Narkose i morgen.

Jeg sto opp tidlig i dag, altså tidlig til meg å være. Var på shopping med noen venninner. Koselig det. Kunne gjerne brukt noe mer tid, og dratt noen flere steder, men vi hadde en ‘spesiell’ sjåfør. Jeg fikk uansett mye glede av den lille turen, for jeg elsker å være med venner, og jeg fikk kjøpt litt småtterier til jentene mine. Altså Ella og Ariel. Fine mopsejentene. Og så kjøpte jeg et nytt gulvteppe til stua. Jeg bare måtte!

Vel hjemme igjen fikk jeg betale prisen for den kortvarige gleden. Jeg ble så dårlig. Jeg havnet rett på sofaen. Det er slik det kan bli når jeg står opp tidlig. Disse sykdommene mine krever sitt. Og slik er det bare, tungt, men det har jeg nå akseptert. Må jo bare det, når diagnosene er kroniske. Hjalp heller ikke på å kjøre bil, det bruker jeg bli dårlig av i seg selv.

Men shit au, jeg er gjerne med jeg. Når jeg klarer og jeg kan. Er et meget sosialt vesen. Og siden jeg ser så frisk ut, og lider av såkalte ‘usynlige’ sykdommer, så er det lett å glemme at jeg ‘bare sitter her’, og gjerne vil bli med. Hurra for dere som husker på meg <3

Folk suser rundt i sine biler. Hit og dit. Folk kjører bare for å kjøpe seg burger på McDonalds, eller en pølse på bensinstasjonen. Og her sitter jeg. Får ikke lov å kjøre opp å skaffe meg førerkort engang. Er kvalifisert TT-kort bruker. Men holder litt tilbake på det, for vinteren er alltid hardere og tøffere enn sommeren.

Winter is coming.

Og i morgen skal jeg på tannklinikk her i Drammen og fikse et problem bak i munnen min. Som mange vet så har jeg slitt i flere lange år med munn og tenner. Prøvd å få hjelp fra staten og NAV alle de årene. Og for cirka et år siden startet jeg uten hjelp, men på lånte penger, og da først så NAV alvoret og ville hjelpe meg litt. Litt.

Jeg har periodontitt. I morgen skal jeg på tannklinikk her i byen og gjøre et inngrep bak i munnen. Jeg må i narkose, og det ser jeg ikke fram til. Det har vel også spilt inn på formen i dag. Men trøsten er at det blir det siste ‘større’ arbeidet i min munn på en god stund. Her til lands altså. Jeg har en tur i vente i slutten av oktober til tannklinikk i Budapest, Ungarn. Og en tur til til i begynnelsen/midten av november. Etter det får jeg bare se hva livet bringer..

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#venner #shopping #sykdom #kroniskesykdommer #diagnose #syk #diagnoser #hypertyreose #osas #cfs #periodontitt #tannbehandling #kirurgi #narkose #nav #tannklinikk #drammen #norge #budapest #ungarn

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg