Nå er det vanlige folks tur, belønningen kommer!

Fem personer er i dag siktet i en større korrupsjonsetterforskning, hvor politiet mistenker at mer enn 150 millioner i lån kan være utbetalt på uriktig grunnlag fra Nordea, Norges nest største bank. To av de siktede har også tilknytning til NAV. Disse har gitt inntrykk av at lånesøkernes økonomiske stilling har vært bedre enn hva som reelt har vært tilfelle.

En låneagent foran skjult kamera har fortalt om hvordan han kan skaffe hvem som helst lån i banken, mot en betaling på flere hundre tusen kroner i kontanter. Han forteller at bakmenn han samarbeider med har kontakter på innsiden av Nordea.

Lån for 150 millioner kroner undersøkes, men både summen kan vokse, og antall siktede.

Riksrevisjonen gransker nå politikernes bruk av egne økonomiske ordninger. Stortingets presidentskap ønsket å forby granskerne å dele informasjon med politiet, men modererte forslaget etter kritikk. Det er avdekket at en rekke politikere har tatt bevisste grep for å unngå å betale skatt og så videre for å få gratis pendlerboliger. På den måten er millioner kroner blitt svindlet fra den norske befolkning og skattebetalere begått av landets «folkevalgte».

Flere enkeltpersoner har fått status som mistenkt i saken om Stortingets pendlerboliger, bekrefter Oslo politidistrikt. Saken vokser! Dette er bare toppen av isberget, tenk på alt de folkevalgte har drevet og bedriver som vi ikke vet om!

Men dette vet vi:

Tre måneder er gått siden Hadia Tajik trakk seg, først som statsråd og deretter som nestleder i Arbeiderpartiet. Som følge av å ha vært en av svindlerne i pendlerboligsaken. Hun er tilbake etter en sykmelding, som menig representant i energi- og miljøkomiteen på Stortinget.

Det er lav terskel for korrupsjon i Norge. Det har vært mange saker opp gjennom årene. Det kan nevnes partileder Audun Lysbakken i SV som var statsråd i AP-regjering som barne- og likestillingsminister fra 2009-2012, hvor han trakk seg etter korrupsjon ble avslørt. Deretter ble han belønnet med å bli leder for partiet SV, som det nå diskuteres skal tas inn i nåværende regjering og danne flertallsregjering. Mannen som har tilnavnet «den korrupte statsråd» vil da igjen bli statsråd og få makt i en viktig stilling.

«Vår» statsminister Jonas Gahr Støre er kjent for sine hemmelige møter og samtaler med terroristorganisasjoner som islamske Hamas. Hans regjering hentet Taliban til Norge på skattebetalernes regning etter de kuppet Afghanistan. Støres forgjenger Gro Harlem Brundtland satt tre perioder som statsminister i Norge hvor makten ble kuppet, hun ble aldri valgt. Hun troner som nummer 3 på listen over lengstsittende statsminister i Norge med 10 år, 1 måned og 9 dager.

Under pandemien iht korona ble det mange brudd på både grunnlov og menneskerettigheter som følge av en agenda ikke helt avklart. Erna Solberg (H) har sittet som Norges statsminister mesteparten av plandemi-perioden har blant annet erkjent at de ikke informerte Stortinget om myndighetsoverføringen til JPA. Hun har tilknytninger til FN, WHO, WEF og Bill Gates. Hun har nå fått nytt prestisjeverv i FN.

Tidligere nevnte statsminister Gro Harlem Brundtland, «landsmorderen» som ble generaldirektør i WHO, lurte Norge inn i EU via bakveien, mot folkets vilje. Befolkningen stemte ikke for Schengen, stemte ikke for det indre marked. Likevel fikk Norge det, selv om det heter at vi ikke er medlem i EU, så sitter Norge dypere i det enn noen gang. Et stort svik mot folket, og avtalen dermed brudd på norsk lov.

Det må også nevnes at i 1992 gikk Synnøve Fjellbakk Taftø offentlig ut mot denne såkalte EØS-avtalen og med det ble hun erklært alvorlig sinnslidende og avskjediget av regjeringen Doktor Gro Harlem Brundtland og ble med det tvangsinnlagt på Rønvik, Nordland Psykiatriske Sykehus. En politisk fange som ingen statsstøttet media omtaler.

Den «nye» normen i dagens Norge er å henge ut enhver som ytrer skepsis til toppolitikeres virksomheter og agendaer. Blir noen «folkevalgte» avslørte havner de i nye og bedre stillinger og posisjoner. Gjennom politikere og statsstøttet media er det implementert i majoriteten av befolkningen at enhver som er kritisk skal stemples og karakteriseres med graverende titler som feks islamofob, rasist og konspirasjonsteoretiker. Lettmanipulerte biter på agnet, og på den måten fortsetter korrupsjonen sitt virke, med støtte fra vanlige folk. Fordummelsen lenge leve!

«Nå er det vanlige folks tur», belønningen kommer!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#storting #regjering #bunny #bunnytrash

16 kommentarer
  1. Norge liker å være best i klassen – er vel derfor vi er blant de beste (?) til å følge alle EU-regler selv om vi ikke engang får være med å bestemme?
   Selv foretrekker jeg å ha en viss grad av råderett over meg og mitt…

  2. Personlig så driter jeg langflatt i sånt som de pendlerboligene og tilsvarende fjas som er begått for egen vinning som ikke gjør en dritt fra eller til hva styringen av landet angår. Når sant skal sies, syntes jeg i grunnen de kunne holdt kjeft om slike ubetydeligheter i stedet for å igangsette disse stormene i vannglass.. Dette fordi at storm i vannglass får fokus bort fra det som faktisk har relevans, og som vi faktisk kollektivt burde ta stilling til, og derav kom,me frem til hvordan det skal reageres på:
   For mens allmennhetens oppmerksomhet er kapret av Hadjiks latterlige skatteunndragelse, så har vi noe som heter Agenda 21. Og om en så anså sannsynligheten for at den angitte fare skulle være reell i C19 -anliggende, så stiller det hele seg faktisk i et helt annet lys nå..
   Selv jeg antok jo at det som fremkom om Agenda 21 stort sett var blåst ut av proposjoner! – Altså.. At denne avtalen eksisterer har det ikke vært tvil om, liksom det å igangsette tiltak for å redusere befolkningen er noe jeg har ventet på skulle komme! Men i dokumentarene, har det vært snakk om slike voldsomme omveltninger i løpet av no-time som fremsto i overkant, for å si bdet sånn..
   Men når det ikke så visst ikke stoppet etter C19, hvorpå de satt seg rolig i båten der de ville forbli i ro i en periode som jeg antok, men jeg istedet ser at de har gått rakt til post to på programmet, så ringer varselklokkene!
   – For slik Agenda 21 fremstilles, med at priser på strøm og bolig skal skyte i været slik at folket tvinges inn i offentlig eide boliger der alle stues sammen i byer, så er det ikke lenger snakk om å være årvåken for hyppige, små endringer, hvorpå an gis greit med tid for å få alarmert en god del av folket. Intet kan selvsagt sies med sikkerhet nå heller, men når det andre punktet kicker inn som forutsagt, så er det en reell sannsynlighet for at det må ageres kjappere enn jeg tør tenke på! – Og under slike forhold, er det i mine øyne bare å berede seg på at dette vil skje fyllest først som sist.
   Men som om ikke det var nok, har de altså vært så grundig i jobben sin at de har sørget for å vanskeliggjøre ‘oppvåkningen’ av allmennheten ytterligere ved å gi de småsaker å forferdes over. Altså.. I dette worst case scenario, står en i utgangspunktet ovenfor noe så vanskelig som å få prentet inn hva som i folkesjelen har tatovert seg inn som en konspirasjonsteori av verste sort som en sannsynlighet/sannhet. For en er avhengig av en viss andel bevisste for å få gjort noe med dette! – Og da syntes det jo beleilig at disse skatteunndragelsene på noen tusenlapper skal smelle som kjempeskandaler akkurat nå…

   1. Relevansen er at slike småting lett burde få opp øynene til folk hva slags mennesker vi har med å gjøre her. Er man så dum og tror at mennesker som bedriver denne slags bibelske handlinger ikke bryr deg om du eller jeg tar en giftsprøyte? Og ikke bryr seg når den er injisert? Når det gjelder 21 så er det en rød tråd her. Nå skal imidlertid rasistkNinen snart til islambeltet og gjøre seg feit 😜😘

    1. Jeg kan vel ikke si annet enn at dette avstedkommer med en viss bekymring.. Det har liksom bnoe naturstridig over seg dette med at selveste god-kaninen skal ta turen ned mot selve kjernen av Allah-land 😛 😀

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg