Krim fra virkeligheten: Joachim Kroll!

Joachim Georg Kroll var den sjette av ni barn. Han ble født 17. april 1933. Etter slutten av andre verdenskrig, hvor faren var krigsfange, flyttet Krolls familie til Nordrhein-Westfalen. Kroll var en tysk seriemorder, barnemishandler, nekrofil og kannibal som myrdet minst 8 kvinner og unge jenter fra 1955 til han ble arrestert 3. juli 1976. Han ble dømt for åtte drap og ett drapsforsøk, men tilsto til sammen 14.

Følgende:

8. februar 1955 be 19 år gamle Irmgard Strehl voldtatt og knivstukket i hjel. Kroppen hennes uten ble funnet i en låve hvor tarmene hennes var skåret ut. Kroll hadde visstnok spist dem.

Året etter, i 1956 ble 12 år gamle Erika Schuletter funnet voldtatt og kvalt.

Den 16. juni 1959 ble Klara Frieda Tesmer som da var 24 år funnet myrdet på en eng. En mekaniker med navn Heinrich Ott, ble arrestert for forbrytelsen. Han hengte seg selv i fengsel.

Så i juli 1959 ble 16 år gamle Manuela Knodt voldtatt og kvalt i byparken i Essen. Skiver av kjøtt ble skåret ut fra baken og lårene hennes. Dette ble lunsj for Kroll.

Den 23. april 1962 ble Petra Giese som var 13 år funnet voldtatt og kvalt. Igjen ble en annen arrestert og dømt for dette, men det hadde ingen betydning da vedkommende som ble først dømt for dette også var en barnemorder. Hans navn var Vinzenz Kuehn.

Så den 4. juni 1962 ble 12 år gamle Monika Tafel drept , skiver av kjøtt skåret ut fra baken hennes. Igjen ble en annen man dømt for forbrytelsen, Han het Walter Quicker og ble etterhvert løslatt, men i befolkningens øyne forble han skyldig og drevet til selvmord av sine naboer fire måneder etter.

I september 1962 ble Barbara Bruder bortført. Hun var bare 12 år og kroppen hennes ble aldri funnet.

Den 22. august 1965 be 25 år gamle Hermann Schmitz, og kjæresten hans Marion Veen angrepet mens de satt i en bil hvor elskede par brukte være for hyggelige og romantiske stunder. Hermann forble Krolls eneste mannlige offer, han ble drept, men kjæresten Marion slapp unna.

Neste offer ble drept over et år etterpå den 13. september 1966. Offeret var den 20 år gamle Ursula Rohling som ble kvalt i en park. Kjæresten hennes Adolf Schickel begikk selvmord etter dessverre å ha blitt falskt anklaget for forbrytelsen.

Tre måneder etter, den 22. desember 1966 vesle Ilona Harke, bare 5 år gammel, voldtatt og druknet, og deretter dumpet i en grøft.

Nesten tre år etter, den 12. juli 1969 ble Maria Hettgen, 61 år, voldtatt og kvalt.

Den 21. mai 1970 ble Jutta Rahn, 13 år, kvalt på veien hjem fra en togstasjon. En Peter Schay ble arrestert, men løslatt. Han tilsto forbrytelsen i 1976 etter å ha blitt jaget og truet av naboer.

Så etter det lengste oppholdet av Krolls drap dukket et nytt offer opp i 1976. Den 8. mai 1976 ble 10 år gamle Karin Toepfer voldtatt og kvalt.

Sist og yngst, 3. juli 1976 ble vesle Marion Ketter på kun 4 år funnet. Deler av kroppen hennes var i ferd med å gå i oppløsning da Kroll ble arrestert.

Kroll var veldig nøye på hvor han drepte. Åstedene hadde store avstander. Ble noen drept drepte på samme sted var det med års mellomrom. Dette, og det faktum at det var en rekke andre drapsmenn som opererte i disse områdene på det tidspunktet, hjalp ham til å unngå å bli tatt. Kroll ville overraske ofrene og kvele dem raskt. Etterpå tok han av kroppen og hadde samleie med den, og onanerte ofte over dem etter det igjen. Det var som å helle helle ketchup på grillpølser. Han skar av dem og spiste av den kuttet stykker av dem for å spise senere. Når han spiste «restene» hjemme ble han erigert og kåt og ville ha samleie igjen, han hadde derfor i sitt hjem en sexdukke av gummi han hadde til dette formålet.

3. juli 1976 ble Kroll arrestert for å ha kidnappet og drept den vesle fire år gamle jenta Marion Ketter. Politiet gikk fra hus til hus for å finne den veske kidnappede jenta, det var da en nabo av Kroll tilfeldig kom til en politimann og fortalte ham at avløpsrøret i bygården hans hadde blokkert seg, og da han hadde spurt naboen Kroll om han visste hva som hadde blokkert røret. Naboen fortalte videre at Kroll da hadde svart «innvoller». Etter denne informasjonen gikk politiet opp til Krolls leilighet og fant liket av Marion Ketter kuttet opp: noen deler var i kjøleskapet, en liten hånd kokte i en panne som om det var et egg, og innvollene ble funnet fast i avløpsrøret. Kroll ble selvfølgelig umiddelbart arrestert.

Han innrømmet å ha drept Marion Ketter og ga detaljer om 13 andre drap og ett drapsforsøk i løpet av de to foregående tiårene.

Kroll sa at han ofte kuttet deler av kjøttet fra ofrene sine for å lage mat og spise dem, og hevdet at han gjorde dette for å spare på dagligvareregningene. I varetekt trodde han at han kom til å få en enkel operasjon for å kurere ham for hans drapstrang og deretter ville bli løslatt fra fengselet. I stedet ble han siktet for åtte drap og ett drapsforsøk. I april 1982, etter en 151 dager lang rettssak, ble han dømt på alle punkter og ble gitt en livstidsdom.

Han døde av et hjerteinfarkt 1. juli 1991 i fengselet til Rheinbach.

Link: Joachim Kroll (Wikipedia)

Link: 84 historier krim fra virkeligheten.

Må være et av de sjukeste menneskene jeg har hørt om. Samtidig må jeg si at jeg også ble litt skremt over arrestasjonene og fengslingene av mistenkte. Grusomme ting å bli beskyldt og dømt for. Klarer faktisk å skjønne at flere begikk selvmord…

Hva tenker dere?

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#joachimgeorgkroll #cannibal #joachimkroll #maneater #kroll #kannibalisme #nekrofil #barnemishandler #kannibal #voldtektsforbryter #seriemorder #vesttyskland #tyskland #historie #krim #bunny #bunnytrash

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg