Krim fra virkeligheten: Jeffrey Dahmer!

Hei og god morgen alle, ny uke og nye krimhistorier fra virkeligheten..

I går kveld så jeg ferdig NetFlix-serien om Dahmer (Monster: historien om Jeffrey Dahmer) og jeg synes serien var bra den. Ekkel historie så klart, men Evan Peters leverte i rollen som Dahmer, og serien har ikke masse oppdiktede hendelser som ødelegger. Jeg så nylig den nye Netflix-filmen «Blond» om Marilyn Monroe der det er så mye oppdiktet tull, og en vinkling som forleder, at jeg bare ble provosert til å tenke at det skulle ikke vært lov å bruke hennes navn. Det blir for dumt å filmatisere noens liv og virke, for så og dikte opp underveis. Skulle aldri sett den filmen, men men..

Anyways, serien om Dahmer var bra den, og siden jeg ikke visste mer om Dahmer fra før enn at han var en seriemorder, så var ikke slutten avslørt og spoilet for meg. Altså, den 28. november 1994 etter at Dahmer hadde sittet en liten stund i fengsel, og nylig hadde blitt døpt og «frelset fra sine synder», så drepte en medfange han og en annen fange, de ble drept med et jernrør fra en vekt i fengselets treningsrom.

Scarver, som han het han som drepte Dahmer hevdet at han var Guds sønn, og at han ved å drepe Dahmer og den andre medfangen, så fulgte han Guds vilje. Noen mener at rase spilte en rolle i drapene, ettersom de fleste av Dahmers ofre var svarte, og den drepte medfangen hadde myrdet sin kone og forsøkte legge skylden på en svart mann.

Jeffrey Lionel Dahmer ble født 21. mai 1960 i West Allis i Wisconsin i, USA. Han var sønn av Lionel og Joyce Dahmer. Tilsynelatende et normalt barn opp til cirka 10 års alder, da han ble mer innesluttet og asosial. I tenårene begynte han å sykle omkring i nærområdet for å lete etter døde dyr som han kunne ta med hjem for å dissekere. En gang kom man over ham i ferd med å sette opp en død hunds hode på en pinne.

Da han begynte på highschool, hadde han tilsynelatende ingen spesielle interesser, men han var angivelig snill, ordentlig og klarte skolen bra, selv om han iblant ble ertet og slått av andre elever på skolen. Dahmer kom senere inn på Ohio State University, men hoppet av etter en fjerdedel av tiden, som han for det meste tilbragte beruset på grunn av et voksende alkoholproblem.

Dahmers far Lionel tvang så sin sønn inn i hæren. Etter to år ble han imidlertid sparket ut og dro til Florida, ettersom han ikke ville møte sin far og stå til ansvar for nok en gang å ha mislyktes. I Miami Beach begynte han å arbeide i en delikatesseforretning. På grunn av et alkoholproblem mislyktes han der også og flyttet tilbake til Ohio der han i 1981 ble tatt for fyll og plagsom oppførsel.

 

Dahmer flyttet til sin farmor og bodde der de neste seks årene. En lukt spredtes fra kjelleren der Dahmer påsto å utøve hobbyen sin: dissekere små dyr som ekorn, for så å forsøke å løse dem opp med kjemikalier. Det var nok kroppsdelene etter hans første offer på ni år som ble oppløst der. Dahmer ble rundt denne tiden også tatt og dømt for blotting i to tilfeller; i det siste da han onanerte foran to gutter. Sommeren 1988 bad farmoren han om å flytte ut.

En dag etter at han hadde flyttet inn i sin nye leilighet ble han tatt for seksuell antastelse av en 14-årig gutt ved navn Konerack Sinthasomphone. Dahmer ble felt i retten og dømt til fem års overvåkning og ett år i arbeidsleir, han slapp ut igjen før tiden. Han flyttet så tidlig i mai 1990 inn i en ny lelighet ved 924 North 25th Street i sentrale Milwaukee hvorfra han straks innledet en bane med en serie av mord som ikke sluttet før han ble oppdaget i juli 1991.

Dahmer har i et intervju sagt at han drepte mennesker han var fysisk tiltrukket av.

Da politiet kom for å arrestere Dahmer, fant de blant annet fire avkuttede hoder, flere avkuttede overkropper uten ben og armer, og flere avkuttede peniser i hans leilighet. I fryseren hans fant de et hjerte. Han hadde fotografier av de døde ofrene sine hengende på soverommet, derav ble han dømt for å ha drept 17 gutter og menn som han gjorde de mest utenkelige handlinger med både før og etter at han hadde drept dem. Blant annet hadde han sex med dem etter de var døde, drakk blodet deres og spiste av dem.

Link: 84 historier krim fra virkeligheten.

Nyt neste måltid folkens!


Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#jeffreydahmer #seriemorder #dahmer #serievoldtektsforbryter #blotter #nekrofil #kannibalisme #ohio #milwaukee #usa #historie #krim #bunny #bunnytrash

4 kommentarer
    1. Så synd at jeg har sagt opp Netflix før jeg fikk sett denne filmatiseringen. Får sjekke om den ligger andre steder. Jeg har sett eldre filmatiseringer og intervjuet med ham på Viaplay. Man får gåsehud av det han gjorde, men det er interessant å både lese og se film/serie om han.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg