Å dø av bloggsyken!

Det slo meg som rystende da jeg for noen dager siden leste et blogginnlegg der det ble oppgitt at det er bloggere som bruker falske navn for å poste hatkommentarer hos sine medbloggere. Det er for meg rystende, fordi jeg har jo vært på denne plattformen i mange mange år. Og jeg leste dette innlegget, som jeg sikkert har lest 6-7 ganger nå, for å være sikker på å ikke ha misforstått noe. Men vedkommede forteller at hun blir hetset av medbloggere i flertall, som bruker falske navn. Hvordan hun vet at dette er medbloggere vet ikke jeg. Er det IP-adressen som avslører hvem det er?

Som sagt, jeg har vært her i mange år, lengre enn de fleste. Omtrent like lenge som Frodith, kanskje litt lengre, jeg har vært her nesten like lenge som Vibbedille. Uansett, jeg har vært her lenge nok til å ha fått en slags oversikt på hvem som leser andre blogger, hvem som bare poster innlegg og ikke beveger seg ellers på plattformen. Jeg vet hvem som er aktive bloggere, og hvem som er innom nå og da.

Siste fem årene har jeg kun avslørt én blogger som har benyttet forskjellige navn i kommentarfelt, altså falsk navn, og vedkommende hverken skriver blogg i dag, eller kommenterer. Jeg kan garantere at vi ikke ser vedkommende mer i noen kommentarfelt.

Sånn ellers så har jeg også et overblikk over hvordan ganske mange bloggere er, og jeg ser rett og slett ikke for meg at noensomhelst lager seg falske nicks for å hetse andre bloggere i kommentarfeltene. Ikke trenger jeg å skjule at det er enkelte bloggere jeg ikke har god tone med, heller tvert imot, og at jeg mener det ikke er godt blod i enkeltes blodårer. Men jeg ser ikke for meg på noen måte whatsoever at noen av disse ville gjort noe slikt. Kjerringtanker kunne aldri brukt noe falskt navn, hun er som hun er når hun er sugen på høyere antall sidevisninger, og det får hun slett ikke av å anonymisere seg. Monica forsøkte skape et narrativ på blogg.no at hun var hetset av en blogger og påsto at hun skulle anmelde det. Da ble hun anmeldt selv. Og Monica ville aldri gjort dette heller, om noen av oss andre bloggere har lært henne å kjenne, så er det meg. Så har vi apebloggeren, han trenger på ingen måte å bruke falsk navn, for det er jo en anonym falsk blogg. Han vil heller slenge dritt med sitt bloggnavn, har jo sett kommentarene han legger igjen hos vår alles kjære Gryende. Da sitter jeg igjen med Kari-Kari, en person jeg aldri ville snudd ryggen til hvis noen kniv var nærliggende. Jeg personlig vil aldri stole på henne. Dét vil aldri skje! Hun ville derimot vært utrolig lett å avsløre..

Men nå er det jo slik at disse angivelige bloggerne som blir anklaget for å hetse vedkommende blogger er avslørt, for hvis de bruker falske navn, hvordan vet denne bloggeren at disse faktisk er bloggere? Kan kun være IP-adressen det?!!

Eller er det slik at det er Bien som herjer? At vedkommende blogger tror disse hetserne er bloggere fordi dem er på plattformen hele tiden. Bien er ondskapsfull og slu, sendte meg så utrolig masse stygge kommentarer flere ganger daglig i flere år, ondsinnet som faen, og brukte mange andre navn også, som Sol, Constanse og whatever.. Jeg ble så dritt lei at jeg fikk ordnet en app for å få vedkommende blokkert. Så da slapp jeg det spetakkelet, så dukket det opp noen som kaller seg Soso, jeg har fått lagt inn blokkering der også, men appen funker kun for mitt kommentarfelt, derfor ser jeg jo Soso legge igjen stygge kommentarer i andre bloggeres kommentarfelt.

Men Bien er ingen blogger, og Soso har jeg aldri giddet finne ut hvem er, jeg har innfunnet meg med at enkelte inne i kommentarfeltene er uintelligente ondskapsfulle kaviarstjerner, jeg bare blokkerer dem fra mitt kommentarfelt, så får andre gjøre hva dem vil i sine kommentarfelt. Jeg mener uansett at å slippe til slike i kommentarfeltet sitt er bare ødeleggende for ens egen blogg.

Men så da tenker jeg at hvis vedkommende blogger, som har skrevet et innlegg om hvordan andre bloggere hetser henne, under falske navn, og vet at det er bloggere. Hvorfor ikke bare konfrontere de det gjelder på privaten? Eller rett og slett bare skrive rett ut i bloggen hvem det er, istedet for å anonymisere dem? Hva er poenget med innlegget hvis en sier A og ikke B?

I samme innlegget står det noe om at det er bloggere på blogg.no som er så sugen etter oppmerksomhet at de regelrett skriver usannheter for å få klikk og klatre på topplisten. Topplisten.. ja da kan det jo ikke være andre bloggere enn her på blogg.no?!!

Når jeg først er i gang med å «henge ut» andre bloggere her nå, så må jeg bare nevne den overskriften jeg så her om dagen. Vedkommende skriver hun kan få en alvorlig og grusom sykdom. Kan få. Kan ikke vi alle få?? Jeg tenker.. meeeget spesielt. Det er bloggere her inne som har fått sine dødsdommer, andre som er meget alvorlig syke og sliter, og så kom den overskriften, at vedkommende kan få en alvorlig grusom sykdom. Kan få! Jeg blir matt, den som er friskest og raskest av oss kan plutselig få en alvorlig sykdom og dødsdom slengt i trynet. Hallo!! Men dette er jaggu første gang jeg ser noen søker oppmerksomhet rundt sykdommen de ikke har fått..

Lest mye jeg reagerer sterkt på som bloggere poster for tiden, ulovlige operasjoner som utføres på natten uten samtykke fra den som blir operert, bloggere som bruker falske navn for å hetse andre bloggere, og mennesker som hyler om sykdommer de ikke har, i tillegg til de sykdommer de sier de har..

Jeg trenger rehabilitering fra bloggverdenen, under og etter pandemien er det blitt helt skrudd her inne på blogg.no, jeg begynner savne rosabloggerne nå med sine extensions, gucci-vesker, fillers, implantater og deres rumpehull-bleking…

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#bunny #bunnytrash #bunny

8 kommentarer

    1. Eg bare lurer…denne bloggeren som mener at det er anonyme bloggere som sprer “dritt” i kommentarfeltene for å øke aktiviteten på egen blogg…? Hæ? Javel, ok…hvis eg vil sjekke ut denne anonyme bloggeren litt nærmere for å øke sidevisninger til vedkomne, hvilken blogg skal eg da besøke!? Hmmm Tenker det er denne bloggeren som skriver dette som ønsker flere lesere til egen blogg, der av falske overskrifter.

      Kan som du sier teller bloggere som har brukt falsk/flere navn på en hånd, me vet vel alle hvem det er? Og de er ikke her lengre, men hvis om atte de skulle komme tilbake vil eg tro de kommer i form av en kryptisk og helt anonym blogg…Tviler på at de tør å blogge åpent…Bare en tanke…Men, NOEN bloggere gjør alt/i allefall mye for oppmerksomheten….*Gjesp* jaggu har eg hatt en travel hviledag…

      Hvordan står det til på sofaen der hos deg?

      1. Tenker du har lest samme innleggene som meg..?! Ganske vilt her inne nå.. slike påstander om andre bloggere.. ufrivillige hjerneoperasjoner og overskrifter om sykdommer en kanskje muligens kan få? Det er ganske WOW!

        Her på sofaen (hahaha) står det bra til. Forblir her til jeg ikke klarer holde øynene åpne. Tenker det blir de siste episodene av Ozark i kveld 🐰

        1. Har ikke lest noen blogginnlegg, men eg har observert noen overskrifter….Alzheimer ja, tenker hun kan slå seg sammen med Caroline Berg Eriksen som oppfordrer til at folket MÅ trene slik at du unngår å få nettopp…TROMMEVIRVEL….Alzheimer!! Som om at det er en SELVFØLGE at man får Alzheimer om man ikke trener….Takk og pris for at eg trener…Lov å håpe!

          Eg har planer om å sitte her på Hobbyrommet å sløve resten av kwellen, gudene skal vite for plutselig har hjernen kommet på en god ide og så er det på an igjen!! Nei nei, kos deg du Bunny, ser ut for at dere har hatt noen herlige dager på bølgene <3

          1. Overskriftene holder egentlig, jeg blir irritert på meg selv når jeg lar meg lure inn på innlegg som ikke forteller mer enn overskriften. Men hva skjer? Snart lander det vel aliens i hagen til noen av disse nevnte.. nå undres jeg hvilken ny idé du har fått 😳 kos deg du oxo 🥰🐰

    2. Ikke er jeg blogger, og ikke har jeg allverdens fartstid heller. Tilogmed jeg veit hvilke bloggere som tidligere brukte falske navn og er borte.

      Det som begynte ganske gøy, er nå redusert til et fåtall blogger jeg gidder å gi oppmerksomhet. Dette er ingen kommentar til din blogg, Bunny – men til temaet du tar opp: utviklingen her. Det som senker blogg.no – det er bloggere.

      1. Jeg er veldig klar over at det ikke er mange som frekventerer blogg.no som leser bloggen min, liker meg eller alter ego, Bunny. Det lever jeg greit med, irriterer meg mer at jeg blir sensurert og innlegg blir fjernet på de plattformer der det er interesse og engasjement. Leser stadig færre blogger selv, før hadde jeg ganske mange faste jeg var innom, nå er det langt færre, og innom andre når de clickbaiter meg, haha.. 🐰

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg