Pride debatten på Drammensbiblioteket overstått.

Meg til høyre med mikrofonen i hånden.

I dag har jeg vært i debatt på Drammen Bibliotek. Debatten var delt opp i to deler. Først en del med hver sin representant fra organisasjonene FRI og Skeiv Verden, samt ei lesbisk dame som bor i Drammen Sentrum, og meg, homofil på Fjell i Drammen.

Del 2 var debatt mellom drammenspolitikerne Tony Burner (SV), Cathrin Janøy (MDG), Herman Ekle Lund (V), Jon Helgheim (FrP), ei dame fra partiet Rødt og Angelica Bråten (Drammen Pride).

Første del, som jeg deltok i, skulle handle om å være skeiv i Drammen. Politikerne skulle diskutere om det er god nok dialog mellom byens politikere og de skeive miljøene i Drammen.

Jeg var første som ble gitt ordet, og jeg fortalte da om problematikken med innvandrergjenger og islam. Da var det hele i gang. Jeg sa hva mange ikke vil høre. Representanten fra FRI skulle snakke det bort. Men jeg fikk tydelig lagt fram alle punktene som jeg hadde satt meg og nevnt i innlegget mitt i går. Ærlig talt tror jeg at jeg var den som var tydeligst iht problematikken som faktisk er i Drammen. Og med FRI sin involvering i Pride.

Når det kommer til politikernes debatt så var representantene fra SV og Rødt mer opptatt av å skulle «ta» Jon Helgheim fra FrP enn å diskutere om det er god nok dialog mellom politikerne og de skeive miljøene. Hun fra MDG begynte et mantra om en sang «Barn av regnbuen» og Tony Burner skrøt veldig av å kjenne mange skeive. Samtlige representanter, unntatt FrP, står for et påbud om heise flagg i kommunen, i skoler og barnehager. Mens FrP mener at den enkelte skole osv skal kunne velge selv. Helgheim mener både påbud og forbud er feil.

Jeg er tydelig på at jeg mener tvang er ingen løsning. Og det jeg lærte av debatten i dag er at representanten fra MDG, som var initiativtaker til å bruke 500 000 kroner ++ for å male ei gate i byen her i regnbuefarger, og representantene fra SV og partiet Rødt hadde null skeiv kompetanse, de kan ingenting om historien bak regnbueflagget i denne sammenheng. Det de egentlig driver med er godhetsposering, og flagge seg selv og sitt parti. Altså de misbruker og utnytter regnbueflagget for egen agenda, lhbt-befolkningen bryr de seg vel egentlig ikke så mye om.

Angelica Bråthen fra Drammen Pride fortalte om en episode etter at politikerne vedtok påbud om flagging, det skulle heises regnbueflagg på skolene, thats it. Ingen hadde noen kompetanse eller noe å meddele om hva flagget representerer, de hadde ingen plan rundt dette. Men flaggene skulle heises, uten å formidle hva det handler om. Det hadde ingen noen kunnskaper om.

Hva gir dere meg? Da sier det seg selv at dette handler om godhetsposering og politisk korrekthet.

Debatten gikk bra nok den, men et gjeng med politikere uten kunnskap, organisasjoner som forventer at folk skal kontakte dem for kompetanseheving, det blir for dumt for meg. Hvis debatter kun skal handle om «se på meg, jeg er snill og god», så har det ingen hensikt.

Men hva skal vi med alle disse politikerne? De fleste har ingenting å komme med. Makt og penger er hva det handler om.. eneste politikerene som var vettug her var representanten fra FrP, Jon Helgheim, og jeg likte også hva Herman Ekle Lund (V) hadde å komme med. Thats it..

Ny dag i morgen.. da reiser snuppen min og jeg ut av byen. Sammen med jentene våre. Da skal vi kose oss på et lite sted nært Glomma.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#debatt #pride #gjengkriminalitet #ukultur #drammen #norge #bunnytrash #bunny

8 kommentarer
    1. Kjempebra at du fikk frem det som var nødvendig å høre. Jeg kjenner stort sett partiene her bedre enn personene som representerer dem, muligens med unntak av Helgheim og Burner. Helgheim oppfatter jeg som en fornuftig mann som har rett i svært mye han sier – det meste, faktisk, som jeg har sett iallfall, og som motstanderne derfor bruker mangel på høyskoleutdannelse mot siden de de ikke har så veldig nye annet – og Burner….. Vel. Burner, ja. Hhh.
      Tror jeg kan si at din oppfatning av ham stemmer godt med min. Jeg har vært i diskusjon med Tony Burner noen ganger på FB. La meg bare enkelt si at han har aldri VUNNET noen av dem, til det er han konstant for dårlig forberedt. Må han diskutere ting på sparket, så FEILER han. Det han stort sett har er dydsposering, shaming og en klokketro på det han står for (Hva nå det er. Vanskelig å holde styr på noen ganger), og han tror det er nok. Det har aldri slått meg at han VET noe særlig om det han diskuterer, han stoler mer på en karisma som han ikke har. Men som du sier, han skryter av å kjenne mange skeive, så da MÅ han jo ha rett, ikke sant?
      MDG har vi vel gitt opp å forvente at det skal komme noe fra som har noe særlig hold? Disse fremstår som førstegangsstudenter som såvidt kom seg inn på høyskolen og er på evig fadderuke, eller ikke kom seg inn men fikk presset seg inn på fadderuka allikevel, og man kan sverge på at de har et veddemål gjort på en fyllefest om hvem som kan komme med det verste og minst gjennomtenkte forslaget som AP likevel vil godkjenne for å fortsette med å få stemmekveget deres, og akkurat når du tror at vinneren er uomtvistelig kåret, kommer en eller annen opp med noe enda verre. Rødt er Rødt, selvfølgelig. Ideologien som tok livet av 102 millioner mennesker på 1900-tallet and counting og håper folket skal gå på drømmene deres om det perfekte samfunn LIKEVEL fordi alle som har prøvd marxisme før har gjort det feil, og som på grunn av det drapstallet alene burde holdes langt borte fra Stortinget på lik linje med nazistene (hvis ideologi tok livet av 17 millioner i forrige århundre, nesten nøyaktig en sjettedel av kommunistene), men ekstrem venstre er fullstendig innafor i Norge av en eller annen merkelig grunn. Jeg skulle ønske jeg kunne ha vært vitne til denne seansen, som høres ut som en ganske selsom opplevelse slik du forklarer den.
      Nei, nå må jeg gå og skrive videre på noe jeg muligens kan komme til å.tjeme til livets opphold på. End of Rant
      Å herrejemini, der så jeg akkurat en edderkopp på størrelse med en cocker spaniel trave forbi. Må. Tilintetgjøre. Later, dudes and dudettes.

      1. Burner er fjern. Han kunne slenge ut av seg at det var så flott og bra for homofile i Oslo, fordi han hadde mange homofile venner der også. Dette greier han å si to år etter skytingen i Oslo, og en uke etter at to homofile menn ble knivstukket av et gjeng innvandrere. Mannen bare sier ting, i mine øyne blir det for dumt at slike som han er folkevalgt politiker. MDG i Drammen (og ellers) skryter av at de har brukt millioner på maling(!!), helt koko. Var rett før hun begynte synge «Barn av regnbuen». Rødt er Rødt, der er det mye rart. Men du, edderkopper er gode, det er insektene, som fått og denslags, vi må bli kvitt 😜🐰

      1. Takk. Ikke noe å gratulere. Jeg ble spurt om å stille, blir jeg spurt, så stiller jeg. Hadde ikke meldt meg frivillig. Har egentlig ganske stor politikerforakt. Føler de fleste har personlige agendaer og bryr seg svært lite om befolkningen, uansett om det er lhbt, innvandrere, nordmenn, svarte, hvite, tynne, tykke eller whatever. Ganske triste greier, det bør ryddes masse i det politiske landskapet.. slik jeg ser det 🐰

    2. Så bra at du startet debatten og fikk lagt fram alle punkter! Forbaska at de fleste av politikerne ikke har annet enn svada å servere, det blir for dumt. så handler alt om et fargerikt flagg og null kunnskap lissom. Utrolig at de tør å stille til debatt uten å ha noe å komme med! men – DU kan iallfall gå med høyt heva hode! Godt jobba – og god tur 😘

      1. Takk. Det er ganske absurd at politikere kan fatte vedtak om påbud av flagging med et flagg de ikke vet noe om. De flagger seg selv og sin agenda, håper folk begynner skjønne dette 🐰

    3. Gratulerer med 1. plass!
      Ja nå begynner debattene rundt om og jeg vet ikke hvem og hva jeg skal stemme på etter hvert. Trodde jeg visste det…

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg