Krim fra virkeligheten: Becky Cotton!

God morgen folkens, i dag har jeg en kort krimhistorie om en kvinne faktisk, og om kvinnelist..

I 1806 ble Rebecca «Becky» Cotton (1765-1807) stilt for retten i Edgefield, Colorado. Hun var tiltalt for å drepe sine tre ektemenn. Den første skal hun ha ekspedert med øks, den andre stakk hun en nål/sprøyte med gift i hans hjerte, den tredje ble stukket i hjel med kniv. Likene skal hun ha kvittet seg med ved å senke dem i et tjern.

Bevisene var mange, sterke og fellende. Påtalemyndighetene forberedte seg på seier, de var helt sikre på at Becky Cotton ville bli dømt. Det vil si helt til hun reiste seg for å vitne på egne vegne.

Gjennom en kaskade av tårer, med tårevåte kinn og blå øyne «store som safirer» klarte hun å overbevise retten om sin uskyld med søtprat som smeltet hjertene til både dommeren og jury. Til tross for de overveldende bevisene, ble dermed saken mot Becky henlagt.

Like etterpå giftet hun seg med en av jurymedlemmene, med flere av de andre jurymedlemmene som bryllupsgjester.

I et uhyggelig likt drap som de hun selv hadde begått, ble Becky Cotton myrdet av sin egen bror Stephen. Han knivdrepte henne etter at han oppdaget at hun hadde en affære med en yngre mann og innså at hennes trang for å drepe ektemenn ikke var over. Hennes bror tok så hennes barn til seg og flyttet, han ble aldri tiltalt for drapet. Den dag i dag lever Becky Cottons legende videre i byen Edgefield, og noen sier, det samme gjør hennes spøkelse.

Link: Becky Cotton (Explore Edgefield)

Link: 84 historier krim fra virkeligheten.

Hvordan det endte for fru Becky Cotton, var det skjebnens ironi, eller var det blodig karma? Hva tenker dere?

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#rebeccacotton #beckycotton #seriemorder #edgefield #colorado #usa #krim #historie #bunny #bunnytrash

10 kommentarer
  1. Interessant, men hadde denne saken kommet opp i retten i dag ville hun nok ha blitt dømt. Tårer og sjarm ville neppe ha vært godt nok forsvar 🤔

     1. Ganske rystende at det fremkommer helt klart som bevist at damen gjorde disse handlingene, og deretter drar juryen i hennes neste bryllup og brudgommen er et jurymedlem 😂 spinnvilt!!

  2. Enkelte kunne komme langt med “dådyrøyne” og sjarm. Lurer på om rettsvesenet ville ha vært like godtroende og sjarmerte om den siste ektefellen også hadde blitt drept..

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg