Viking Ocean er årsak til drukning og død!!


Jeg blir så eitrende forbannet når jeg får slengt i ansiktet fra våre statsstøttede media overskrifter som «Ocean Viking har reddet over 130 mennesker i middelhavet». Dette med store skrikende bokstaver.

Det er VG som skriver at «i løpet av de siste dagene har skipet Ocean Viking reddet (?!) over 130 mennesker i Middelhavet. 67 av dem ble i helgen plukket opp fra en overfylt trebåt sentralt i Middelhavet. Blant dem er det 20 mindreårige personer uten voksenfølge. Noen timer tidligere plukket båten opp 21 andre personer, og det er nå over 130 mennesker om bord. Skipet har de siste dagene seilt rundt i Middelhavet for å komme migranter og flyktninger på vei til Europa til unnsetning».

Det VG gjør med sin overskrift er å manipulere folk til å tro at her reddes liv. Sannheten er en helt annen. Det er i en liten bisetning det kommer fram at 43 mennesker har forsvunnet på havet etter at en båt som satte ut fra Libya tidligere i uken kantret utenfor kysten av Tunisia. Altså det var 120 mennesker ombord i båten, og 84 av dem ble hentet opp av sjøen.

Altså disse båtene som aktivt kaller seg «redningsbåter» er jo selve årsaken til at disse menneskene legger ut i faren med overfylte båter for å innta Europa. Båter som Viking Ocean er direkte årsak til at disse menneskene forsvinner, drukner og dør.

Hvorfor skal disse nordmennene som fører disse båtene hylles som helter? De er jo drapsmenn med å reklamere verden rundt om at de henter mennesker opp av havet og «redder» dem, når det er de selv som lurer dem ut i faren. Det kan da ikke være så hardt å forstå at disse mindreårige barna norske gammelmedia omtaler som går i drukningsdøden faktisk blir drept av idioti satt i system av Viking Ocean og deres sammensvorne (leger uten grenser) – og media selv! 

Og til slutt, nordmenn lurer mennesker ut i drukningsdøden med å hylle dette, #50erikkenok får en helt ny mening! Helt idiotisk slik jeg ser det!!

Link: OCEAN VIKING HAR REDDET OVER 130 MENNESKER I MIDDELHAVET (VG).


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#vikingocean #drap #vg #drapsmenn #norge

10 kommentarer

Siste innlegg