Bunnys Julekalender!

Se, snille snuppen min har kjøpt julekalender til meg. Julekalender med kindersjokolader og Kinderegg. Jeg har alltid likt kindersjokolade, så lenge jeg kan huske. Nå har Halloween vært og vi begynner å bli klare for jula. Satser på en koselig jul med masse god mat og drikke, noen aftener på balkongen og den slags.

Noen som husker at jeg hadde julekalender her på bloggen i hele desember i fjor? Da ble det sendt julekort og JuleFlax utover hele landet, noen ble tilogmed sendt ut av landet.

Anyways, planen er å kjøre julekalender på bloggen i år også, men den blir ikke som i fjor. I år må dere lesere, dere som har lyst, delta litt mer aktivt, det skal «åpnes luker» og greier. Da må man følge litt med. Og kalenderen vil være både for bloggere og bloggløse – altså ALLE er velkommen!!

Nylig hadde jeg jeg Bunnys Lotto-Flax her på bloggen. Den var en suksess som julekalenderen i fjor, men det er noen deltakere som skiller seg ut. Under lottoflax var det noen som sendte inn tall, så ble de furtne fordi tallrekken ikke ble godkjent fordi de ikke holdt tidsfristen, og da ville de ikke være med mer. Andre sendte inn tallrekker og gadd ikke følge med selv, så da de vant fikk jeg ikke adressen.

Jeg tenker det er nok jobb å lage innlegg, kjøpe inn gevinster, skrive kort, sende og så videre. Da er det vel greit å slippe søke opp adresser, dobbeltsjekke at det er riktig adresse, riktig person, om folk har flytta og så videre. Eller hva? Altså, det koster jo hverken tid, penger eller anstrengelse å følge med selv når en deltar, og eventuelt sende adresse?!

Anyways, jeg håper jo selvsagt at flest mulig blir med på Bunnys Julekalender i år. En luke skal åpnes hver dag, en liten gave til en (kanskje flere) for hver luke. Det kan med andre ord bli veldig moro. Men det er ikke mer moro enn en lager selv, så moroa avhenger faktisk av dere!!

Er dere med?? 😜🎄😜

Og forresten for dere som bor sammen med familie/barn, her har dere en super ide til julekalender dere kan ha hjemme: sjekk dette!!
Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#barnevernet #selvmord #norge #bunny #bunnytrash

8 kommentarer
  1. Du er flink som jobber med dette…
   Kommer til å titte innom vet du, men liker best enkle ting. Noen dager går bra, andre dager så har jeg ikke tid til å lese meg opp så mye.

  2. Er veldig enig at man faktisk bør være aktiv i disse morsomme konkurransene du lager til…for det er lett å se at du legger veldig med både tid og energi i det. Og det minste folk bør gjøre er da å overholde tidsfrister uten å bli surkete 😳
   Jeg har i alle fall alle intensjoner om å bli med på julekalenderen når den tid kommer 🤩🥰

  3. Klart jeg er med – elsker at det skjer noe! Og enig – om en først er med på ting så skal en følge det opp altså! Ellers blir det jo bare pes for den som har satt i gang hele greia! Forresten – kinder-sjokolade er kjeeeempegodt! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg