Politisk korrekt rasisme i media.

Har dere lest denne saken i dag i VG? Hva tenker dere? Her er litt om hva jeg tenker, mener og føler..

VG: Sønnen utsatt for rasisme!

Screenshot fra VG i dag.
Her skrives det om et engangstilfelle hvor fire gutter tilfeldig møter på en annen gutt på 8 år og begynner plage han fordi han er mørkere enn dem. Det er dumt og trist, men ikke mye å skrive i avisa om.

De fire som har vært slemme med gutten på 8 år beskrives som eldre enn gutten, men ikke noe mer, ikke engang cirka alder. Er dette fordi VG skal spille på følelser? Få sitt publikum til å tro at dette faktisk er en sak?! Mest sannsynlig er guttene rundt 10 år, og dette er rampete ja, men tvilsomt rasisme. Guttene vet nok ikke hva rasisme er engang!

Dette er nok en frustrert forelder som VG har benyttet seg av til å kunne blåse opp en sak. VG beskriver dette triste engangstilfellet som mobbing, og overskriften er rasisme. Omfg!

Den gang jeg var barn og vokste opp til å bli ungdom lærte vi at mobbing er plaging og erting over tid, litt mer brutalt også. I dag misbrukes ordet ofte, og gjerne sammen med rasist-stempelet. Da vekker man reaksjoner, og media får klikk, lesere og penger samtidig som de sprer sin politiske korrekte agenda. Vinn, vinn, vinn, vinn!!

Når ble barnestreker rasisme? Det har i hvert fall blitt slik. I 2020 kaller media dette rasisme, barn får rasist-stempel, fordi den utsatte har «riktig» hudfarge. Dette for å oppnå sympati og støtte til egen sosialistiske politikk. Men det er ingen sympati andre veien, som ikke-mørk kan man bli voldtatt og levende begravd uten at ordet rasisme blir brukt. Og folket følger media, lar media forme sine tanker. Det å tenke selv blir for tungt og belastende.

Jeg husker tilbake til den gang nevøen min begynte med svømming på skolen, da skulle alle gutta ha blå badehette. Han fikk en hvit badehette da der ikke fantes flere blå inntil videre. Det ble han ertet for.

At barn trøbler er helt vanlig, det er opp til foresatte å oppdra barna å forklare hva som er rett og galt, lære barna at det er ikke greit å plage noen fordi de er brune eller har hvit badehette.

Istedet skriker alle om rasisme og lærer barna noe som blir helt feil. Og media lager saker som dette og blåser det opp, mens den virkelige rasismen blir dysset ned og gjemt bort.

Hadde jeg jobbet i Dagbladet, VG etc og skrevet om slike saker som den over så hadde jeg vært rent flau over over mitt levebrød. Patetisk og lavmål å bruke barn på denne måten!!

Når den virkelige rasismen skjer så dekkes etnisitet over da det i hovedsak er personer med innvandrerbakgrunn som utfører rasismen. Når mørke eller noen med innvandrerbakgrunn utfører rasisme fremstiller politisk korrekt media saken annerledes og folket villedes til å tro på en konstruert virkelighet.

Men selv om MSM ikke vil skrive om den virkelige rasismen, så eksisterer den i verste/beste velgående. Jeg har flere ganger skrevet om konkrete hendelser, mange av dem, også en hel del om barn som mobbes for å være norske.

Til sammenligning til saken VG og MSM blåser opp i dag, vil jeg legge ved en sak her fra Sverige. En sak fra alternative media. En sak MSM ikke vil skrive om, langt mindre fortelle om etnisiteten til gjerningspersonene (fra Iran og Tunisia) og motivasjonen deres (rasistisk).

Aftonbladet: Guttene begravdes levende.

Resett: Gutter voldtatt, skulle begraves!

Screenshot fra Resett i går.

Tenk på dette ved neste valg, og før du stemmer på politikere og partier som mener vi må åpne opp, hente flere innvandrere og akseptere mer for å være «gode og hjertevarme». I Sverige er det for sent å stoppe innvandringen, brutaliteten, ukulturen og elendigheten. I Norge kan man enda gjøre noe, men det må gjøres nå!

Og til slutt: Hvis folk ikke opplyser seg selv gjennom andre media enn konsekvent stole blindt på Dagbladet, VG, NRK og så videre, så forblir man naive og dumme, og Norge taper.

Når det er for sent å gjøre noe med urettferdigheten og denne sinnsvake utviklingen, så er det for sent!!

Jeg spyr av MSM i dette landet 🤮

Spre dette, del, del, del!!!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#msm #mainstreammedia #vg #hat #dagbladet #rasistiskmedia #provokasjon #alternativmedia #aftonbladet #resett #rasister #rasisme #pk #politiskkorrekthet #sverige #islam #islamisme #islamisering #mobbing #urettferdighet #alllivesmatter #konstruertvirkelighet #norge

2 kommentarer
    1. Fantastisk formulering er 100%enig i det du skriver😁Og håper det er greit At jeg deler det videre?

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg