Positiv TT-nyhet!

I dag fikk jeg et brev i posten som jeg ble veldig glad for. Jeg visste det ville komme, det fikk jeg beskjed om for et par uker siden da det ble innvilget. Brevet besto av et klistremerke, en TT-brosjyre og et TT-kort.

Jeg har fått innvilget TT-kort av Buskerud fylkeskommune. Og i dag fikk jeg kortet og informasjon om bruken av det.

Dette betyr at jeg kan komme meg litt imellom, besøke venner som bor utenfor sentrum, og komme meg hjem igjen. Jeg kan delta på aktiviteter, og det øker min livskvalitet. Det er lagt inn en bestemt sum, så dette er ikke ubegrenset, men likevel meget generøst av Buskerud fylkeskommune.

Dette hjelper meg ikke til å få handlet på Ikea eller i Sverige. Noe jeg ‘stresser’ med for tiden siden jeg driver å planlegger bursdagsfeiringen min som er ‘rett rundt hjørnet’. Har ikke så mange rundt meg til å hjelpe meg med disse tingene. Så dette kortet er kjempebra for meg når det gjelder det sosiale ihvertfall!

Bildet ble fælt, typisk, siden det er tatt hos politiets passbildeautomat. Ikke mange som er fornøyde med bildet sitt i passet, men jeg kan si at bildet mitt i passet ble bedre enn dette, høhøhø.. huff!!

Uansett.. tusen takk til Stine B. som tipset meg om denne tjenesten. Tusen takk til legen min som virkelig har begynt å trå til og tale min sak. Og tusen takk til Drammen og Buskerud fylkeskommune for denne generøsitet <3

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#tt #ttkort #gladpost #buskerudfylkeskommune #drammen #øktlivskvalitet #livskvalitet #sosialisering #sosialllivskvalitet #glede #øktglede

6 kommentarer

Siste innlegg