Wish!

I dag våknet jeg, og etter kort tid oppdaget jeg at jeg hadde våknet til en fantastisk dag! Så det skal jeg gå på puben og feire med noe godt i glasset litt senere, hehe..

Som en prikk over i’en fikk jeg pakke i posten i dag. Noe jeg hadde bestilt selv fra Wish. 34 kroner tror jeg den kostet. Nemlig denne flip-overen dere ser på bildene.

Jeg er sååå fornøyd. Den har dobbelt opp med plass til kort. Pluss lommer til sedler og kvitteringer. Og en lomme til mynter. Med glidelås! Genialt!! Jeg har alltid savnet en slik når vi er på ferie, eller turer ut av landet. Og såvidt jeg vet så skal jeg to turer til Ungarn i år, og snuppen og jeg skal på ferie til Tyrkia snart!

Den er også laget av et materiale som er godt å ta i, det er gode låser på den, og det er lett og ta mobilen fra når en skal bruke den.

Til sitt bruk er Wish genialt. Men pass dere, jeg advarer, det er fort gjort å bestille masse rusk og rask man ikke trenger, rett og slett for det er så billig. De legger ut fristelser hele tiden. Pass på pengene deres, det er ingen poeng med å kjøpe alt man har lyst på i øyeblikket, man blir like fort lei, og penger kan heller brukes til å leve livet!!

Kos dere masse, i dag, til helga og nyt hele sommeren!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#wish #flipover #mobiletui #mobilcover #mobil #penger #glede #ferie #sommer

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg