Gåte

Løs denne gåten og legg inn ditt svar som kommentar til dette blogginnlegget innen søndag 04.02 klokken 17:00!! Del deretter dette innlegget offentlig på Facebooksiden din. Når du har gjort som beskrevet og hvis du har riktig svar er du med i trekningen om en alle tiders overraskelse i postkassa!!

Vinner blir lagt ut i blogginnlegg samme kveld, så følg med!

Tenk deg at du er skipper på en stor og flott yacht som skal plukke opp passasjerer på kysten av Spania. Costa Blanca. Fra starten av turen har du med deg 8 passasjerer. Ved båtens første stopp forlater tre av gjestene og fire nye stiger ombord. Alle er glade og fornøyde, ingen skyer på himmelen, 32 grader i skyggen og masse sol. Gjestene koser seg med kalde Cocktails som Mojitos og Daiquiris.

På neste stopp forlater fire av gjestene, og ti nye gjester stiger ombord. Stemningen stiger og alle sammen koser seg med Cocktails og Tequilas. Småsnacks og tapas blir servert. Dagen kunne nesten ikke blitt bedre. På det tredje og siste stoppet for påstigning stiger superstjernen Madonna ombord, alene, og ingen går av. Hvilken farge er det på skipperens øyne, og hvordan vet du det?

Plass for kommentarer er nederst på siden her under blogginnlegget!

Ha en riktig god helg alle dere flotte!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#gåte #bunnytrash

12 kommentarer

Siste innlegg