FIX VIXEN AWARDS (DEMONSTRASJON 04.02.18)!

I mitt forrige innlegg (her) ga jeg min hele og fulle støtte til bloggerne «Bloggomtoppbloggere» som ble diskvalifisert etter de ble nominert til prisen «Folkets Favoritt» på Vixen Influencer Awards (Blog Awards). Dette er den gjeveste prisen der folket, ikke juryen, bestemmer hvem vinneren er. Men det viser seg jo nå at det ikke er helt sant. Den folket tror skulle vinne og har stemt på var jo nettopp «Bloggomtoppbloggere», men det ville ikke Vixen og deres contenting marketing byrå (Chili Publications).

Det ser faktisk ut til at det hele er så korrupt at det er samme personer og byrå som styrer hele greia, og de har tydelig en agenda for personlig vinning.

«Om det er slik så er det veldig problematisk at Vixen Influencer Awards prøver å være en slags bloggernes Spellemannspris, når det hele egentlig er kontrollert av et content marketing byrå, som attpåtil lever av å selge produktplassering til enkelte av bloggerne. Det blir som om Spellemannsprisen hadde vært kontrollert av Sony Music. Man kan da gjette på hvem som da hadde vunnet priser.»

– sitat fra Bloggomtoppbloggere

Les alt om korrupsjonen her: Er dette virkelig mulig?

Så når en nå vet dette så skjønner en jo at det er en årsak, en helt feil sådan, til at bestemte bloggere vinner i sine kategorier. Hele konseptet er for meg nå ingenting verdt som blogger. Det hele er bare latterlig. Og når dette nå er kommet fram så tenker jeg på hvor pinlig det må være å stå på denne scenen og ta imot en slik pris. Det å vite at prisen egentlig tilhører noen andre må jo gi ren avsmak. Særlig når det gjelder kategorien «Folkets Favoritt». Alle prisene som noen gang er blitt delt ut på Vixen Awards er helt verdiløse!

Dette er veldig synd. For det var jo fint med Awards for bloggere også. Som jeg skrev i forrige innlegg så var jo Vixen Awards en slags «Oscar» for bloggere. Nå er det bare helt «Nils».

Men jeg tenker litt på en kommentar jeg leste i et kommentarfelt. Hva hvis man laget til en protest den dagen?!! Alle bloggere (and friends) som har mulighet kler seg ut som SophieElise frøkna eller fruene og protesterer ved denne såkalte prisutdelingen kommende søndag. Virkelig lager oppmerksomhet om at Vicky og Adina og bloggen «Bloggomtoppbloggere» er de virkelige vinnerne av prisen «Folkets Favoritt» og Influencer Awards. Og med det få fram om korrupsjonen bak prisutdelingen, om svartelisten til Hans-Petter Nygård Hansen, og på den måten muligens få til en rettferdig utdeling de kommende år.

Det burde jo være i alles interesse.

Håper uansett at alle som kan virkelig trår til for å få denne saken og sannheten om Vixen fram i lyset. For alle genuine originale bloggere, deres lesere – og for rettferdighet!!

Følg Bunny Trash på Facebook her: Link!!

#vixen #vixenawards #vixenblogawards #folketsfavoritt #bloggomtoppbloggere #vickyogadina #sophieelise #korrupsjon #hanspetternygårdhansen #hpnh #vixeninfluencer #chilipublications #contentmarketing #svartelisten #svartelistet #protest #demonstrasjon #bunnytrash

Link: Bloggomtoppbloggere

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg