Krim fra virkeligheten: Hadia Tajik!

God morgen alle sammen, vi starter uken med en kriminell som styrer og steller sammen med maktens eliter her i Norge, akkurat nå mens jeg skriver..

Hadia Tajik (født 1983) er en norsk politiker fra Strand kommune. Hun var fra 14. oktober 2021 til 4. mars 2022 arbeids- og inkluderingsminister i Jonas Gahr Støres regjering. Hun støtter islam og terroren mot Israel som begås av terroristgruppen Hamas i Palestina. Hun ønsker å forkaste Kongehuset, legge ned monarkiet og innføre republikk i Norge.

Ifølge Skatteetaten har både Stortinget og Statsministerens kontor feilpraktisert skattereglene, og 45 politikere ble i juni 2022 varslet om de må betale tilleggsskatt for årene 2017–2020.

Hadia Tajik skilte seg ut i pendlerboligsaken. Hun ble ikke avslørt for svindel før etter flere andre politikere var avslørt, hun visste om at det var en pågående etterforskning. I stedet for å stå frem og tilstå prøvde hun å dekke over sine kriminelle handlinger, selv om hennes skattesvindel årene 2006–2010 var dokumenterte. Tajik som toppolitiker slapp unna straff og gikk av som nestleder i Arbeiderpartiet, men hun er like aktiv i politikken og mottar visstnok samme lønn. Hun er en av mange levende beviser om at politikere daglig begår kriminelle handlinger, svindler norske skattebetalere og staten – og kan slippe unna med det.

Link: Pendlerboligsaken (Wikipedia)

Alvorlig talt, når du har løyet, holdt tilbake informasjon, svindlet norske skattebetalere og staten, gjort krumspring for å dekke over – som politiker – så skulle straffen vært høy, her skulle bøter fengsel og utestengelse fra politikken vært en selvfølge, utestengelse for all tid!

Hva mener dere?

Link: 84 historier krim fra virkeligheten.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#hadiatajik #arbeiderpartiet #skattesvindler #landsforræder #pendlerpoligsaken #norge #krim #historie #bunny #bunnytrash

10 kommentarer
  1. Hadde dette vært deg eller meg som hadde gjort det samme, så hadde vi ikke unngått å blitt straffet. Politikerne skal ikke være hevet over loven når de gjør noe galt, nei de skal straffes på lik linje som alle som begår lovbrudd!

  2. Politianmelding, straffesak, og domfelling, burde vore ei sjølvfølge.
   Me snakkar trass alt om folk som har bede om folkets tillit til å styre landet. Når det så syner seg at dei ikkje kan styra seg sjølv, og missbruker den tilliten dei er vist, til å svindle og bedra både land og folk, burde reaksjonane vore mykje strengare enn for vanlege folk.
   Tidlegare var der eitt punkt i grunnlova som sa at straffedømte for m.a. økonomisk kriminalitet, ikkje kunne velgjast inn på Stortinget, eller vera medlem i regjeringa.
   Er usikker på om det punktet gjeld enda, men det reknar eg med. Det er nok difor dei endar opp med påtaleunnlating for alle deisse kriminelle.
   Audun Lysbakken, for korrupsjon.
   Jonas Gahr Støre, for å betala svart, unndraging av skatt og arbeidsgjevaravgift.
   Erna Solberg, for forsøk på skatteundragning, ved å halda skjult utbetaling av godtgjersle, og formue i utlandet.
   Deisse hybelsakene er liksom berre krusningar på overflata, men burde absolutt straffast hardt.
   Umiddelbar avskjed i unåde, burde vore fyrste reaksjon.

  3. Nb: Hun sitter jo med et «Palestina – skjerf» rundt halsen Rart
   Ps: ansiktet / øynene ligner Sylvester Stallone !

  4. Ingen er ufeilbarlige, alle har selv ansvar for å sjekke og dobbeltsjekke ut fra gjeldende regler at det en gjør er riktig. Det som er surt er at enkelte politikere tøyer reglene vel langt for når de har rett til boligstøtte, mens skoleelever på videregående må klare seg med borteboerstipend på 4000-5000 kr, som ikke engang dekker hybelleia…

  5. Ja .. det er jo viktig å lese historien og hva som har skjedd…… Hitler kom til makten i Tyskland på 30 tallet med Nasjonal SOSIALISTISK Parti….. i 39 startet har krig med Polen og ville videre i Europa… Nygaardsvold (statsminister i AP) ville inngå forhandlinger med hitler i 39,,,, han var jo “partifelle”… Kong Haakon sa NEI… og da Nygaardsvold da ville gå av sa også Kong Haakon NEI!!… Så invaderte Tyskerne Norge… Hitler allierte seg med Mussolini … Han var jo også utnevnt Redaktør for Italias største SOSIALISTISKE avis fra 1912…. Og bårde3 hitler og mussolini samarbeidet med islamske stater da disse også var motstandere av jødene……….. I 1946 når krigen var over og man oppdaget hitlers overgrep på jødene gjald det for SOSIALISTENE å “løpe fra ansvaret ” selv om det var “partifeller” som sto bak…. så fra 1946 styrte Gerhardsen pressen og i alle år skrev pressen om hitler og mussolini og deres forferdelige høyrevridde politikk….. på denne måte med sensur og løgner greide politikere og pressen å få hitler og mussolini til å være “høyrevridde”…….. og hørte på NRK i forrige uke da de kommenterte de kontervatives valgseier i Italia omtale dem som “høyrepopulister og ekstreme høyre”….. saken er jo den at de “stammer ikke” fra mussolinis sosialistiske parti på 40 tallet……….. Løgn, fanteri og juks har vi levd med i norsk presse siden 1946……. og når vi ser på Støres og Hadjiks vennlighet mot palestinere og hat mot israel er det lett å forstå hvorfor det kommer til å gå til helv….. bare vent å se… Sverige er snart islamistisk … og Norge følger tett på… Politikere som Hadjik bør dømmes for svindel o0g utvises til hennes foreldres hjemland… vi vil ikke ha sånne i Norge

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg