Migrasjonsavtalen, plattformen til et helvete!

Tragiske fakta som myndighetene og media dysser ned og holder skjult for det norske folk – FN’s agenda 2030!

Jeg kan begynne med å stille spørsmål om hvorfor norsk media og politikere i landet her har forholdt seg helt tause om FN’s Agenda og den planlagte FN-styrte verdensregjering? Og hvorfor har dette tema vært unndratt en offentlig debatt og demokrati i Norge?

Undersøkelser viser at 85% av norges befolkning ikke vet hva FN’s Migrasjonsavtale er, og hva den innebærer/går ut på. I dag spurte jeg selv fem tilfeldige personer og fikk til svar at de ikke vet, det er forklart for dårlig og for lite opplyst om. De fem visste at avtalen skal underskrives nå snart, 10. desember i år, og at vår «kjære» statsminister bedyrer at «avtalen ikke er juridisk bindende». Thats it!!

196 medlemsland har i følge Agenda 2030 forpliktet seg til å innføre «fri migrasjon og en verden uten grenser» innen 15 år. Agendaen forplikter oss til innføring av en verdensregjering, et sosialistisk system uten kapitalisme, en verden «uten fattigdom, krig og da full kontroll over klimaendringer!» Dette er en videreføring av tidligere statsminister Gro Harlem Brundtlands Agenda 21 og hennes «manifest» i 1992.

I Agenda 2030 pålegges de nasjonale parlamentene å gjennom egen lovgivning og budsjett sørge for å gjennomføre «en effektiv gjennomgang av våre forpliktelser». Nasjonale myndigheter skal derfor være direkte underlagt FN og vil i fremtiden få sin reelle makt kraftig redusert. Dette er altså understreket i artikkel 47 som bestemmer at nasjonale myndigheter er ansvarlige for gjennomføringen av A2030, mens all overvåking av at dette skal utøves av en generalforsamling i FN: «The High Level Political Forum» og «The Economic and Social Council».

I artikkel 25 står det at landene skal besørge livslang omsorg for alle, uavhengig av kjønn, alder, rase, etnisitet, funksjonshemming, innvandringstatus, alder og så videre for at alle skal bli likeverdige borgere – og skal tas hånd om i det land de selv velger.

I artikkel 29 står det at «vi (?) anerkjenner det positive innslaget av innvandrere for et bærekraftig og utviklende samfunn. Vi (?) anerkjenner også at internasjonal migrasjon er en multidimensjonal virkelighet og viktig for utviklingen av de landene som er involvert i opprinnelse, overføring og mottak. Migrasjon er dermed, i henhold til FN-styret, ensidig positivt og til glede for de landene som er mottakerne. Migrasjonen vil også bli opprettholdt de neste 15 årene frem til den felles lykketilstanden er oppnådd»!

Juridisk bindende eller ikke så er dette en plan som skal gjennomføres over tid. Vi snakker år. Mange år. Hvis FN-landene skal besørge livslang omsorg for alle, uavhengig av kjønn, alder, rase, etnisitet, funksjonshemming, innvandringstatus, alder og så videre for at alle skal bli likeverdige borgere – og skal tas hånd om i det landet de selv velger.

Hva skjer med Norge da tenker dere?

Dette blir kaos!

Hvordan skal en holde kontroll?

Det er selvfølgelig en viktig del av planen å sørge for kontroll. Når så totalt forskjellige kulturer skal leve sammen uten integrering så vil vi her se omfattende og stor økning av hærverk, overfall, voldtekt og drap på mottakerlandenes egne innbyggere.

Her begynner hylekoret å rope om konspirasjonsteorier og rasistiske holdninger. Men fakta er konspirasjon og at den nærmeste kontroll som kan oppnås er den på forhånd og lenge planlagte innføring av global obligatorisk(!!)biometrisk identifisering. Systemet for RFID-CHIPPING av hele menneskeheten vil snart bli et realisert faktum!

Om chipping er en teori kan så være, uansett så eksisterer global obligatorisk biometrisk identifisering. En annen form for kontroll i følge migrasjonsavtalen så blir det ikke lengre til lov å være kritisk til islam, innvandring etc. Ytringsfriheten innskrenkes. På denne måten bringes de eventuelle negative konsekvensene av avtalen til taushet. Avtalen åpner for mer og farligere innvandring fra østen, og et forbud om å snakke om det.

Det finnes ingen reell vilje hos vår statsminister Erna Solberg til en gang å diskutere dette, eller å snakke om fremtidige konsekvenser, annet enn at avtalen visstnok skal være et verktøy for lettere å kunne returnere mennesker uten grunnlag for opphold. Noe som skurrer veldig i mine ører mtp at FN-landene skal som skrevet over: «besørge livslang omsorg for alle, uavhengig av kjønn, alder, rase, etnisitet, funksjonshemming, innvandringstatus, alder og så videre for at alle skal bli likeverdige borgere – og skal tas hånd om i det land de selv velger».

Stadig flere land sier nei til dette (bla USA, Australia, Østerrike, Bulgaria, Kroatia, Tsjekkia, Estland, Polen, Israel, Ungarn og Italia), men Erna Solberg er tydelig på at hun kommer til å signere på vegne av Norge. Det planlegges flere demonstrasjoner rundt omkring i landet nå mot signering av denne avtalen. Blant annet i Oslo fredag 7. desember på Eidsvollsplass (utenfor stortinget) klokken 18:00.

Jeg håper flest mulig skjønner alvoret og stiller opp!!

Jeg avslutter med å si at det sier seg selv at noe er riv ruskende galt når det norske folk blir ekskludert i en debatt og nektet en demokratisk avgjørelse. Et valg, en avstemming ville vært på sin plass! Det er riv ruskende galt når vår statsminister overkjører befolkningen og går inn for en avtale som ifølge henne ikke skal være juridisk bindende, mens det står i avtalen hele 26 ganger: «we commit»!!

«We commit» til å fraskrive Norge sin selvbestemmelse og suverenitet!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#fn #agenda #2030 #avtale #migrasjon #gcm #globalcompactformigration #migrasjonsavtale #statsminister #erna #solberg #gro #harlem #brundtland #media #myndigheter #kaos #chip #thehighlevelpoliticalforum #innvandring #flyktninger #theeconomicandsocialcouncil #juridiskbindende #immigranter #rfid #chipping #politikk #forræderi #landsforræderi #wecommit #norway #norge

We commit = vi forplikter oss til!!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg