Toblerone og Daim er blitt halalsjokolader!

Som om man ikke har blitt provosert nok av islameringen her i Europa, så har altså nå de gode gamle velkjente sjokoladene mange av oss er så glad i nemlig i all stillhet blitt halalsertifisert. Mondelez, som er produsenten av sjokoladene har gjort det slik at uansett hvor i verden du kjøper Toblerone og Daim, så kommer du nå til å støtte islamsk halalslakt.

Med den kunnskapen skal ihvertfall jeg aldri kjøpe Toblerone eller Daim  igjen, og jeg ber om at ingen kjøper de til meg heller. Finner jeg noen av dem under juletreet, så blir de kastet, julen skal ikke islamiseres, NO WAY!!

Siden april i år har all produksjonen av Toblerone og Daim skjedd i tråd med islamsk lov og kontrolleres av en såkalt rettslærd muslim, en «mufti» som de kaller det (en som tolker islamistiske sharialover). Ingredienser er forandret i sjokoladene for å oppnå denne halalsertifiseringen.

Et sveits-arabisk nettverk som jobber med økonomiske saker mellom Sveits og arabiske land har uttalt at «halalsertifisering er fremtiden», det er det samme som å si at islamisering er framtiden. Noe som får meg til å grøsse. Ikke gåsehud, men mammutpels!!
Integrering fungerer ikke når migranter ikke ønsker å integreres, men heller forsøker gjøre vårt samfunn mest mulig likt samfunnene de har rømt, flyktet og migrert fra.
🤬

Jeg betakker meg, og boikotter produkter som skal være en del av islamisering – og jeg oppfordrer alle dere der ute til å gjøre det samme!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#toblerone #daim #sjokolade #mondelez #sveits #halalserifisering #islamisering #denarabiskeverden #snikislamisering #islam #islamisme #boikott #halalslakt #halal #mufti #sharia #sharialov #muslimer #ukultur #integrering #samfunn #migranter #norge #europa

2 kommentarer
  1. Gjør deg en tjeneste og gå og kjøp deg en kunnskapsbok hvor du kan lese før du sier ting du ikke vet noe om. Disse produktene har ikke blitt islamifisert. De inneholder bare ikke fett og emulgatorer fra dyr, men fra planter. Det vil si at de er vegetarisert! Så lenge et produkt ikke inneholder animalske produkter så er de nesten å anse som halal.

   Her er sistet fra produsenten:
   “Although Toblerone and Daim chocolates are produced in countries that do not require halal certifications, our products meet the dietary requirements of consumers around the world”.

   “dietary requirements” til svarer vegetar

   1. Her er ingen grunn til å være ufin, men du velger å være det likevel. Idioter er som oftest anonyme eller bruker pseudonym vet jeg – visste du det??! 😜

    «All produksjon skjer i tråd med islamsk lov og kontrolleres av en såkalt rettslærd muslim, en «mufti». Ingrediensene er forandret i sjokoladene for å oppnå denne halalsertifisering».

    Så det kalles ikke islamifisering?? Du skjønner vel selv hvor dumt det er å ikke innse det?

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg