Resirkulering av blogginnlegg.

I dag holdt jeg på med et blogginnlegg av typen som krever litt mer enn dette innlegget, litt sånn sjekke fakta, passe på ordlegging, få med argumentene og så videre, nærmet meg slutten på innlegget, så stengte bloggen av, jeg ble «kastet ut» og innlegget ble borte. Derav ble det til at jeg postet et innlegg med filmsanbefalinger, litt sånn nostalgiske filmer fra oppveksten, klassikere fra i hovedsak 80’tallet, men også noen fra 90’tallet og en fra 1978. Fantastisk fine, bra, reflekterte filmer med menneskelige relasjoner og noe drama.

Anyways, det er så dritt når det skjer at bloggen «stenger» og slik har det vært siste dagene, kanskje siste uken. Det er ikke bare hos meg, jeg har lest at andre bloggere på plattformen har slitt med dette siste tiden, i tillegg til alt dette andre. Noen har også fått med seg at innimellom på «feeden» på blogg.no så kan nye innlegg forsvinne, og man får opp gamle innlegg. Innlegg bloggere postet for et år siden.

Er rett og slett bare styr å blogge for tiden, og jeg vurderer å bare resirkulere gamle innlegg. Altså kopiere innlegg jeg skrev for et, to og tre år siden og poste som nye. Det tar kortere tid enn å skrive nye innlegg, og blir man «kastet ut» mens man holder på, så er det jo bare noen tastetrykk å forsøke kopiere det gamle innlegget på nytt, for så å poste det på nytt.

Flere gamle innlegg kan jo re-postes og være like aktuelle i dag som for to år siden. Jeg har jo sett bloggere reposte gamle innlegg ved diverse anledninger. Grei måte å holde liv i bloggen hvis en er «tom i hodet» og ikke har noe å skrive. Og veldig greit nå når det er så mye tull med blogg.no. Det er jo nye lesere som kommer til og ikke har lest de gamle innleggene, og de som har fulgt bloggen kan sikkert lese et og annet gammelt innlegg om igjen, uten egentlig å huske at de har lest det før.

Det er nok ikke bare jeg som er lei av at bloggen er så tung å «jobbe med» for tiden, men men.. hva får man gjort? Tror ikke noen er særlig flinke til å klage til blogg support heller, legge press på dem. Det som er viktig er hvilken plass man har på topplisten, sant? Jeg har sett et par stykker siste dagene som gjør poeng av hvilken plass de har på listen. Seriøst, jeg synes det blir flaut med 90 sidevisninger for å havne på topp 20, 46 for å havne på topp 40. Altså jeg mener.. trenger ikke 10 sidevisninger for å komme inn på Topplisten i det hele tatt 🙈😂

Tenker det blir en ny blomst fra meg i morgen tidlig, så kanskje et par resirkulerte innlegg utover dagen. Hva tenker dere om det? Vi får se..

Dagen i dag har vært rolig. Masse regn, og Elvefestivalen i Drammen er i gang. Ikke noen konserter på snuppen min og meg i år. Ingen som fristet til å bruke penger på. De fleste har vi ikke hørt om engang, haha.. tidene forandrer seg. Men likegreit når det er så vått. Er ikke mange artister eller band som får meg til å stå flere timer i pissregn. Må være Madonna, Metallica,  Pink, Ozzy, Pink, Imagine Dragons eller noe sånt, ordentlige store artister som bringer kvalitet. Musikk som man kan høre i mange tiår.

Har vært og handlet på Kiwi XL også. Litt småting til hjemmet, men det neste til jeg skal ha møte for blokken her på mandag. Er pålagt et slik møte før enden av august. Har ikke noe å ta opp, så da får vi bare drikke kaffe og brus, spise Gifflar og småkaker, og jabbe mainnskit.

Hentet en eske med kaffe i sånn postboks også, gått tur med jentene, støvsugd. Nå er det bare chill, eneste er å lage et lett måltid til snuppen min kommer hjem fra jobb. Så er det helg, i morgen blir det drinker og kos på balkongen. Så får vi se hvor det «bærer seg åt». Melder regn i morgen også, happy elvefestival alle sammen, hahaha.. takk for titten og fortsatt fin kveld 🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#blogg #hverdagsliv #elvefestival #drammen #bunnytrash #bunny

6 kommentarer
    1. Den listen er blitt fullstendig fucka.
      Jeg fikk visstnok min første listetopp i forrige uke en gang, uten at jeg så det, uten at det irriterte meg nevneverdig at jeg ikke fikk vite det før det fremgikk i kommentarfeltet en dag eller to etter, og uten at jeg ble glad for å ha oppnådd denne plasseringen. Og det siste er faktisk det som gnager: At jeg skulle bli tobbet for den gleden som tross alt ligger i en slik anerkjennelse..
      Men hvordan skal en kunne føle noe som helst over tall en VET ikke stemmer??
      Det eneste jeg kan si gagner meg fra den listetoppen, er at det i det minste bør gi en viss kredibilitet når jeg det respektive kaoset vitterlig også har bikket i min favør og ikke batre i dissfavør.
      Grunnen til at jeg er så skråsikker på at de rådende listetall ikke har rot i virkeligheten, er simpelthen at jeg ved flere anledninger har hatt flere delinger av innlegg enn det som så står oppført av sidevisninger det respektive døgnet. Og da har jeg (selvsagt) trukket fra de jeg selv kan ha stått for (noen ganger innkluderes egne delinger i grupper o.l med i det oppgitte antallet, andre ganger ikke), slik at jeg med sikkerhet har kunnet slå fast at det dreier seg om ‘reelle’ delinger fra lesere..
      Ut i fra dette, er jo logikken klar som dagen; En er pokka nødt til å ha vært inne på en side for å få delt den! Ergo er det klin hakke umulig at et antall sidevisninger som er lavere enn antall delinger kan være reelt.
      – Ikke for dét.. Tallene i seg selv sier jo at det er noe galt her, da et dropp på over 50% hos samtlige fra den ene dagen til den andre er fullstendig ‘tullat’, men non the less, har en ikke en vanntett sak før en har håndfast bevis..
      Så etter å ha slått fast at egne tall er en umulighet, tok jeg så runden for å ta en titt på andres delinger for liksom å virkelig få banket inn den siste spåikeren. Jeg vet jo ikke hvor mange delinger som vedkommende ev. kan ha stått for selv, liksom jeg ei heller har snøring på tidligere dagers oppførte tall. Men jeg har nå allikevel en viss snøring på hvilket sjikte de som regel har ligget på den siste tiden, og det er etter alt å dømme ikke bare meg som blir oppført med tall som er fullstendig ‘gale-matias’, for å si det sånn..
      Det er faktisk satan så demotiverende, ikke minst fordi jeg er blant de som etter alt å dømme også taper penger på det. Jeg har tidvis kunnet dra inn en reell sum fra bloggen, -og inntrykket er at jeg har tjent mer enn andre det er nærliggende å sammenligne seg med, hvilket etter alt å dømme skyldes at en god chunk av leserne mine er voksne menn (størst kjøpekraft gjør de mer verdifulle å nå ut til for en rekke annonsører)

      1. Plasseringen er ikke problemet mitt, men nå er Google Analytics konket ut også, har ikke peiling på hva som blir lest, hvor leserne kommer fra etc. Jeg blir kastet ut egen blogg mens jeg skriver innlegg, og må begynne på nytt. En rekke av oss blir slettet på FB. Altså nå er listen så lang av error og feil at det er helt tullete å kalle det for blogg. Jeg tror faktisk de legger ned plattformen uten å si noe til oss. Skrev med Tom, han forteller at med «de ny tallene» er inntekten redusert med 90 prosent. Hvorfor ikke bloggere på plattformen holder helvete skjønner ikke jeg. Ikke skjønner jeg heller hvorfor i to uker blogg.no har reklamert for 123blogg.no på forsiden? Iflg regelverket på blogg.no så har ikke vi lov å reklamere for andre plattformer, så hvorfor i helv… gjør dem det selv da? 🐰

        1. Jeg skjønner meg virkelig ikke på det forbannede forlaget..
          Her sitter de altså på en merkevare som i utgangspunktet kun opplevde en nedgang i besøkstall grunnet et generasjonsskifte. En endring som følge av tidens gang enhver utgiver opplever fra tid til annen. På toppen av det hele, var det skiftet Egmond opplevde et som med de enkleste grep kunne gjort plattformen mer lønnsom enn noen gang, da vi som kom frem i kjølvannet av at den rosa æra gikk ut har en hinsides større rekkevidde i hht å nå ut til nær sagt hele befolkningen istedet for kun jenter fra 16-25. Når en i tillegg kan legge til at den generelt langt mer kjøpesterke voksne befolkningen medfører annonsesalg av dyrere produkter fra større firma, trenger en vitterlig ingen ekspertise innen økonomi og markedsføring for å skjønne at de i utgangspunktet har sittet på en gullgruve.
          – Men istedet for å ikke måtte gjøre annet enn å plassere ut en annonse eller to på et par av sine talløse publikasjoner, både på papir og på nett, og holde den der Side 2 og Klikk som promoterte ett og annet blogginnlegg i tillegg til å fronte topp 15 på listen i ‘live’ for å kunne håve inn gullet, så setter de istedet i gang med å sabortere!? Dette her er altså hinsides min fatteevne. Det strider jo mot all tenkelig fornuft!!
          Hvorfor ikke selge det, da, og fått en god pris for plattformen av noen som var interessert i å benytte de muligheter for inntjening som forelå! Det de bedriver nå, kan, så langt jeg evner å se, ikke være annet enn en eller annen form for konkursspekulasjon, -hvilket er en så shady måte å operere på i næringslivet som et multikonsern som Egmond virkelig burde holde seg for god til..
          – Jeg forsøkte her for en tid tilbake å starte en FB -gruppe for oss bloggere til å kunne snakke internt om det som angår virksomheten, da jeg syntes det har vært- og er et prekært behov for nettopp det å kunne kommunisere oss imellom utenfor offentligheten. Ikke minst for å se om vi kan samle oss for å ta grep om egen situasjon her. For min del, liksom jeg går ut i fra er tiløsvarende for andre, nekter jeg å la en utgivelse jeg tross alt har lagt ned usigelig med arbeid i, bare ‘fade’ bort og dø ut sånn uten videre. Om bloggen skal dø, skal det iallefall ikke skje uten å vite at jeg har gjort det jeg kan for å redde den. ‘
          Dessverre avstedkom dette gruppeopplegget med nada resåpons, men det kan vel kanskje være verdt å gi det en ny sjanse i hht annonsering..

          1. Jeg så innlegget din om gruppa du startet. Jeg leser bloggen din hele tiden selv om jeg meget sjelden kommenterer. Jeg orker ikke det åpne kommentarfeltet ditt uten moderasjon. Som jeg har nevnt flere ganger så utnyttes kommentarfeltet ditt til å sende stikk og ubekvemmeligheter til dine faste lesere. Helst unngår jeg å lese kommentarfelt hos dere som lar insekt slippe til å holde på på den måten. Sist jeg var innom deg, leste jeg kommentarfeltet ditt, det er vel ditt siste innlegg i skrivende stund, der Tom, som er fast leser hos deg blir sammenlignet med Hitler. Det er faktisk ikke et innspill til innlegget du har brukt tid på å skrive, men hetsing av dine lesere. Når det gjelder den FB-gruppen din så ser jeg ikke hensikten med den, derfor meldte ikke jeg meg inn. Det er svært få bloggere som vil diskutere noe, de fleste bare prater etter munnen på hverandre. Deg kan jeg ha dialog med, en av få, men ikke på Facebook, telegram, messenger, mewe eller whatever. Du har profiler overalt, men du kommuniserer jo ikke der. Du er jo ikke der. Når det gjelder plattformen blogg.no så tenker jeg at de holder på å legge ned blogg. I dag er listen med tall som ikke stemmer i det hele tatt. Jeg selv skulle hatt rundt 3000 sidevisninger, men der står altså 500-og et eller annet. Disse tallene utgjør 90 prosent reduksjon i inntekt hos de bloggerne som har avtale om reklameinntekter. Hvis jeg tar feil, at blogg.no IKKE tenker legge ned, men bare lar ting skure og gå, så er det fordi ingen bloggere bryr seg i høy nok grad. For å få ting på stell igjen så må bloggerne stå på og klage til blogg.no, ikke bare én gang, men gjentatte ganger. Det tenker jeg er veien å gå. Så hvis jeg var deg ville jeg droppet FB-gruppen og heller postet et blogginnlegg og oppmuntret bloggerne til å klage. Skulle gjerne gjort det selv, men det er «ingen» bloggere som leser Bunny. Langt flere leser din blogg 🐰

            1. Heldigvis ser det iallefall ikke like galt ut i hht hva nå enn det er som benyttes for å telle i hht inntjeningen fra forlaget. Noe mindre enn norm er det riktignok for juli og hittil i august, men her kan det nok være en del som kan settes på kontoen for mindre blogging enn norm også. Å se de gale tallene dag etter dag har faktisk vært jævelig demotiverende. Det føles som om årevis med innsats kjøres rett i dass uten å kunne gjøre noe med det.. Noe bedre har det blitt etter at jeg bare bestemte meg for å unngå siden all together, så når jeg ikke ser det, blir jeg ikke påvirket av det io den grad, og da våkner også kamplysten, ironisk nok. For du har rett; Det må et opprør til for at de skal reagere..
              Hva angår det kommentarfeltet, er jo intet sort-hvitt her i verden. Alt en måtte velge, har også en eller annen negativ ved seg.
              For mitt vedkommende, er det å ha et åpent kommentarfelt en ren prinsippiell greie. Hva andre velger, tenker jeg ikke på, men for meg personlig, ville det føltes som et paradox å være en forkjemper for en fri, usensurert ytringsfrihet, og samtidig ha kontroll over hva som ytres i kommentarfeltet. Dessuten syntes jo jeg det rett og slett er artig med litt sånn der ‘gla’trolling’ her og der.
              Greia er at det faktisk er en selv som kan kontrollere hvordan det som kommer skal fortolkes. Om vi f.eks tar den Hitler-referansen, kan det like fullt være å anse som et kompliment som den fornærmelsen folk ikke klarer å se forbi. Det er du selv som, det være seg bevisst eller ubevisst, vinkler det til ondskan som sådan, istedet for å rette det inn mot at det også var en fyr som vitterlig hadde evnen til å argumentasjon, overbevisning og overtalelse! Han var m.a.o en mann som hadde ordet i sin makt (eller hva de nå kaller det), da han unektelig fikk med seg den nødvendige andel av befolkningen på hva som allerede i utgangspunktet var en spinnvill ideologi fra helvete for å kunne komme til makten i utgangspunktet.
              Angulation is everything! 😉
              Og denne leseren tar det på samme måten. Han går gjerne bevisst inn for å erte på seg meningsmotstandere og troll, for så enten å ta frem popcornet i påvente av at jeg skal massakrere de, more seg ved å foreta massakreringen selv, eller begge deler *hehe*.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg