#freebritney


Snuppen min og jeg var på Britney-konsert i 2018. Den gang visste jeg ikke at ting var som de er. At Britney ikke er et fritt menneske.
 Regner med de fleste av dere der ute har fått med dere hva hun sa i retten nylig da det er på nyhetskanaler verden rundt.

Som sagt var jeg helt uvitende i 2018 da snuppen og jeg var på konsert. Hadde vi visst at hun er en fanget slave hadde vi ikke betalt for dette. Det er og forblir galt å betale for.

I ettertid så har jeg både sett videoene på nettet der hun ser helt forstyrra ut, sier rare ting. Disse små videoene kan tolkes som om hun er både rusa og «gal». Hun snakker raskt og er helt koko» i blikket. Jeg har sett filmen Free Britney. Det blikket hun har hatt i noen av Insta-videoene, de har jeg sett på andre mennesker. Disse menneskene var psykisk ustabile, men de fikk klare seg i samfunnet på egenhånd.

At Britney skal kunne jobbe, ha Vegas-show, dra på turne etc, men ikke kunne bestemme over eget liv og frihet er helt fette sinnsykt. Det er hennes far og disse andre bakpersonene som skulle vært innesperret. Nå vet ikke vi alt, vi er vel ikke i nærheten av engang, men vi vet nok til å kunne si at dette ikke er riktig. Og hva Britney forteller nå om hvordan de doper henne ned, holder henne til fange og truer henne.. med barna hennes attpåtil. Det hele er jo beyond insane!! Djizes!!!

Som jeg nevnte så var jeg på konsert i 2018, uten å vite noe som helst om hvordan Britneys liv da var. Jeg sjekka anmeldelsen min av konserten nettopp nå, og ser jo at en burde skjønt den gang at det var noe som ikke stemte, noe som ikke var riktig helt som det skulle. Jeg får så vondt av Britney Spears 💜

Bare merk dere tittelen på anmeldelsen min som dere kan lese her: «Tegneserie» Britney på Telenor Arena (10.08.18)

#freebritney


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#britney #britneyspears #meagainstthemusic #madonna #bunnytrash

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg