Norge støtter terrorundervisning (Jihad) i skolene!

Se videoen nederst i innlegget hva regjeringen kaller «problematisk» innhold i palestinske (les: islamske) skolebøker! Hva faen? Problematisk?!!

Dette er ikke noe nytt, men her i Norge er det altfor liten belysning om islam, om holdninger fra islamske land, hvordan barn oppdras og hvordan de utdannes og hva de lærer! De utdannes i Jihad, og vi (Norge) har altså en regjering som i nevnte video er representert av utenriksminister Anniken Huitsfeldt (Ap) som tydelig støtter opplæring i Jihad, antisemittistisk jødehat og utrydding av vantro. Handlinger sier mer enn ord!

Og vit det at selv om det spesielt nevnes jøder, så innebærer dette alle som ikke følger islam!

Det blir sendt enorme summer til islamske skoler som underviser i dette. Regjeringen mener at utdanning er en menneskerett. Men er opplæring i Jihad utdanning? Opplæring om Jihad og viktigheten av den for muslimer? Opplæring i at de som dreper vantro (oss) vil få stor belønning? Femteklassinger som blir oppmuntret til å ofre livet for å fremme islam? Er dette utdanning? Er dette menneskerettigheter?

Hvis dette er det som er utdanning, å drepe vantro, hvordan tenker folk at slik utdanning utføres i praksis? Det kan jeg fortelle, for det leser dere om i media hver dag, knivstikkinger, massevold, bruk av macheter etc.. at det ikke skrives i norske media at dette er jihad-utdanning i praksis får de og politikerne ta på sin egen kappe. Dette er uansett virkeligheten.

Dette er faktisk utdanning i terror!

Folk må bare mene hva dem måtte ønske om Sylvi Listhaug, men dette er slik det er, dette er en del av islamiseringen av verden, hellig krig (Jihad)! Dette er hva som skjer i islamske skoler, koranskoler og moskeér. At noen forsøker bagatellisere det, som utenriksministeren selv her gjør, det er en særdeles enorm grusomhet i seg selv!

At Norge sender øremerkede penger til å bygge opp skoler, ansette lærere og så videre og at de ikke har noe med pensum i skolene å gjøre er en absurditet så stor at politikere som fremmer dette skulle vært sparket ut av stortinget og aldri mer kunne oppnå noe politisk verv whatsoever igjen, dét burde vært en ubetinget selvfølge.

Hvis du kjøper sprit til et barn, er du ikke medskyldig når barnet drikker det? Hvis du gir dette barnet en ladd pistol, og barnet da skyter noen, er du uskyldig? Hvis du bygger en skole og ansetter lærere som underviser at terror er riktig, er du da uten skyld?

Folkens, mener dere virkelig med hånden på hjertet at dette er riktig? Støtte og betale for terrorundervisning, utdannelse i Jihad i MENA-land, for så importere de ferdig utdannede terroristene hit til Norge? For det er faktisk hva som bedrives, i høy skala, det nytter ikke vri og vende på dette. Ubestridelige fakta er klare, jorden er ikke flat, den er rund!

Les også: Islamisering på Facebook, ytringsfriheten sensureres!

Følg gjerne bloggen i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#islam #islamisme #koranen #muhammed #jihad #koranskoler #sharia #kafir #islamisering #utdanning #allah #jødehat #antisemittisme #moskeer #vantro #terror #mena #undervisning #israel #palestina #jødehat #skattepenger #norge #bunnytrash

4 kommentarer
  1. OK.. Hadde de bare tatt en tlf til meg, kunne jeg fortalt at løsningen er å støtte denne utdanningen ved å ta de norske skolebøkene, oversette de til det respektive språket, og voila! De har utdanningsmateriell som lærer de om ting og tang i fra virkelighetens verden, samtidig som de er blottet for opplæring i praktisk jihad!..
   Dessuten får jeg anfall av at de bare tar det de blir fortalt av såkalte forståsegpåere for god fisk. Skal en kunne godkjenne bøker til bruk i undervisning, må en da for pokker lese igjennom de selv, eller!?.. 😖😫

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg