Gratulerer med dagen og hvil i fred Ari Behn.

I dag skulle Ari Behn blitt 52 år. I dag 30. september er hans fødselsdag. Jeg føler litt tungt på det at Ari endte livet sitt som han gjorde, og jeg føler på det på vegne av nordmenn, det norske folk, vi skulle tatt han bedre imot. Ari var en god mann, han gjorde ingen noe vondt, ikke bevisst. Han ville ihvertfall være god. Jeg møtte han en gang før han giftet seg med Martha Louise. Jeg likte han umiddelbart, han hadde en fantastisk utstråling, en godhet man merket, på tross av et mørke han sikkert har bært med seg hele livet.

En av dem som sto Ari Behn aller nærest i månedene og dagene før han tok livet sitt, var Ebba Rysst Heilmann, kjæresten hans gjennom tre år. Hun har fortalt i intervju at Ari fant aldri balansen, hverken i livet eller i hodet sitt. Hun tror han følte at han ikke strakk til, noe var det mest smertefulle for henne som hans kjæreste. Hun fortalte også i samme intervju at de hadde snakket åpent sammen, også om selvmord. Men ikke i tiden like før han døde. Men hun visste han var et svært følsomt menneske, og at han var livredd for å dø. Det sier noe.

Ebba Rysst Heilmann sier at selv om de rundt Ari hadde løsninger, iht psykisk helse, angst, frykt og denslags, så hjalp det ikke. Og det hjelper ikke, understreket hun, at alle rundt ser løsningene når personen selv ikke gjør det.

Ari Behn tok sitt eget liv 1. juledag, 25. desember i 2019. Ari ble bare 47 år gammel, og familien hans gikk raskt ut med at kunstneren hadde tatt sitt eget liv. Aris datter Maud Angelica, da 16 år gammel, holdt en utrolig sterk tale som berørte det norske folk så sterkt at mange greide ikke holde tårene tilbake.

Maud Angelica ble hyllet for å ha tatt opp dette med viktigheten av å ivareta psykisk helse. Alle snakket om dette, var så enige så enige. Så noen få måneder etter var viktigheten av psykisk helse ikke viktig lenger, politiske vedtak ble gjort som ødela mye av den psykiske helsen hos veldig mange. Umenneskelige avgjørelser med frihetsberøvelser og traumatiseringer. Ari ble glemt, Maud Angelicas tale ble glemt, viktigheten av å ivareta god psykisk helse var kastet overbord.

Etter at verden og Norge har åpnet opp igjen for medmenneskelighet og omtanke har nyhetsbildet vist oss at nedstengingstiden har gjort mennesker slemmere og mer aggressive. Krig her og der. Og ikke bare har aggressiviteten økt, men også dumhetene.

I mai 2019 offentliggjorde Martha Louise at hun og Durek Verret var blitt kjærester, og Verret var da raskt ute i media og hevdet at han har kontakt med Ari Behn, som skal ha tatt kontakt fra det hinsidige. Han fortalte den gang at han kunne høre Ari. At Ari ber meg hilse til barna Maud Angelica, Leah Behn og Emma Tallulah, og si at han elsker dem høyt, dette fortalte Verret under en livesending på TikTok.

I en episode av podkasten «Ancient Wisdom Today» fra oktober 2020, åpnet Durek Verrett opp om sitt nære forhold til Ari Behn. I episoden, som varte i over tre og en halv time, delte han detaljer om deres personlige relasjon. Verrett forteller at han følte en spesiell forbindelse med Ari allerede fra første møte hvor Ari skal ha gitt han en klem og sagt «jeg har ventet på deg». Verret fortalte også at han brukte drømme om Ari før de noen gang hadde møttes. Etter pandemien har det kommet så mye respektløshet og koko adferd fra Martha Louise og Verret at det er hinsides.

Verrett bedriver ‘lovebombing’ av Martha Louise og hennes familie. Det er jeg hellig overbevist om. Han har sin egen agenda med å være sammen med Martha Louise. Jeg tenker mange gang at det norske folk skulle vært snillere, rausere og tatt bedre imot Ari Behn den gang han ble sammen med Martha Louise. Vernet mer om han og hans eksentriske person. Kanskje vi hadde sluppet mye av den idiotien som kommer fra kongehuset for tiden? Hadde vi vært snillere kanskje hadde Behn vært enda, kanskje han hadde vært sammen med Martha? Her ble det mye kanskje og ‘what if’.. men som sagt, jeg likte Ari.

Gratulerer med dagen og hvil i fred Ari Mikael Behn 💜

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#aribehn #bunnytrash #bunny

– Det er så tragisk at vi mistet ham, uttrykte Verrett i podkasten.

6 kommentarer
    1. Det finnes noe som heter etterpåklokskap, jeg er enig i at kongefamilien skulle tatt bedre imot Ari, utenfra virket han som en real kar.

      Men å tenke at han vill vært her nå og at han og Martha ville vært i lag tror jeg ikke.

      Alt skjer for en grunn, selv om man hadde tatt seg bedre ham ville denne skjebnen hans hend uansett.

      Kanskje senere, men det ville hendt. Om dem nærmeste ikke nådde til ham, og han ikke forstod selv hvor likt han var, så er det dessverre ikke annet som kan hjelpe.

      Noe annet ville innebære å fotfølge han, og han ville vel ikke vært lykkelig da heller.

      Hvil i fred Ari 🕊️

      1. Nå tenkte jeg ikke på kongefamilien, Harald og Sonja og co så da ut til å ha et greit forhold. Sonja og Ari var faktisk veldig nære med samme interesser. Jeg tenkte på oss det norske folk, og da i særdeleshet media. Media var ikke snill med Ari Behn, og kan faktisk ha medvirket til hans dårlige psykiske helse. Den der greia ‘at alt skjer for en grunn’ at ‘det er en mening med alt’ som om det er en allmektig så styrer alt, tror ikke jeg på. Små barn blir kreftsyke, tsunamier utrydder landsbyer, i Malawi er det over en million foreldreløse hiv- og aidssyke barn. Hva som skjer i verden er konsekvens av menneskers vilje og handlinger, hva vi selv gjør får ringvirkninger. Så igjen, så har jeg en tanke om at hvis vi, folket, hadde vært rausere og snillere med Behn, så kunne kanskje mye sett annerledes ut i dag. Men nå er det for sent, vi får aldri vite, hvil i fred Ari ♥️

        1. Selv om man mener at ting skjer for en grunn så betyr ikke det nødvendigvis at man mener det står en allmektig bak alt.

          Du sier det jo selv at det som skjer i verden er en konsekvens av menneskers vilje og handlinger.

          Jeg mener bare at han sleit fra dag en, da har det lite å si sånn egentlig hva folk skrev eller ikke.

          Han hadde folk rundt seg som sikkert roset han opp i skyene og det burde kanskje ha betydd mer en noe dritt media publiserte, men det gjorde det ikke.

          Når psykisk sykdom får råde så kan det bli riktig så mørkt for en som står i søkelyset eller ei.

          1. Er det en ting jeg vet når det kommer til psykisk helse, så er det at den blir ytterligere verre når omgivelsene harselerer, forfølger og plager en. Jeg selv ble såpass plaget av andre bloggere her inne at jeg måtte sette bloggen på pause og jeg betalte noen tusen for blokkterapi hos psykiater. Dette er jo bare et år siden. Så der er jeg uenig med deg, det hadde nok mye betydning hva media skrev og hvordan folk oppførte seg. Ari var allerede plaget med følelsen av å ikke strekke til, han hadde angst etc. Som sagt, hadde man vært snillere og rausere så tror jeg at denne historien ville vært annerledes 🐰

    2. Du har så rett. Ari ble mobbet av det norske folk og av aviser, ukeblader og Se og Hør. Jeg likte Ari, jeg gråt da han døde, og var sint på Norge. Nå er jeg sint på Durek som så frekt og ufølsomt “vekker” Ari igjen. Hvorfor gjør han det? Bare for å fremheve seg selv, han er en narsisst, det er jeg sikker på.

      1. Ja, det var lenge en mobbing av Behn. Nordmenn liker å tro at man er snillere og rausere enn man er. Med media i spissen, og nå sosiale media som er blitt så stort, så er det nok veldig tøft å stikke hodet frem og være en offentlig person. Durek utstår jeg ikke, han burde gå stillere i dørene nå. Tror de fleste har fått nok av hans såkalte åndeverden og sirkus 🐰

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg