SophieEliseBløff!

Jeg har skrevet blogg noen år, og hele veien har jeg støttet og beundret vår toppblogger, Norges mest populære blogger, Sophie Elise!

Igjen må jeg påpeke at det er ikke fordi jeg leser/liker rosablogger, men fordi hun er fra Harstad, byen jeg også vokste opp i. Jeg vet hvem faren hennes er, og barndomshjemmet hennes er ikke mange hus unna mine gudforeldre. Og ikke minst, jeg kunne relatere meg til oppveksten hennes i hjembyen, jeg kjente meg igjen i deler av hva hun skrev, hvordan folk var mot henne, og hvordan det i det hele tatt var å bo der.

Jeg syntes det var litt kult at hun var fra samme by som meg og greide stikke seg litt frem. Og til felles hadde vi også at jeg stakk hit til Drammen, hun til Oslo.

Jeg syntes også hun hadde en del skikkelig gode blogginnlegg. Når hun ikke skrev om hår, klær, solarium og sminke. Jeg leste blant annet et innlegg hun skrev om hunder som ble gasset ihjel etter noen uker i asiatiske dyrebutikker. Blir ikke en valp solgt innen få uker blir gass dens skjebne. Det blir uendelig mange drepte valper. Trist, men opplysende, og jeg syntes det var bra at Sophie engasjerte seg i slikt.

Men underveis disse årene har jeg lest kommentarer fra andre bloggere som går ut med at Sophie Elise har direkte stjålet innlegg fra dem. Jeg har hele tiden nektet å tro det, at Sophie Elise har bløffet seg til topps var utrolig. Jeg ville ikke tro det!

Etter forrige innlegg jeg skrev om Sophie Elise. Der jeg skrev hvorfor jeg ikke er noe fan av henne mer. For eksempel at hun skriver at hun er så glad i dyr, hun er representant for NOAH (for dyrs rettigheter), skriver blogginnlegg mot pelsindustrien, men likevel i løpet av få år har hun skaffet seg to hunder som hun har gitt fra seg for å reise rundt som et miljøsvin og ta plastiske operasjoner fra topp til tå. OG ikke minst vandre rundt på hotell i Oslo nå i 2017 med angora og revepels (sølvrev) som hun også har på seg på en photoshoot som hun publiserte selv på sosiale medier.

Link: Ikke noen fan av Sophie Elise Lengre!

Etter det nevnte innlegget kom det en kommentar fra en annen blogger som har blogget like lenge som Sophie Elise (og meg). Hun fortalte at nettopp disse dyrevern-innleggene fra SophieElise var stjålet fra henne. Innleggene jeg likte best med Sophie Elises blogg. Når Sophie Elise ble konfrontert med dette reagerte hun med å blokkere den originale bloggeren.

Etter å ha fulgt SophieElise så lenge så vet jeg nå en hel del om hennes metoder. Så jeg er egentlig ikke i tvil lengre. I sin egen bok skriver Sophie at hun hacket seg inn på sin kusines populære blogg og la inn ting der for å få lesere til sin egen blogg. Hun stjal også klærne til sin kusine. Hun stjal for å bli populær.

Og når en først har begynt å stjele..

Nettopp leste jeg et innlegg i bloggen til Forbipolene. Og hun som ER Forbipolene har jeg snakket med, hun er en ung mor med mye mellom øra. Hun er en dyktig og ærlig blogger. I et blogginnlegg i dag skriver hun til Sophie Elise følgende:

Jeg vet at du leser bloggen min. Men du har ikke lest den grundig nok. Jeg postet et innlegg omhandlende det å velge lykken ved å ta i bruk takknemlighet klokken 18.20 den 11.07 2017. Innlegget het “Dette vil gjøre deg lykkelig”. Samme kveld klokken 19.53 postet du et lignende innlegg der du regelrett skriver om det samme. Ditt innlegg heter “Jeg er takknemlig for…” Du viser leserene dine hvordan de kan skrive affirmasjoner i takknemlighet, slik jeg viste leserene mine en drøy time i forveien. Men du har altså ikke lest innlegget mitt grundig nok. Det mangler noe.”

Les hele innlegget til Forbipolene her: Kjære Sophie Elise du glemte noe viktig!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#sophieelise #toppblogger #norgesmestpopulæreblogger #noah #blogg #bloggere #blogging #rosablogg #rosablogger #rosabløff #bloggtyveri #bloggstjeling #bloggkopi #bloggplagiat #tyveri #stjeling #bløff #kopi #knockoff #helenedalland #forbipolene

Støtt NOAH –> NOAH – For Dyrs Rettigheter

Bildene i innlegget er stjålet fra SophieElises og Forbipolenes profiler på Facebook.

Ha en fortsatt fin torsdag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg