Mer skjenkekontroll på brune puber!

Jeg har alltid likt brune puber. Det er ikke så mye støy, høy musikk og bråk hele tiden. En kan føre samtaler med vennene sine, og en kan bli kjent med nye trivelige folk.

Noen brune puber har biljard, og eller dart. Enkelte steder har kanskje en jukeboks, som har sin egen sjarm. Ofte har slike steder noen gamle stygge møbler, eller et nedslitt toalett, kanskje et hundre år gammelt vegg-til-vegg-teppe.. altså et eller annet som gjør at gjestene har noe å klage på når de ikke har bedre å gjøre. Det kan være moro det også!

Ofte har brune puber litt lavere priser på drikkevarene også, ihvertfall gjerne på øl. Mange ganger er også kaffe gratis for stamgjester, slik at en føler seg velkommen som gjest den dagen man ikke vil eller kan drikke noe annet. Og i det hele tatt.

Men det er ikke alltid fryd og gammen. Man kan oppleve forskjellsbehandling, for eksempel kan de som driver puben, og de ansatte ha høyere toleranse for folk som bruker hele lønna si på stedet. Noen ganger kan slike personer gjøre puben så utrivelig for de andre gjestene uten at det får konsekvenser. Mens noen som er innom sjeldnere og bare tar seg et par øl kan bli utvist bare for å ha kommet med en sur kommentar.

Det er ille når gjester kan ta med seg litt knark på lomma, eller småflasker med jägermeister og drikke det på puben, stå utenfor å rope stygge ting til forbipasserende, og likevel få lov å komme tilbake dagen derpå. Noen kan bli utvist i måneder, år og for alltid etter å ha gjort noe slikt. Noe jeg synes alle bør bli når de gjør noe som kan være så ødeleggende for puben og miljøet som bruker puben. Men i virkeligheten er det slik at noen slipper unna med å bli nekta og bortvist resten av den kvelden (eller at det blir oversett at de gjør noe galt i det hele tatt).

Jeg har selv opplevd på steder jeg trives og bruker gå, at et par stykker maser på andre gjester, hyler og skriker, gjester begynner klage og mistrives, uten at det får konsekvenser. Helt til de begynner å plage daglig leder eller en ansett ansatt.

Det er vel ikke noe hyggeligere for andre gjester å bli plaget, enn det er for dem som er på andre siden av bardisken!!

Når en vet at det er slik så synes jeg at det burde være hyppigere skjenkekontroll på slike steder. Da kan de som vil, kose seg på puben, mens de som bråker og gjør stedet utrivelig, bli ryddet vekk. Med hyppigere skjenkekontroll på brune puber så vil nok også urettferdig forskjellsbehandling reduseres.

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#pub #brunpub #bråkmakere #forskjellsbehandling #puber #brunepuber #bar #barer #skjenkekontroll #drammen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg