De så flotte, og jeg så helt forferdelig ut!!

Det ble ikke noen «mindre rolle» videre på meg i går da jeg var på innspilling i Oslo. De droppet det, men jeg og en til fikk være med på en extra scene på slutten av dagen.

Dagen med filmteamet var veldig moro. Det er en komedieserie som heter «Oljefondet» på ti episoder.

Det ble spilt inn flere scener som er fra forskjellige episoder i serien. Jeg er «forbipasserende» et par ganger. Også har jeg en scene som fyllik/uteligger. Jeg og en annen «uteligger» sitter der. Ute av oss sjæl uten røyk og alkohol. Så kommer disse seks velstående, forfinede, arrogante, overlegne, vakre snobbene fra Oljefondet og stiller seg rett ved oss med sine flotte parfymer, vin og cognac som de har kjøpt på tax-free.

Serien handler om situasjonene som oppstår når man skal passe på denne ufattelige store pengebingen med sparepengene til det norske folk.

De seks personene fra «Oljefondet» er Thomas «Fingern» Gullestad, Kathrine Thorborg Johansen, Karoline Krüger, Elias Holmen Sørensen, Jon Niklas Rønning og Evelyn Rasmussen Osazuwa.

Å være med på dette var interessant og lærerik. Jeg sto mye bak kamera med blant annet produsent Veslemøy Zwart, Script-forfatter (Tom) og regissør Harald Zwart. De var kjempehyggelige, og særlig pratet jeg en del med Veslemøy.

Veslemøy lærte meg et par «fattigtriks» for min rolle, og Harald ga meg instruksjoner for scenen min. Så jeg har jobbet med og for Zwart, bokstavelig talt. Og det gjør jeg glatt igjen. Alle tiders mennesker.

Kathrine Thorborg Johansen og Karoline Krüger kom også å hilste på meg. Og jeg vekslet noen ord med Krüger som viste seg til å være en riktig festlig dame. Karakteren hun gjør i serien har mye kroppspråk og er veldig vittig.

Dette er en serie jeg gleder meg veldig til er ferdig, for jeg tror den blir rasende festlig!

Det ble en lang og lærerik dag, og det var koselig, alle involverte dro til ‘Et glass’ hvor vi spiste lunsj/hamburgertallerken sammen. Vi hadde hele tiden en følgesvogn med snacks, mat og drikke. På slutten av dagen fikk vi servert foccacciabrød med vegetar, kylling eller laks.

Jeg ble kjent med flere statister, og var i godt selskap.

Tusen takk til Lykke som castet meg, og til Sondre som ga henne mitt navn og mobilnummer, og Zwarts!

Igjen tusen takk!!

(Meg som uteligger/fyllik i Oljefondet)

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#oljefondet #tvserie #serie #tvnorge #innspilling #opptak #statist #skuespiller #fyllik #uteligger #thomasgullestad #fingern #kathrinethorborgjohansen #karolinekrüger #krüger #eliasholmesørensen #jonniklasrønning #evelynrasmussenosazuwa #osazuwa #veslemøyzwart #veslemøyruudzwart #haraldzwart #haraldjohanzwart #zwart #oslo #etglass #motionblur #motionblurfilms #motionblurfilmsas

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg