Cheese Doodle Bacon Burger.

Da er vi i gang her igjen. For litt siden da jeg var på Kiwi XL hadde dem et sånn «pass på» tilbud på hamburgere. Fire hamburgere i hver pakning og 150 gram pr burger. 19 kroner pakningen. Dagen etter kostet de 79 kroner (Folkets Big Pack burger av storfe og svin). Disse var saftige deilige burgere og jeg klapper meg selv på skulderen for at jeg kjøpte 5 pakninger. Det er 10 middager til snuppen min og meg.

Anyways, i dag lagde jeg Cheese Doodle Bacon Burger med pomme frites av vanlig- og søtpotet.

Først frem med alle ingrediensene. Jeg finkuttet kinakål og hadde i en liten bolle og rørte inn med hamburgerdressing fra Thousand Island. Skar en tomat i skiver og hadde pommes frites i luftfrityren på 15 minutter. Slengte burgere og bacon til steking i stekepanne. Hamburgerne krydret med grillkrydder. Samtidig hadde jeg 1 desiliter vann i en liten kasserolle, kokte opp vannet og begynte ha i ostepop. Jeg brukte First Price ostepop. Jeg vispet ostepoppen ut i vannet og hadde i den mengden jeg følte for inntil jeg har en tykk klebrig saus. Hadde så noen korn Carolina Reaper Chilli krydder oppi (chillien er viktig, ikke sant Tom?).

Så tok jeg underdelene av hamburgerbrødene og hadde i brødristeren. Når de var ferdigristet slengte jeg dem på tallerkener. Så hadde jeg på kinakål/dressing blandingen, og oppå der igjen hadde jeg tomatskivene. Deretter hadde jeg på hamburgerne, og oppå der bacon. Så helte jeg på masse deilig ostepopsaus. Jeg toppet videre med sprøstekt løk og øverst skiver av sylteagurk. Da hadde jeg også hatt toppene av hamburgerbrødene i brødristeren. Smurte litt dressing under dem før jeg la dem over hamburgeren. Så presset jeg dem litt ned og stakk en pinne gjennom hver.

Morsom fun fact angående det å bruke sprøstekt løk på hamburgeren i stedet for løk. Bjerkvik er et tettsted i Narvik kommune i Nordland. Jeg er født i Harstad som er 1 time og 12 minutters kjøring til Bjerkvik. I alle år har folk fra Harstad kjørt til Bjerkvik for å spise hamburgere der. Vi kaller disse burgerne for «Bjerkviking». Folk er helt ville etter disse enda den dag i dag. Da jeg bodde i nord ble jeg kjent med denne gjengen fra dette gatekjøkkenet som var der den gang og jeg hadde en affære med en av kjøkkensjefene. Da lærte jeg at det eneste med disse burgerne, altså «Bjerkviking» er at de får Thousand Island dressing på bøtter som de vanner litt ut, og så bruker de sprøstekt løk istedet for vanlig løk. Så dette kjører folk fra Harstad en tur på bortimot 2,5 timer for å spise. Utvannet dressing og sprøstekt løk, hehe..

Anyways, dagens Cheese Doodle Bacon Burger ble servert med luftfriterte pommes frites av vanlig- og søt potet. Sprø utenpå, myk inni og med en gang de var ferdig friterte krydret jeg de med pommes frites krydder.

Maten ble servert, og snuppen min hadde ingen anelse om hverken sprøstekt løk eller ostepopsausen jeg hadde brukt. Så han var forsøkskanin, og det er veldig greit for han er hundre prosent ærlig om hva han mener om mat. «Dritgodt», «Mmmmmm», «Perfekt». Det var ordene hans i dag. Disse burgerne ble de beste vi har spist på lang tid. De var faktisk dritgode. Den greia med ostepopsaus er genial. Dette var terningkast 6 for disse Cheese Doodle Bacon burgerne.. 😜👍🏾🐰

Sjekk også ut denne deilige «Kylling og pasta i ostepopsaus».

Nyyyyyt!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#mat #bunnytrash #bunny

15 kommentarer
    1. Hahaha…😂😂😂
      Bjerkviking med fortynnet thousand island.🙈
      Jeg hadde ei som jobbet hos meg som var fra utlandet som skulle skrive handleliste.
      Da skrev hun 1000øyer på handlelappen og da jeg lurte på hva det var, skjønte hun ikke hva jeg mente. Het ikke Thousand Island 1000øyer?
      (Ikke at vi har det på hamburgerne altså. Hverken i sin opprinnelige form eller fortynnet.🙈)
      Burgeren ser dessuten svært god ut!🍔🤩👌🏻

      1. Den bjerkvikingen er vel en av de mest populære burgerne i de tre (to) nordligste fylker, men det er jo hysterisk morsomt , utvannet dressing og sprøløk. Men jeg lover, burger med ostepopsaus og sprøløk er himmelsk. Tenker det blir en runde til med denne neste søndag 😜

    2. Slanking og burgerbombe på en og samme dag – ingen grunn til å klage over ensidighet her på bloggen 🤪

    3. Ser og høres farlig ut – Ja farlig godt.
      Tror jeg må droppe matbloggene dine. Alt for mye godt for meg. Er tung nok å snakke med som det er.

      1. Vek, ikke så mye mat her inne. Når jeg poster denslags så er det vel heller for å fremlegge ideer fremfor selve retten. Her var det altså dette med sprøstekt løk og ostepopsaus som var ment å være i fokus. Ikke så ille som kos på en søndag. Bare noen skjeer med saus, dressing og litt bacon. Sånn ellers mtp selve burgeren, brødet og grønnsakene så er jo det vanlig hverdagskost hos de fleste. Bare man ikke forsyner seg for mye så er det ikke så usunt. Problemet i dag med fedme og vektoppgang er overspising, ikke at en inkluderer feit mat innimellom i et ellers variert kosthold.

        1. Det var nok heller helheten som fristet meg. Bite tenna i en skikkelig hamburger som denne. Men det er fy og au i aller høyeste grad for meg. Tåler ikke noe mel, og det savner jeg virkelig med all den gode maten. Kjenner jeg er d#¤# lei brødet jeg lager. Dagens lunsj var nærmet å sammenligne med sagflis. Gubben elsker det brødet og forstår ikke at jeg synes det er pyton, men han har jo et valg, jeg har det ikke. Men bør egentlig ikke klage. I utgangspunktet veldig flink og kreativ matlager, men blir noen ganger sliten og lei og da kjenner jeg veldig på savnet som egentlig ikke burde være noe savn. Er inne i en periode nå hvor jeg kommer hjem etter handletur og har allikevel ikke noe som frister i kjøleskapet av den enkle grunn at jeg ikke vet hva jeg har lyst på, bortsett fra det som er forbudt. Burde skamme meg som ikke lider noen nød. Har slike perioder og vet det går over.

          1. Kjedelige greier. Men jeg tenker, om du bruker dette brødet du snakker om, rister det, har kinakål/dressing og tomat på, deretter en stekt burger, heller ostepopsaus over, og topper det hele med sprøstekt løk og sylteagurk, så blir det helt sikkert krute godt 😜🥰🐰

    4. Det der høyrdes himmelsk ut 😊.
      Sjølv hadde eg nok dynga på med jalapeno, i staden for sylteagurk, men ser for meg snuppen din, om du hadde gjordt det 😜.

      1. Det var knallgodt, tykk feit saus istedet for ost. Snuppen min liker faktisk jalapeño, men det er jo forskjellig vindstyrke på den også, så det må tas i betraktning. Selv er vi enige om her i huset at det er sylteagurk som gjør hamburgere. Vil vi ha en jalapeñorett så er det mer enn nok kebabsjapper i Drammen 😜🐰

    5. Jøss, ostepop altså…dette bør i grunn testes. Men aldri tenkt at ostpop kunne brukes slik, liker ostpop godt. Takk for deling 🙂

      1. Nederst i innlegget ser du link til kylling ig pasta i ostepopsaus. Postet den 28 mars, altså ikke så lenge siden. Det falt så godt i smak at i løpet av under to døgn hadde Tomsmatprat kopiert hele innlegget, tilsatt litt paprika på toppen og gitt ut som eget innlegg. Anbefaler deg å prøve hvis du er glad i ostepop, for det var knallgodt!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg