«Ingen grunn til bekymring» sa politiet, «de kjenner hverandre!»

Drammens Tidende skriver i dag at «Den siste uka har både ran og knivstikking vært i nyhetsbildet i Drammen. Ingen er pågrepet etter de to hendelsene».

Jeg rister på hodet og ler. Jeg ler ikke fordi dette er morsomt, dette er på ingen måte morsomt. Jeg ler fordi det er så koko absurd. Det er så utrolig grusomt at det er slik. Det snakkes om kriger rundt om i verden og hvor forferdelig det er. Mens det som foregår her i eget land bagatelliseres, og folk forstår ikke at dette har en enorm vekst. Det pågår faktisk en form for krig her til lands også. Vi er ikke trygge, og siden det bagatelliseres så blir det ikke gjort tiltak, det bare eskalerer mer og mer. Når bomben har detonert, er det ikke for sent da?

«Den siste uka» skriver Drammens Tidende og forsøker seg på et narrativ om at det er ganske fredelig ellers. Hvordan noe som har pågått i måneder og år fremstilles som «siste uka» er så bak mål at ord kan ikke beskrive. Les videre..

Onsdag ettermiddag rykket politiet ut til Drammen stasjon, etter melding om at en person var knivstukket. Dette utenfor Drammen Togstasjon, Strømsø Torg.

Det heter seg ifølge Drammens Tidende at politiet og innsatsleder Torben Henriksen sammen med andre nødetater var raskt på stedet. Vedkommende som ble knivstukket ble sendt til legevakta, mens politiet skulle jakte på gjerningspersonen. I dag er det fredag og de jakter enda. Men les dette.. hør..

«Innsatsleder Henriksen kunne raskt betrygge drammenserne med at den fornærmede og den mistenkte kjente hverandre, og at det derfor ikke var grunn til bekymring for publikum ellers i byen».

Hva gir dere meg?? Så vi som ikke kjenner vedkommende som flyr rundt midt i sentrum har intet å bekymre oss for?? En som knivstikker folk han kjenner har vi som ikke kjenner noen grunn til å bekymre oss for? En som besitter stikkvåpen og er på flukt fra politiet er liksom ikke farlig?

Når politiet sier det så.. ja da må vi tro på det. Disse knivstikkerne bærer jo selvsagt ikke kniver for å knivstikke? Kniv er jo bare en helt vanlig accessorie, som et armbånd eller et hårstrikk. Ikke sant??

Dagen før, altså tirsdag kveld ble en person i 30-åra slått ned og ranet på Bragernes Torg her i Drammen av intet mindre enn tre ukjente gjerningspersoner. Hva var det innsatslederen hos politiet sa dagen etter? «Ingen grunn til bekymring».

I dag er det fredag, ingen er pågrepet.

Dagen før igjen, altså mandag, på starten av dagen, sånn halvveis til jobb ble snuppen min vitne til at ei jente, 15-16 år gikk løs på en litt eldre kvinne. Han løp bort og fikk skilt disse. Tenåringsjenta var helt gal, og begge skrek på urdu eller arabisk, og jenta måtte holdes unna den litt eldre kvinnen som blødde fra hoften/siden. Antar hun hadde blitt kuttet med noe. Så der satt snuppen min i busskuret sammen med kvinnen, ringte politiet, og han tok vare på henne til politiet kom.

Alle disse tre hendelsene var i sentrum, dette er ruta som snuppen min må gå hver dag. Det er helt galematias, helt vanvittig. Ingen av disse folkene er arresterte, ikke i skrivende stund ihvertfall..

Så sier noen, dere bor jo i Drammen frivillig. Altså, jeg mener. Hvor dumme er folk? Skal man bare importere mer vold og krig fordi folk som ikke liker vold og krig liksom bare kan si opp jobb, selge eget hjem og flytte til et roligere område et annet sted i landet? Hva skal man leve av og hvor skal man bo? Jeg tenker at enhver som kommer med slike uttalelser er nederst på rangstigen her til lands hva intelligens, medmenneskelighet, empati og forståelse går. Det er ingenting å hente der, enten bare suppe, grøt eller helt tomt mellom ørene.

Disse tre gruppevoldtektene jeg skrev om i går. Ingen av dem skjedde i Drammen. Det var i Bergen, utenfor Kristiansand deromkring, og Fredrikstad hvis jeg ikke husker feil. Og så har vi denne saken som skjedde på onsdag kveld i Trondheim:

En mann i 40 årene ble utsatt for alvorlig vold begått av to(?) mindreårige gutter over kriminell lavalder. Disse er blitt arresterte og siktet. Men hva så? De er ikke-norske og mindreårige, sikkert ute på gata igjen nå mens jeg skriver, på tross av at én av dem har erkjent straffeskyld. Men les videre..

De filmet volden. Som jeg skrev her i går så er det en pågående trend å filme hva noen kaller «fornedringsvideoer». Disse folkene synes dette er morsomt, de liker det. De voldtar, overfaller og utfører grov vold for moro. Videoen er blitt publisert på internett. Hvis dette ikke er moro for dem, hvorfor publisere det på nettet??

Mannen i 40-årene satt på en benk i fjæra. Så dukket det opp et helt gjeng, de var altså flere enn «bare» de to som ble arresterte skjønner dere. Jeg vet ikke hvorfor kun to ble arresterte, om det er slik at bare de to kunne pågripes utfra videoen eller hva (ikke sett videoen selv). De slo og sparket mannen med all sin kraft i flere minutter.

Videoen viser også at mannen blødde fra ansiktet. Politiet oppfordrer folk til å la være å spre videoen av voldshendelsen. Nå skal ikke jeg oppfordre folk til å gjøre det motsatte, men min tanke er at dere der ute som er for mer «berikelse» og vold importert hit til landet, dere som stemmer for dette over valgseddelen og mener fritidsklubber, brus og boller er løsningen, dere som ikke enda har opplevd en gjengvoldtatt datter (eller sønn) eller en kniv presset mot adamseplet eller levra. Dere burde kanskje se disse «fornedringsvideoene», istedet for å be folk om å flytte om man ikke liker at folk blir overfalt, ranet, voldtatt, knivstukket..

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#krig #norge #bunnytrash #bunny

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg