Pride er blitt hardtslående dødelig galskap!

Her om dagen fortalte jeg at det skal være Drammen Pride i august, og nå er august måned startet. Jeg fortalte også at Drammen Pride har invitert meg til å delta i en politisk debatt om Pride fredag 16. august.

For under en time siden postet Drammen Pride programmet om hva folk kan være med på av arrangementer denne dagen. Og det er ikke helt som mange tror. Mantraet om at Pride handler om likeverd, aksept og retten til å elske hvem man vil, det er ikke i det hele tatt hva det handler om. Ikke engang det velbrukte slagordet #loveislove #kjærligheterkjærlighet er tatt med. Hele programmet for dagen handler om transaktivisme.

Organisasjonen FRI har tatt helt over, og nå handler det om at man skal akseptere transpersoner og et mangfold av nyoppdiktede kjønnsidentiteter. Og ikke misforstå meg nå, jeg har ingen problemer med at kvinner kler seg ut som menn og at menn kler seg ut som kvinner. Jeg har ingen problemer med at Erik bytter navn til Ella og Karianne kaller seg Kasper. Så lenge de er lykkelige med det, så er jeg glad på deres vegne.

Gjennom livet har jeg hatt flere venner som er transpersoner. Mange år før jeg selv stod frem som homofil så ble jeg venn med en transperson. Hun ville være mann, og fikk gjort inngrep og denslags og forsøkte leve som mann. Dessverre ble livet for tøft, og hun endte det. Snuppen min og jeg vanket i flere år sammen med Ole, som sminket og kledde seg som en kvinne. Ole er humoristisk, snill og god. Fortjener et godt liv. Men det er ikke alltid like enkelt. Til eksempel, når man er ute på byen. Hvilket toalett skal han bruke? Valget faller på dametoalettet. Risikoen der er å bli skjelt ut og ydmyket av jenter som ikke liker dette, og heller det enn å bli banket opp og slått til blods av en mann eller flere.

Det er for jævlig.

Problemet med transaktivisme i dag er at det handler ikke lengre om dette å akseptere, likeverd og denslags. Om å la folk få være i fred fordi man er annerledes. Neida, nå handler det om å påvirke yngre mennesker til å ta såkalte «kjønnskorrigerende» operasjoner og denslags. Det handler om at menn (eller kvinner) som «transer» enten ved å kle seg i sminke og i dameklær,  evt får gjort inngrep for å se ut som det motsatte kjønn ved å omgjøre penis til vagina og vice versa skal identifiseres som det kjønn de ønsker å være, det kjønnet de kler seg ut som.

Dette skaper masse problemer. At usikre ungdommer (barn) i pubertet, ungdommer som ikke har lov til å kjøre bil, kjøpe øl på butikken, ikke har lov til å røyke, ha sex og ellers ikke betegnes som moden nok til diverse avgjørelser, for eksempel ikke kunne stemme ved valg, faktisk oppmuntres til såkalt «kjønnskorrigering».

En venn fortalte for 3-4 år siden at tenåringsdatteren var begynt prosessen med å «skifte kjønn» og skal ikke omtales som hun/henne mer. Så faren hennes kalte henne på daværende tidspunkt for «ungdommen». Istedet for «datteren min», så ble det «ungdommen min». I dag er jeg ikke sikker på om denne «ungdommen» har fått et navn man kan bruke.

Jeg synes det er skummelt at ungdommer, barn, skal kunne få bestemme slikt som dette. Er det noe som virkelig trenger modent voksent tankesett så må det være avgjørelser som dette, noe så alvorlig som å «skifte kjønn». Bli voksen først tenker jeg.

Så kommer det andre ting. Dette at barn blir fortalt at de kan være hvem dem vil, identifisere seg som dem ønsker. Jenter kan være prinser og gutter prinsesser. Men hvem forteller dem om islam? Hvem sier noe om hatet islam har til homofile? Dette bør jo taes med i betraktningen i et samfunn som islamiseres med stadig flere moskéer og et voksende islamistisk samfunn. Hvis islams følgere lærer hate homofile, når det er som i dag at homofile hates, hetses, trues og blir utsatt for vold av denne gruppen. Hvordan tenker dem livet til transpersoner skal kunne komme til å bli oppi dette?

Videre, et annet problem. Dette med biologi og det faktum om at selv om man kler seg ut som det motsatte kjønn, uansett om det er klær, sminke eller operasjoner og inngrep, så er det en «ideologi» på gang hvor den som kler seg ut som det motsatte kjønn også kan kreve at vi andre skal omtale og akseptere vedkommende som det kjønnet vedkommende faktisk ikke er. Vi skal tvinges til omfavne narrativet, løgnen.

I dag fortelles det i alle aviser om Imane Khelif (26) fra Algerie som i fjor ble utestengt fra verdensmesterskapet i boksing. Altså, i mars 2023 ble verdensmesterskapet i boksing avholdt uten Imane Khelif, som ble diskvalifisert fordi han ble konkludert som biologisk mann.

Torsdag møtte Imane Khelif italienske Angela Carini i 66 kilo-klassen i OL. Sistnevnte trakk seg i tårer etter å ha fått et kraftig slag i ansiktet. Hun hevet deretter armen som et tegn på overgivelse, men tok ikke hånda til sin algeriske motstander etter kampen.

Fra leppene ser det ut til at hun sa: «Nesa mi gjør fryktelig vondt, jeg vil ikke fortsette», ifølge den italienske avisen Gazzetta.

Det har seg slik at det internasjonale bokseforbundet (IBA), utestengte Imane Khelif fordi tester beviste at utøveren hadde XY-kromosom. Altså var en mann. Boksingen i Paris drives av IOCs Paris 2024 Boxing Unit, som har andre regler enn IBA og derfor har Khelif kunnet delta i OL, som kvinne!!

«La oss minne oss selv på at menn, uansett hvordan de identifiserer seg, gir en kraft som er 162 prosent sterkere enn kvinner».

Olympisk svømmer Nancy Hogshead reagerte kraftig på avgjørelsen om å la menn (transpersoner) delta som kvinner. Kjønnsideologi vil få kvinner drept utbrøt hun på X (Twitter)!

Jeg tenker at Nancy Hogshead tar nok ikke feil. Transaktivismen, organisasjonen FRI, Pride AS og andre aktører innad denne aktivismen må stoppes nå. Det har gått for langt, og dette må frem i politiske debatter. Fra likeverd, aksept og retten til å elske den man vil har det nå gått over til ren galskap! En dødelig galskap!!

Hva mener DU??

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#transaktivisme #kjønsideologi #pride #fri #bunnytrash #bunny

2 kommentarer
    1. Det der er rein galskap PUNKTUM.
      Det er jo heilt sjukt at unger skal påverkast til å gjera irreversible inngrep, og kunne bestemme dette sjølv. Dei kan umogleg vita kva dei gjer.
      OL 2024, den einaste staden sadistiske mannfolk kan skambanke kvinner, og få medalje for det 🤬.
      Det er hinsides ein kvar fornuft.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg