I dag er jeg litt lei meg.

I går formiddag var jentene med på tur i Fjordparken der de fikk løpe løs og leke med en snill liten Dachs. I leken må det ha skjedd noe, for plutselig holder Ella venstre forlabb i luften og vil ikke sette den ned på bakken.

Leken blir avsluttet og man kjenner og ser på labben hennes, men finner ingenting. Turen i parken er over og man går hjem. Ella går fint hele veien, men henger litt etter, det er ikke uvanlig etter en slik tur. Hun er nå fem og et halvt år og kan bli sliten.

Vel hjemme sjekket jeg labben hennes, men kunne enda ikke finne noe. Resten av dagen og kvelden kunne man ikke merke noe galt med henne.

Men i dag, når vi sto opp i morges og skulle ut å tisse, da haltet hun. Igjen sjekker jeg labben hennes, ser og klemmer, tar litt i for å se om hun har smerter. Hun virker ikke til å ha smerter. Hun graver som hun alltid gjør når hun har tisset eller gjort nummer to. Og hun graver skikkelig.

Hun startet med løpetid natt til i går.

Hun halter litt innimellom.

Ellers er alt helt normalt.

Vi følger nøye med.

Blir litt lei meg når det er slik. Blir bekymret. Ella og Ariel betyr hele verden for oss. De er gullene våre, barna våre. Våre ❤’r!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#ella #ellamadonna #ariel #arielmadonna #mops #hund #løpetid #forlabb #labb #skadetlabb #halting #minlillefamilie #mylittlefamily

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg