Nå dundrer det løs her i Drammen!


I flere timer i kveld har det smelt raketter utenfor dørene her, og det får fritt pågå til terror og skrekk for dyrene både ute og innendørs. I tillegg så er det nok en del mennesker også som føler på dette, for det er jo helt tydelig at det er faenskap på gang, og politiet får jo ikke gjort en dritt, for de sammen med brannvesenet har brukt kvelden til å kjøre skytteltrafikk mellom en rekke ulike branner i søppelcontainere i nærheten av skolene i byen her.

Så langt har det brent to steder ved Galterud ungdomsskole, i Lauritz Grønlands vei på Fjell, to steder ved Hallermoen skole, samt ved Svensedammen ungdomsskole på Konnerud. Her på Fjell har politiet anholdt en gruppe ungdommer etter mistanke om at de har en forbindelse til brannene på Galterud.

Snuppen min var ute tidligere i kveld med jentene da møtte han på et gjeng. Kebabnorsk med svarte finlandshetter. Jeg trenger ikke be noen gjette tre ganger om hvilken gruppe i samfunnet de tilhører. Jeg håper bare ingen hjem brenner ned i natt eller at noen blir skadet.


Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#raketter #brann #hærverk #finlandshetter #ungdom #berikelse #fjell #drammen #bunnytrash

11 kommentarer
  1. Tenkte eg skulle sjå kveldsnytt før eg kommenterte, og så kom Rus, og då måtte eg sjå det og, så det vart litt seint.
   Men altså, lite om det på kveldsnytt, som forventa. Berre litt om eitt par små brannar, og som “lakrisbåtane” “trudde” var påsatt.
   Ingen ting om bråk og raketter, og absolutt ingen ting om at “berikinga” var mistenkt å stå bak. Patetisk, både av politi og NRK.

  2. Leste det samme på nrk.no og det er noen få som lager dritt. Men politiet har kontroll på hvem som tente på brannene. Det var jo flere branner i byen og i Lier. Det er noen som kjeder seg og vil lage dritt. Ikke første gang sikt skjer men sikkert ikke siste.

   1. Noen få, ja alt er relativt. Husker da vi ble vitner til et masseslagsmål bestående av mellom 50 og hundre personer. I media ble det fremstilt slik at det var to norske jenter som «røyk uklare». Det norske språk har tydelig endret seg de siste årene 🧐

  3. Fytti katta, sånn skal det absolutt ikke være …rrrrr sånt gjør meg fryktelig sint.. stakars jentene og resten av dyra…fyrverkeri, branner etc..det hører ikke hjemme på Halloween..

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg