Hvorfor jeg ikke svarer – er dette bra nok for dere?

Reaksjoner har det blitt mange av etter avisskriverier siste uka hvor det er kommet fram at jeg er en av de berørte i den stygge pågående saken i Harstad der det stadig dukker opp flere berørte som er utsatte for seksuelle overgrep som barn – av samme mann.

At jeg var berørt i akkurat den saken kom tydelig frem etter at Harstad Tidende mot min vilje trykket direkte sitater fra min blogg. Noen enkle tastetrykk så var sitatene koblet direkte til min blogg og mitt navn.

Selvfølgelig skjønner jeg at da blir det reaksjoner, og jeg har blitt kontaktet av media, gamle venner, bekjente og ukjente, i tillegg til gode nåværende venner. Ingen visste, jeg har aldri blåst opp saken for noen, men forsiktig nevnt det i min lille blogg. Nå plutselig er det eskalert så til de grader. For noen dager siden måtte jeg ringe min mamma, fortelle, og sørge for at hun har det bra. Det har hun selvsagt ikke nå, kanskje aldri, tiden vil fortelle.

Meldinger jeg har mottatt på sms, messenger osv har jeg fått diverse oppfatninger av. En kvinne som jeg kjente litt da jeg bodde i Harstad uttrykker at hun kan ikke støtte min blogg fordi vi har forskjellig syn på enkelte ting, men hun kan være venn med en pedofil mann på Facebook. Denne samme pedofile som nå over 20 stk har stått frem og fortalt han har forgrepet seg på da vi var barn. Hun skriver i min innboks at hun tenker på meg, men stiller spørsmål som om ikke saken nå er foreldet, og om det ikke er unødvendig av oss berørte å anmelde nå?! Den slags trenger jeg/vi ikke. Jeg kunne aldri vært som henne, ei heller gjort som henne. Sykepleier i Harstad.

Andre meldinger jeg har fått fra folk er «Tenker på deg» med et ❤ bak, og slike ting. Noen spør om ting jeg synes er greit, mens andre spør om ting jeg synes er ugreit. Nå har jeg inntil videre sluttet å svare på slike henvendelser i den saken, det er for mye akkurat nå. Jeg har fått meldinger som jeg skjønner er pga det som har hendt, så da har jeg ikke giddet lese engang. Men jeg skal lese alt en gang i fremtiden, og svare. Det kan ta sin tid.

Men til dere som er oppriktig i deres meldinger med omtanke og støtte: tusen takk!! ❤

Og nei, jeg skammer meg ikke over det som har hendt. En gang i tiden jo, lenge, i mange år. Jeg har tatt mine virkelighetsflukter gjennom narkotika og rus. Jeg har spist pillere, sniffet og tatt sprøyter, jeg har fått mer enn min kvote av amfetamin og heroin, og sååå mye annet shit. Jeg har vært svært aggressiv, frustrert og suicidal. Jeg har flyttet til småsteder, ut på øyer, større byer, ut på landet – til og med ut av landet!

Men her jeg står nå står jeg støtt. Jeg har tatt alle kampene alene, nå har jeg noen. Jeg er trygg og sterk. Jeg har det drit jævlig i disse dager, men jeg har hatt det drit jævlig ofte og lenge før i mitt liv. Det som ikke har ødelagt meg, har gjort meg sterkere. Jeg vet ikke hvor sterk det er ment at jeg skal bli, for jeg føler meg knust og svak – men jeg må ta meg inn huske at den jeg er i dag er et resultat av alt jeg har gjort før, hvem jeg var før, hva jeg har opplevd og gått gjennom. Den jeg er i dag er jeg stolt av, så da har jeg i hvertfall det!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#overgrep #mindreårige #misbruk #barn #tungestunder #rettsak #knust #svak #sterk #narkotika #amfetamin #heroin #suicidal #ht #harstadtidende #media #pedofil #venner #bekjente #ukjente #mamma #blogg #trygg #sterk #meg #bunnytrash #seksuelleovegrep #harstad

24 kommentarer

Siste innlegg