Eksplosjon i ambulansen utenfor her!!

Ja det var dagens hopp for min del. Satt på balkongen i fred og fordragelighet, i min egen verden «so to speak». Koste meg med en sigarett og en deilig tassimo baileys-kaffe. Fikk med meg at ambulansen kom sigende ned i gården her, og parkerte utenfor naboblokka. Ikke noe alvorlig i den grad, en eldre nabo som trengte hjelp. Glemte nesten like fort at ambulansen stod rett utenfor.

Plutselig eksploderte det. Og det er ikke misbruk av ordet, det eksploderte bokstavelig talt. Jeg hoppet en halvmeter rett opp der jeg satt. Hjertet bare «dunk, dunk, dunk». Dette kunne jo ikke ignoreres, at noe eksploderer skal det ikke gjøre. Greit nok, jeg bor på Fjell, og her skjer det litt av hvert fra både hærverk på biler og skilt, til islamske parader og knivstikking på busstoppet, men dette er første gang i min tid her at det har eksplodert.

På med skoene og ned løp jeg. Det kom flere til, en av nabodamene sa hun holdt akkurat på åpne kjøkkenvinduet sitt da det smalt, hun ble så redd at hun hoppet nesten ut vinduet. Det var altså i ambulansen det eksploderte. Sjåføren kom ut av bilen da han så meg, det var faktisk en kompis. Han lo, jeg tror han var litt i sjokk, han var nok det.

En hydrogentank eksploderte inni ambulansen mens han satt i den. Hellige kaninmåne, at han ikke tisset på seg skjønner ikke jeg.

Jeg tenker, hvordan hadde dette gått hvis dette var ute på motorveien i trafikk? Hva hvis en pasient hadde ligget baki der? Dette skjer visst en gang innimellom. Javel.. vet ikke helt hva jeg skal si om dét.

Så da måtte det komme en ambulanse til hit, og bergingsbil. Nå har de nettopp forlatt. Man får bare være glad det skjedde her, og at ingen ble skadd. Det spørs med ørene til kompisen, jeg selv har jo øresus enda.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#eksplosjon #fjell #drammen #bunnytrash #bunny

2 kommentarer
      1. Jeg har ikke kronisk tinnitus, kommer innimellom og er mer pipende. Etter eksplosjonen i dag fikk jeg sus, som når du hører havet i en konkylie. Jeg kommer ikke over kompisen som satt i ambulansen da det eksploderte. Jeg er ganske sikker på at jeg hadde gjort på meg. Hadde ihverfall ikke hørt noe i det hele tatt på en stund. Men han hørte, hadde jo samtale med han, haha.. surrealistisk hele greia, kan ikke gjengis i ord i en blogg.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg