Vi sees snart Ozzy Osbourne!! 😈

Jeg har bare vært to ganger tidligere på noen av Ozzy Osbournes konserter. Men begge gangene var fantastiske opplevelser, gode minner som jeg husker som om det var i går.

Nå skal Ozzy feire sin imponerende karriere som rockens største ikon med en siste avskjedsturne; THE FAREWELL WORLD TOUR. I går ble det avgjort, og billetter ble kjøpt og betalt, en kompis og jeg skal på Ozzy-konsert i juni 2018.

Jeg gleder meg sjukt allerede, my prince of darkness, dette blir råbra!!

Fem tiår, 18262 dager og mer enn 2500 konserter. Karrieren til Ozzy er imponerende og myteomspunnet. Siden 70-tallet har han herjet på scener verden rundt blant annet som frontfigur i legendariske og geniale Black Sabbath som er verdens første og største heavy metal band.

Ozzy er selve Gudfaren av heavy metal har hatt enda større suksess med solokarrieren sin enn i Black Sabbath som startet det hele, og han har tilsammen som soloartist solgt over 120 millioner album på verdens basis. Han er beæret Rock & Roll Hall of Fame og mottatt flere Grammy. Han er en utmerket sanger og låtskriver som nå vil feire mer enn 5 tiår som liveartist. Turneen og konsertene vil inkludere både sanger fra hans solokarriere og som frontfigur og sanger i Black Sabbath.

Turneen skal ta Ozzy rundt hele verden og forventes og vare til 2020. -«People keep asking me when I’m retiring,» sier Ozzy. «This will be my final world tour, but I can’t say I won’t do some shows here and there.»

Ozzy har med seg gitarlegenden Zakk Wylde (gitar), Blasko (bass), Tommy Clufetos (trommer) and Adam Wakeman (keyboards). Turnestart er lagt til Mexico i 2018 før den fortsetter til Sør Amerika. Deretter seks uker i Europa som headlinere for solokonserter og festivaler.

Onsdag 20. Juni headliner gudfaren av Heavy Metal Tons of Rock på festningen i Halden her i Norge. Og jeg er bare sååå klar!!!

Noen anbefalte smakebiter til dere:

Link: Dreamer (YouTube)

Link: Dreamer (Spotify)

Link: See you on the Other side (YouTube)

Link: See you on the Other side (Spotify)

Link: Mama I’m coming home (YouTube)

Link: Mama I’m coming home (Spotify)

Link: Road to Nowhere (YouTube)

Link: Road to Nowhere (Spotify)

Link: Crazy Train (YouTube)

Link: Crazy Train (Spotify)

Link: I just want you (YouTube)

Link: I just want you (Spotify)

Link: Let me hear you Scream (YouTube)

Link: Let me hear you Scream (Spotify)

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#ozzy #ozzyosbourne #osbourne #theprinceofdarkness #blacksabbath #gudfarenavheavymetal #heavymetal #hardrock #festningen #halden #tonsofrock #tonsofrock2018

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg