Krim fra virkeligheten: John George Haigh!

God morgen alle sammen!! Nå har vi spist en deilig frokost her ved Middelhavet. Det var absolutt helt nydelig, og det var lurt å spise før denne historien skulle deles..

Etter å ha drept og ranet  den 69 år gamle enken Duran Deacon, puttet morderen John George Haigh (1909-1949) liket i en tønne og fylte den med svovelsyre. Han gikk ut fra at syren ville løse opp kroppen og således eliminere alle bevis.

Under etterforskningen tilsto Haigh dette mordet og åtte andre mord, i den tro at han i henhold til britisk lov ikke kunne dømmes hvis det ikke fantes noen beviser for forbrytelsene hans. Han tok feil. I tillegg fant politiet rester av den gamle damen, deriblant gallesteinen hennes.

I tiden mellom 1944 og 1944 skamslo eller skjøt han sine ofre til døde og benyttet deretter svovelsyre for å oppløse og ødelegge likene før han ved forfalskede papirer og dokumenter solgte ofrenes eiendeler og skaffet seg betydelig pengesummer.

John George Haigh, vanligvis kalt «syrebadmorderen», var en britisk seriemorder. Han ble dømt for mordet på seks mennesker, men han innrømmet selv å ha drept ni. Etter en rask rettssak ble han funnet skyldig og hengt.

Link: John George Haigh (Wikipedia)

Burde han ikke bli skamslått og lagt i svovelsyre? Noe som er man er mot andre slik en ønsker bli behandlet selv?! Det har nå jeg hørt!

Link: 84 historier krim fra virkeligheten.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#johngeirgehaigh #syrebadmorderen #seriemorder #storbritannia #krim #historie #bunny #bunnytrash

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg