De klikket fullstendig apeshit!!

Jeg ble sittende å følge med på live-streamen til Anna her om dagen. Jeg hadde en dårlig følelse i forkant, jeg visste at dette kom til å ta helt av. Jeg var bekymret rett og slett, jeg går liksom med den følelsen av at enten hun, Lars eller Ellen faktisk kommer til å bli drept en dag.

Ja, jeg snakker om Stopp Islamiseringen av Norge, organisasjonen bedre kjent som SIAN. De var nylig her i Drammen og jeg låtte le litt da noen kalte dem en gruppe på tre-fire stykker. Jeg leser i aviser også at de blir omtalt som en gruppe. Folk ser ut til å tro at Lars, Ellen og Anna er SIAN, hehe.. nei, de er ansiktene utad, men SIAN er noe langt større, det er nok flere medlemmer i SIAN enn i partiet Rødt. Legg to og to sammen, hvordan skulle de ellers kunne reise på turné land og strand i dette landet? Da de ble kjørt av veien og forsøkt drept på E6 ved Mortensrud i Oslo 2. juli 2022 og bilen landet på hodet. Tror folk at denne bilen bare landet i fanget på dem, eller har den og alt utstyr blitt finansiert av SIANS medlemmer?

Disse to damene som kjørte SIAN av veien, trodde dem at SIAN blir borte om de klarte drepe ansiktene utad? Jøss, de er dumme. SIAN er overalt, SIAN er naboen din, fetteren din, tanten din, kassadama på Rema og ordføreren i byen din. SIAN er hotelldirektører og nattklubbeiere.

Uansett, tilbake til saken. Jeg fikk med meg for en tid siden at SIAN hadde meldt om en markering utenfor Oslo Jihadsenter i Haavard Martinsens vei 20. september. Dette Jihadsenteret omtales vanligvis som moskéen til Islam Net hvor lederen er jihadisten Fahad Qureshi. For de uinnvidde, en meget hatefull og farlig mann som ønsker slike som meg, homofile, kastet med hodet først av høye bygninger. Anyways, straks etter at SIAN hadde offentliggjordt at de skulle ha denne markeringen, så postet Qureshi i sosiale media en video hvor han oppfordret alle islams følgere til å stille. Det var da jeg tenkte, dette går ikke bra. Det vi vet om islams følgere når dem samles i flokk, da blir de ekstremt voldelige. Det er grunner til at de beveger seg i flokk og danner gjenger, at de må ha moskéer overalt. Det er slik de bygger opp jihadister, krigere.

Jeg visste det ville bli en liten hær av jihadister, og det ble det, de kom og de var bevæpnet til tennene og steinene fløy hardt gjennom luften. Noen trodde at SIAN ville avlyse denne markeringen da jihadistene mobiliserte seg. Det visste jeg at de ikke kom til å gjøre. Så da logget jeg på live-streamen til Anna Bråten og det jeg fikk se var ille. Nemlig, en hær av jihadister som stod klare for å drepe. Jeg hørte på stemmen til Anna at kanskje hun tenkte at dette kunne bli hennes siste dag på planeten. Det var sinnsykt å se på. SIAN var inngjerdet på et lite område, de kunne ikke akkurat løpe. Jeg vet ikke hvor mange politi der var, med hjelmer og skjold. Schæferhunder som bjeffet og frådet. Og der stod SIAN innesperret, som en målskive for potensielle drapsmenn og politiet ga dem ikke et skjold eller hjelm på tross av store steiner som kom med hard medfart rett mot dem. Pulsen min var høy da jeg så på dette, jeg var totalt anspent i kroppen. Er det i dag en av dem blir drept? Lars fyrte opp koranen og politiet eskorterte dem vekk. Jihadistene var fullstendig APESHIT! Men det gikk heldigvis bra da. Ingen skadde.

Men så kan en stille seg spørsmål. Hvorfor mobiliserte jihadistene seg for dette? Hvorfor ikke bare ignorere SIAN? La dem stå der og preike for seg selv! I etterkant av markeringen har Fahad Qureshi postet en video der han forteller at Koranen befaler dem til å «stå opp mot» islamkritikere! Riktig!! Koranen befaler!! Tenk litt på dette..

Videre forteller han at det er viktig fordi de kan ikke tillate at de stakkars barna deres får høre de fæle tingene Lars Thorsen forteller om islam og islams følgere. Her hører man en mann som bruker barna som virkemiddel, de stakkars barna. De må skjermes for denslags. Ok, og da samler man dem til en hær væpnet til tenna klar for å steine og drepe??!! Det er greit liksom??!! Jeg har sett dette her i Drammen, i Oslo, i Sandefjord. De bevæpner barna sine og bruker dem som levende skjold!! Det er helt rått, sinnsykt, spinnvilt. Ikke faen, hvis jeg hadde hatt barn, at jeg hadde tatt dem med på noe slikt, forsøkt å gjøre dem til drapspersoner – hvem gjør slikt? Jo..

Må bare understreke, jeg kaller mindreårige for barn!! Jeg kjente igjen et par ansikter!

Hele greia er helt koko. Og fremst på SIANs markeringer står som vanlig voldsapen Sofia Rana fra partiet Rødt og fyrer opp. Vold, mer vold, MEER!! Rett fra SIANS markering ved Jihadsenteret dro Sofia Rana til Jernbanetorget for å møte medsammensvorne for å ta pubrunde og finne utenlandske nazister. Dette har hun selv postet om i sosiale media. Tenk dere, dra på pubrunde for å lete etter utenlandske nazister!! Hallo!! Mer vold, MEEER!! Klin fette gal den dama der. Og på video i sosiale media fyrer Simen Bondevik fra Partiet Sentrum løs mot SIAN og igjen kommer dette med de stakkars barna. De stakkars barna som risikerer høre Lars Thorsens harde ord, og se han brenne en koran.

Det er da for F ikke Lars Thorsen som drar med seg barn på varslede demonstrasjoner. Hallo!! Og hvorfor er det greit at barn blir bevæpnet til å drepe? Hvorfor kan vi ikke fokusere litt på akkurat det? Første gang jeg så SIAN her i Drammen var det masse barn, og de var helt rabiate. Knuste alt rundt seg og angrep politifolk. Det er jo helt sinnsykt å skylde på SIAN at voksne menn trener barna sine til å bli drapspersoner. Vi ser det jo overalt nå i dette landet, innvandrergjenger, mindreårige under kriminell lavalder, med kniver og macheter som overfaller, raner og stikker folk. Har ingenting med SIAN å gjøre i det hele tatt. Det har heller med politiske partier som partiet Sentrum og Rødt som støtter all denne volden og oppfordrer til mer av det!!

Få vekk partier som Rødt og Sentrum, forby islam i Norge og vær med å gjøre Norge trygt!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#islam #norge #bunnytrash #bunny

4 kommentarer
    1. Integrert –
      1. Kan ikke (lav utdannet frå hjemland)
      2. vil ikke (Hvorfor? Få alt, uten å bidra)
      3. Få ikke lov (av …….)

    2. Litt nysgjerrig på hva politiet gjør med de som kaster stein for å skade. Mener de at de er ok siden det er Sian eller blir de straffeforfulgt. Stå på Bunny. Du er modig❤️ Folk flest er for feige for å si i fra. Tror at det går over bare de tier…

      1. I dette tilfellet ble flere steinkastere hanket inn, de ble jo filmet. Men hvilken straff de får tror jeg ikke står til handlingen. Vi har jo sett før hvor lett de tar på det når det kommer til Sian. Politiet og myndighetene er ikke særlig glade i Sian må vite. Takk for dine ord og kommentar her 🐰

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg