Er du den seirende Skipper?!

Det har vært tøft å blogge den siste tiden. Da snakker jeg fra etter øreoperasjonen. Når en går rundt å føler seg helt fjern, ikke seg selv, så er det vanskelig å tenke, og da enda vanskeligere å formulere seg, være kreativ, få ord og setninger ned på papiret. I dette tilfellet, i bloggen!

Jeg har jo selv skrevet at jeg blir stadig bedre. Men ikke fra dette fjerne «vakuumet». Jeg har en «boble» i hodet. Hahaha.. som sagt, vanskelig å beskrive.

Bedre har det ikke blitt av å ha kjent en svak «kløe» i halsen de siste dagene, gått og lurt på om jeg begynne blir syk. I går begynte jeg å nyse, og det renner av nesen min. Så nå renner det konstant av nesen min, og jeg nyser hele tiden.

Guffent!

Men nå er det slik at jeg la ut en gåte her om dagen. Det var nå sist fredag, og gåten gikk ut på å finne ut hvordan øyenfarge skipperen har, og hvorfor dere vet det?!

Legg merke til at det står at DU er skipperen, og da er det DIN øyenfarge som er riktig svar.

Link: Gåte

Det var 6 stykker som svarte på gåten: Steinar, Trine. Anina, Lise, Hanne og HET. Trine og Lise svarte feil og Hanne ble diskvalifisert for at hun ikke delte gåten (innlegget videre). Så da ble det trukket lapp for å avgjøre hvem av de resterende tre som vant!

Gratulerer Anina!! Legg igjen adressen din i kommentarfeltet (blir ikke offentliggjort), så kommer det snart en overraskelse hjem i postkassen din!

Ha en fortsatt fin søndag folkens!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#gåte #overraskelse #premie

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg