etter sto hun midt på gulvet og var helt fra seg for at mobilen hennes var borte. De ansatte ser på videoopptak og bryter høyt ut slik at alle gjester kunne høre, at den var sist sett hos snuppen min (som var dratt en time tidligere og som aldri hadde sett mobilen eller noe). Hun løy. Hun antydet også til gjesten som savnet mobilen at snuppen min (en uten hår) muligens hadde tatt den.

Og dette var ikke første gang hun barkjerringen skulle henge oss ut. Og heller ikke siste. Første gangen kom jeg og tre stykker til inn på denne puben. Det var sent en lørdag kveld. Jeg kjøpte fire øl, en til hver i følget, så satte jeg meg ved et bord. Etter en stund kom hun i baren bort til bordet og skjelte meg ut, kalte meg idiot og verre ting. Skjelte meg ut på det verste, uten grunn, foran hele klientellet. Alle ved bordet ble helt tause og skjønte ikke hva som foregikk. Aller minst jeg. Alle øyner på stedet var rettet mot meg, og barkjerringa trampet rundt i lokalet og hengte meg ut som om jeg hadde gjort noe forferdelig galt. Det var første gangen.

Jeg prøvde å få en forklaring, men bartøsen hadde ingen å gi meg. Jeg dro dit en uke etter, en formiddag. Over en kopp kaffe prøvde jeg finne ut hva problemet var. Det skulle daglig leder finne ut av, og jeg skulle få en unnskyldning, sa han. Det var ikke akseptabelt at gjester ble behandlet slik fikk jeg medhold om.

Den gang visste ikke jeg at bardama var hans svigermor. Jeg fikk aldri unnskyldningen, men vi, snuppen min og jeg ble heller stemplet som mobiltyver. Jeg skrev om dette i bloggen min, og er deretter nektet servering på den puben.

De klarte ikke henge meg ut i den grad, eller mobbe meg til å holde meg unna, så da valgte de å nekte meg servering. I dag er det helt greit, for de er så motbydelige i sin oppførsel at jeg ønsker ikke å gi en krone til bedriften deres.

I ettertid har det vært flere episoder. En gang så satt snuppen min og pratet med en gutt på et annet utested. Da begynte denne bardama som var ute på livet selv, hun skulle få denne fyren som var en bekjent av henne vekk fra snuppen min. For slike som han omgås man ikke med mente hun. Skikkelig ufyselig!

Og nylig, det var faktisk nå i romjula som var. Da kom daglig leder for aktuelle Strømsø Sportspub bort til meg, kalte meg syk i hodet og gikk faktisk til fysisk angrep på meg. Slo meg i hodet, det var ikke brutalt og jeg ble ikke skadet fysisk, men slikt er veldig krenkende, og ikke hvordan man oppfører seg mot andre mennesker.

Så i helga kom denne saken opp igjen da jeg møtte denne fremmede mannen utenfor Palmen, en som har stemplet meg og snuppen min som mobiltyver etter å ha blitt framstilt som det av de ansatte på Strømsø Sportspub. Og igjen konfronterte jeg denne dama vi satt sammen med den aktuelle mobilkvelden. Og hun står på sitt, at oppførselen til de ansatte er innafor. Selv om dem lyver.

Jeg har gjentatte ganger sagt at snuppen min var aldri i nærheten av den mobilen. Og hun kan ikke si at hun har sett han med den, for det vil være en stor løgn! Så i min frustrasjon i går skrev jeg en status på Facebook: «Sportspuben er en plass for søppelfolk, er det dit dere vil gå?» og da tok det ikke lange tiden før hun sendte meg melding om at jeg hadde kalt henne for søppelfolk.

Så dette innlegget er til deg HO!! Og dette innlegget har du bedt om selv!!

Jeg har bodd her i Drammen i 11 år. Mange bekjente og noen venner, gode venner bruker stikke innom Strømsø Sportspub innimellom. Og nå ønsker du å henge meg ut for å ha kalt dem søppelfolk? Hvor bedriten er du?

Venner og bekjente har hørt min historie om hvordan Strømsø Sportspub har vært mot snuppen min og meg. De vet at jeg er forbannet på de ansatte der etter alt dette. Og dette vet du også HO!! Men du velger altså å å gå ut med at jeg er en slik dritsekk som kaller mine venner og folk jeg omgås for søppelfolk??!!

Det sier mer om deg!!

Det er jo ikke første gangen du skriver stygge ting til meg og om meg. Jeg husker enda godt den gangen jeg møtte deg på Bragernes Torg. Jeg dro en spøk som du ikke syntes var like morsom, og da kunne du ikke finne nok dritt å slenge til meg. Husker du alt du sa?? All dritten du gulpet og spydde ut av deg som Linda Blair i den første exorsist-filmen!

Deretter gikk du så langt som å anklage meg for å ha hengt DEG ut i et blogginnlegg der jeg skrev at jeg hadde møtt en person ute på byen som var «negativ og hårsår». Noe som ingen satte i sammenheng med deg, jeg nevnte ikke noen navn, ikke engang kjønn. Men du ville bråke og fortsatte på sosiale medier å sende meg meldinger, for det var jo ikke måte på hvor stygt jeg hadde uttalt meg i mitt blogginnlegg.

Link: Negativ og hårsår.

Sannheten er at i innlegget kommer det ikke fram ti prosent engang om hvor stygg og ufyselig du var. Greit, jeg sa en dum spøk som «moren din må ha vært veldig glad i snurrebass», men den var ihvertfall ment som spøk, din reaksjon, dine uttalelser var ren ondskap!

I ettertid har du jo så flott drevet å kommentert negativt til meg når du ser jeg kommenterer i diskusjoner hos andre Facebook-brukere. I en diskusjon på en venninnes side skrev jeg: «Det er sant. Er veldig imot fosterordningen som barnevernet opererer med i dag – mange stjålne barn.»

Og så kommer du:

«Fosterforeldre har til dags dato ikke "stjålet" et barn i Norge. De stiller seg til rådighet for barn hvor vedtak allerede er fattet. Rett kritikken din den hører hjemme.»

Hverken i teksten eller annet sted har jeg påstått at fosterforeldre har stjålet barn. Jeg skrev at jeg er imot fosterordningen som barnevernet opererer med. Det ut fra egne personlige erfaringer og opplevelser.

Du ba meg rette kritikken min der den hører hjemme! Hørte du glassveggene dine knustes i millioner av skår nå??

Hva med å høre når folk snakker? Hva med å lese hva folk skriver? Hva med å bry seg om andre istedet for å hele tiden få alt til å handle om deg??!!

Hvordan du kan se på at folk du omgås blir stemplet som tyver og få det til å handle om DEG og DIN oppfatning er meg helt ubegripelig!! Det handler ikke om deg i det hele tatt!! Hvor selvsentrert og egoistisk er du??!!

Du vet at siste året for meg har vært så utrolig tøft og vanskelig. Jeg jobber hardt for å holde hodet over vannet. Du vet jeg er i stadige behandlinger, terapeuter, spesialister, psykiatere. Og du vet jeg ligger i forberedelser til en større rettsak som handler om seksuelle overgrep mot titalls barn hvor jeg var et av dem.

Du burde skjønne at jeg har mer enn nok enn at jeg skal slite med stempel, rykter mobbing og hets fra Strømsø Sportspub. OG deg!!

Men det er hensyn du ikke velger å ta. Så medmenneske er du ikke, for det er ikke deg. Og Gud forby at noe skulle handle om noen andre enn deg!!

Det kan være at jeg reagerer på en litt annen måte enn det kanskje folk uten traumer reagerer på. Det er slik at mennesker med traumer er mer på vakt og vil da automatisk reagere litt annerledes, sterkere, eller mer dramatisk.

Men hva er din forklaring på hvordan du opptrer??!

Når jeg skriver om min frustrasjon og mitt sinne mot et sted, og de ansatte der som gang etter gang har hengt meg og mine ut, så greier du å få det til at jeg kaller mine venner for søppelfolk??!! Og du påstår at jeg har kalt deg for søppelfolk?? Igjen skal det handle om deg..

Hvor våken er du i hodet?

Et menneske trenger ikke mye mellom ørene for å skjønne hvor min frustrasjon var rettet mot…

Jeg har fått så nok. Du har pratet dritt om mine venner, og folk du angir som dine venner. At hun «venninnen» din gadd å sitte ved samme bord som deg på lørdag er også noe som er meg uforståelig. Men hun vet vel ikke noe om hvordan kjeften din har uttalt seg om henne.

Du har selv sagt at du var en mobber da du vokste opp. Fint at du innså det. Men bare til opplysning, du er en stor mobber enda. Du er ufyselig, selvsentrert, nekter å høre på andre, alt skal handle om deg, du driver hersketeknikk, og igjen, du er en ondskapsfull mobber.

Dagene der jeg prøver å være hyggelig mot deg er over. Jeg har tenkt nøye over dette nå. Som du selv skriver er snuppen og jeg bare noen du har festet med. For oss er det annerledes. Vi inkluderer, inviterer til quiz, middag og fest. Vi spør folk om dem vil være med på turer, ut å spise, konserter, ferier, kino og hva det måtte være. Vi er vennskapelige og prøver bygge broer. Etter alt dette akter jeg ikke kaste bort mer tid på deg, for du er ei ufin, utakknemlig møkkakjærring som forsøpler med kjeften din, og jeg vil ikke ha noe med deg å gjøre noensinne igjen.

Ikke hils på meg, ikke snakk til meg, ikke se på meg!

Jeg er for bra for deg!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#ho

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg