Jeg er brannfarlig!

For noen år siden fikk jeg diagnosen Obstructive Sleep Apnea Syndrome (OSAS). Dvs kort fortalt en sykdom som gjør at jeg har pustestopp ved nattesøvn, det er veldig slitsomt, og jeg våkner. Mitt tilfelle er ekstremt, og jeg har over 70 pustestopp i timen, over 20 sekunder hver gang. Det medfører at jeg må sove godt over dobbelt så mye som det gjennomsnittlige menneske, for å “ta igjen” søvn, og bli uthvilt. Det blir mange timer.

Noen ganger jeg har pustestopp våkner jeg helt. Da kan jeg gå på do, eller ta meg en røyk. Men det er livsfarlig, for jeg er ikke uthvilt. Jeg kan sovne på do, falle om, slå meg ihjel. Jeg kan sovne med røyk og brenne ned huset.

Faktisk så har jeg ødelagt en sofa og et par gulvtepper. Og i morges satte jeg fyr på meg selv. Jeg hadde faktisk ‘sovet’ over 12 timer og følte meg fin. Jeg tente meg en røyk, og det neste som skjer er at jeg kjenner at jeg brenner meg på låret.

Dermed ligger sigaretten i fanget mitt og svir meg på låret. En helt ny joggebukse som tydeligvis brenner lett. Faen!!

Utrolig frustrerende å ha det slik. Skal kontakte hjelpemiddelsentralen å høre om røyketeppe. Det hadde brukerne på sykehjemmene jeg har jobbet.

Nå er det lørdag, og nå først starter denne dagen for min del. Blir vorspiel her, noen drinker og litt moro – og jeg lover å ikke brenne ned huset i kveld!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!
Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#emmaus #sykdom #diagnose #obstructivesleepapnea #obstruktivtsøvnapnesyndrom #osas #hjelpemiddelsentralen

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg