Norge har fullendt terroristsirkelen!

NRK maler et bilde, og konstruerer et narrativ av Qatar som verdens fredsmeklere etter at Jonas Gahr-Støre ønsket emir Tamim bin Hamad Al-Thani hjerteligst velkommen til Norge. Det er så vanvittig som det kan få blitt. Igjen og igjen viser Norge at det er terrorister og terror vi støtter.

Erna Solberg som statsminister hadde en enorm vilje til å dra inn IS-terrorister til Norge. Når disse terroristene ønsker pause fra sin virksomhet så hentes terroristene hit på staten og skattebetalernes regning. Solberg har sådan forkjærlighet for IS-terrorister at hun ofret det største støttepartiet Høyre hadde da de satt i posisjon, for å kunne ta imot terrorister. Fremskrittspartiet ville ikke ha noe med dette og gikk ut av regjering i protest.

Jonas Gahr-Støre har overtatt stafettpinnen, og videreutvikler støtten til terrorister og terroristregimer i sådan grad at man nekter å tro at man er våken når man blir opplyst om hvordan den norske regjering holder på. Men det er litt som om det norske folk velger dette, at man ønsker dette, for det har jo lenge før Gahr-Støre inntok statsministerstolen vært viden kjent at han har forbindelser og kontakt med terroristorganisasjonen Hamas. På tross av dette vant Støre og Arbeiderpartiet stortingsvalget i 2021.

Videre i regjering har Støre og co. flydd inn terrorister fra Kabul i Afghanistan hit til landet ved flere anledninger. Anerkjent Taliban som et legitimt styre. Bosatt dem på luksushoteller her og pøst på med enorme summer til kvinners undertrykkelse i Afghanistan. Nå kan ikke kvinner snakke lengre i Afghanistan, de tildekkes i sin helhet i islamske shariaplagg og de tas kun fram til bruk når de skal voldtas til å føde barn.

Nå er det regimet i Qatar Gahr-Støre pleier. Og med NRK som backer hele seansen med å fremstille Qatar som verdens fredsmeglere og sådan. Intet ord sagt fra NRK om døde migrantarbeidere som jobber under slaveliknende forhold, eller rett og slett som slaver i det lille styrtrike ørkenlandet hvor ledere av de største islamske terroristorganisasjonene bor i sine palasser. Tusenvis av døde migranter som Qatar ikke ønsker forklare noe om til omverdenen hvorfor og hvordan de døde, de bare opphørte å eksistere, og NRK utelater alt dette, og det faktum at Qatars fortsetter å undertrykke folk på det groveste.

Al Thani-familien har hersket i Qatar i over 100 år. Deres ord er lov, og de bestemmer. Dette kaller vi et eneveldig monarki, hvilket betyr at ting som presse- og ytringsfrihet ikke eksisterer. I Qatar er det Hanbali lovverket som gjelder, altså en sharia-variant som inspirerer dagens salafister som utfører en grusom og streng islamsk adferd.

Qatar støtter flere islamistiske grupper, først og fremst Det muslimske brorskap. Qatar støtter også Hamas og har forbindelser med Hizbollah. Når det gjelder Hamas, så var det Qatar som bygget opp denne organisasjonen og ga dem enorme terrorkapasiteter. Massiv finansiering fra Qatar ga Hamas muligheten til å ta kontroll over Gazastripen og forvandle området til et islamsk ekstremismebasert samfunn.

Nylig anerkjente Norge Palestina som en egen stat, Norge har legitimisert Hamas og nå knyttes vennskapsbånd med Qatar, som via statskanalen fremstilles som nøytrale fredsmeglere. Selv om alle er vel vitende om at det er våpen emiren og hans monarki ønsker, og faktisk kjøper så det monner fra Norge. På tross av at det er allviten at Qatar slettes ikke er nøytrale i konflikter. De støtter islamsk terror, finansierer terroren, og huser lederne for terroristorganisasjonene i millionpalasser. Qatar er et steinrikt lite land som subsidierer bortimot alle de største og verste islamske terrororganisasjonene.

Praksisen fortsetter den dag i dag og nå er Norge «all in» og selger våpen til Qatar så det synger i metall, krutt og kuler. Dette er virksomheten den sittende regjeringen bedriver i dag. At dette skal være til nordmenn og Norges beste kan ikke jeg skjønne. Vi skyver mer og mer fra oss land vi tidligere har likt å sammenligne oss med, vi blir gjort til fiender av demokrati og et fritt vesten. Dette fordi Qatarerne har penger, makt og innflytelse. Dessverre er det slik også, at de har en vedvarende kjærlighet til fundamentalistisk islam. Noe Gahr-Støre og co ikke ser ut til å skjønne at det kan bli fatale konsekvenser av. Eller er det nettopp slik at konsekvensene er et ønsket resultat?

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#islam #qatar #terror #bunnytrash #bunny

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg