Havet åpner seg og bølgene tar meg med!

Det høres så vakkert ut, men det spørs. Det ukjente vet vi intet om, nettopp fordi det er ukjent. Men jeg vil gjerne ønske at det er slik livet ender for meg, altså på vakkert ukjent vis. Men jeg er ganske sikker på at det blir så langt derfra. Jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å dø av sykdom jeg. Av utmattelse, hjertestans, lungekollaps, blodpropp eller pustestopp, slik spesialisten på sykehuset lovet meg. Ikke i dag, ikke i morgen, men en dag. Jeg kommer til å stå i mot til det ikke lar seg gjøre lengre.

Jeg elsker livet, jeg har en så god liten familie. Vi koser oss og deler de samme gleder. Vi har hele tiden noe å se frem til. Møter med venner, reiser, opplevelser. Tivoli. Livet er som en berg- og dal bane. Det er fantastisk, og jeg håper jeg får være med på turen lengre enn jeg tror.

I det siste har jeg fått føle på kroppen at døden nærmer seg. Jeg velger å «glemme» av at jeg er syk, jeg lever i nået, det respekterer jeg meg selv for. Men jeg har hatt noen grusomme netter nå. En skal ikke «glemme» så lenge, det går ikke. I går kveld sloknet jeg av utmattelse før snuppen min tok kveld, når han dro på kveldsvakt i dag var jeg litt våken og han spurte om det går bra med meg, det er noen timer siden, har enda ikke klart å komme meg opp. At jeg klarer å virkelig leve innimellom, selv om jeg føler jeg kaster bort mye tid på leger, spesialister, forberedelser til rettsak, andre dramaer og så videre, det sjokkerer selv meg. Det har ligget i meg fra barneår, jeg slutter aldri å kjempe. Urettferdighet som har skjedd skal ende rettferdig.

Nå er det 8 dager til vi reiser til Alanya i Tyrkia. Ord kan ikke beskrive hvordan jeg har det når jeg kommer meg vekk. Jeg kan aldri flykte fra pustestopp, kvelninger, utmattelse, panikkangst, smerter og den evige kampen. Men jeg kan tillate meg å ‘være en annen’ noen dager, spise middager på byen, la andre vaske og re sengene våre, få alt servert og bli vartet opp – nyte livets frukter, lukte på rosene, danse til livets musikk.

Ella, Ariel og Jan – jeg elsker dere ❤

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#livet #osas #cfs #urettferdighet #rettferdighet #angst #livet #sykdom #godt #vondt #kamp #girikkeopp #utmattelse #respekt #ferie #jatillivet #kjærlighet #minlillefamilie #musikk #mylittlefamily

4 kommentarer

Siste innlegg