Opphengt!

Søndag kveld og jeg ligger på sofaen utslått. Snuppen min har gått flere turer ute i det fine været, og han har laget både frokost og middag. Og vasket opp etterpå. Selv har jeg bare skiftet papir i buret til rottene, fylt med litt mat og silt sanden i doen deres. Og jeg har lagt nattens antrekk i hurtigvask i maskinen. Stort mer klarer jeg ikke gjøre i dag. Har ikke kledd meg engang, tar på meg en onepiece etterhvert før rottene blir hentet.

Kom plutselig på en samtale som fant sted i går kveld. Det har seg slik at hvis jeg legger ut flere blogginnlegg om samme sak eller person så tror folk at jeg er opphengt. Det ble litt blogging om Sophie Elise, jeg har kritisert henne kraftig i noen innlegg. Og jeg har da fått høre at jeg er opphengt i henne. “Hvorfor kan du ikke bare la det fare?” “Gå videre”.

Folkens, ikke prøv dere på å analysere meg. Spesialister har prøvd, og selv dem bommer. Er ikke opphengt i Sophie Elise. Men jenta er en stor del av sosiale medier, hun regnes som Norges største blogger. Og jeg er en del av bloggverdenen. Vet dere hva? Akkurat nå leser dere faktisk i en blogg! Dette er et blogginnlegg! LOL!!

Det er mange temaer som går igjen i bloggen min. Noen fordi det er interesse, noen fordi det er livet mitt, og noen fordi det ble gitt meg på et sølvfat den dagen. Feks «Mornajensen» -videoen til Sophie Elise, den var jo laget for å kritiseres av meg – og hundre andre bloggere.

Vil dere vite hva jeg faktisk er opphengt i??! Min lille familie, snuppen min og jentene mine, Madonna, Madonna, Madonna, homosex, musikk, reiser, konserter, show, film og festligheter.

Enkelt.

Ha en fin søndagskveld 🙂

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#rotter #raptus #rottus #sophieelise #blogg #blogging #blogger #bloggere #blogginnlegg #bunnytrash

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg