Det nytter ikke si til en stalker at en ikke er interessert..

Jeg har over flere år nå blitt stalket av en idiot som lever og ånder for å henge meg ut, sende meg stygge meldinger i bloggen, SMS og så videre. Inntil høsten i fjor bodde han her i Drammen og jeg kunne ved tilfeller møte han blant annet på den lokale puben. Der kunne han rope stygge ting til meg og om meg. Det var til den dagen han ble kastet på hue å rævva ut derfra og ble livsstidsutvist. Kort etter flyttet han til heimbygda si i Trøndelag. Jeg fikk de siste meldingene fra han i slutten av juli fjor, altså natt til 30 juli. Jeg feiret runddag og hadde 30 gjester i selskap, så jeg husker det meget godt.

Stalking eller forfølging er en sykelig og tvangsmessig opptatthet eller besatthet (forelskelse??) av en annen person og innebærer at denne andre personen blir forfulgt og utsatt for uønsket oppmerksomhet og annen plagsom atferd. Personen som forfølger folk, kan kalles en stalker eller plageånd.

Så etter cirka åtte måneder meg deilig fred fra den kanten begynte det igjen i begynnelsen av denne måneden der han skrev kommentar etter kommentar på en felles bekjent sin Facebookvegg om meg.

Der skrev han at det er noe galt med meg for jeg «dyrker» Madonna, hahaha.. jeg ble kalt for en nyttig idiot for FrP, jeg ble kalt for et troll som ikke bør mates, et nek, at jeg er gal og en idiot. Videre skrev han at jeg har gjort det til til min livsgjerning å henge HAN ut. Og at JEG mangler selvinnsikt!

Merkelig det der siden jeg ikke hadde ofret han en tanke etter at han ble stille og sluttet ta kontakt med meg sensommeren i fjor.

Han skrev også en trussel om at jeg «snart skal få betale en høy pris for oppførselen min».

Jeg tok screenshot av alt, og har det svart på hvitt i tillegg til meldinger i bloggen, SMS, utskrift av oppringinger og så videre. Greit å ha det dokumentert, særlig når det kommer trusler.

Link: Screenshots!

Google skjermdump

Nå er det altså i gang igjen. I natt kom det to meldinger. Følgende beskjeder var at jeg hverken har utdannelse eller intelligens.

Jeg måtte faktisk le av det, jeg har både utdannelse og intelligens. I tillegg til et hjem, kjæreste, familie, venner. Masse kjærlighet og omsorg. Jeg har et liv, i motsetning til en viss person.

Jeg svarer han ikke, ikke i natt, ikke i år og ikke i fjor – aldri!!

Og når vi snakker om intelligens, hahaha.. vel, for de som tror at intelligens er noe som finnes i bunnen av en flaske, da er han laaaaaaaaaaangt mer intelligent enn meg – utenom det, I think not!

Link: Jeg tror ikke på tilfeldigheter!

Definisjon av stalker: en tvangsmessig opptatthet av en annen person. Det norske ordet besettelse er en nærliggende oversettelse. En annen mulig oversettelse kan være «besettelses-vanvidd» eller «patologisk besettelsestilstand». På svensk oversettes stalking som förföljelsesyndrom. Det er vanlig å benytte det engelske ordet stalking også på svensk og norsk.

Jeg håper denne tvangsmessige opptattheten, besettelsen, forfølgesesyndromet kan gi seg for alltid en gang snart. Besettelse eller forelskelse, kall det hva dere vil – det er stalking, og jeg er ikke interessert!!

Takk for at dere leser!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#stalker #stalket #stalking #idiot #forfølging #syk #sykelig #besettelse #forelskelse #plagsomadferd #plageånd #trussel #patologiskbesettelsestilstand #forfølgelsessyndrom #besettelsesvanvidd #tvangsmessigopptatthet #ikkeinteressert

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg