Ut av isolasjon og ut på tur!

I dag morges var det igjen ‘lov’ for snuppen min å bevege seg fritt i samfunnet igjen. Han fikk påvist covid for en uke siden i morgen, og dermed ble det 6 døgn isolasjon. Jeg selv ble testet etter noe dager, men ikke påvist, ingen symptomer. Snuppen min hadde en ukomfortabel første natt etter symptomene startet, det var host og snufs og litt muskelverk dagen derpå. Men frisk likevel. Altså dette var jo greiere enn en mild forkjølelse sånn sett. Jeg var jo også sikker på at jeg skulle smitta da dette skulle være SÅ vanvittig smittsomt. Men når jeg ser mennesker der ute i samfunnet som peller seg i nesa først, trykker på stopp-knappen på bussen, og peller seg i nesa igjen, så sier jo det sitt, haha..

Vel, vi har benyttet første dagen etter isolasjon til å ta oss noen timer et annet sted. En tur til en annen by. Vi bestemte oss for Lillestrøm, for der har vi jommen ikke vært mye. Vi har liksom vært på togstasjonen der når det har blitt krøll med tog når vi har kommet fra ferieturer og landet med fly på Gardermoen. Og en gang besøkte vi ei venninne på Kløfta og endte på en pub i Lillestrøm utpå kvelden og natta. Men da var der mørkt, så vi så ikke mye av Lillestrøm. Det morsomme var at da vi ankom Lillestrøm i dag så kjente vi igjen den puben, haha..

Men bevares Lillestrøm.. altså det gamle stemplet på Drammen er «Harrybyen», hva er Lillestrøm da? Need I say more? De hadde en veldig fin sentrumsgate, hovedgate, eller torvgate. Der var flatt brolagt med store brosteiner og veldig gjennomført. Lettere for mennesker med rullator, rullestoler og sådanne situasjoner. Det likte jeg. Det er nødvendigvis ikke slik ellers i byen der, det vet jeg ikke. Men det som er selve kjernen av byen, Torvgaten var slik.

Hist og her i Lillestrøm finner man enkeltstående morsomme butikker som ikke er andre steder, det likte jeg også. Vi var innom en butikk som het «Gozip» hvor de selger unike dameklær, masse kult accessories og slikt. Dyrt, men unikt og kult. Anbefales virkelig til dere damer i alle aldre hvis dere vil ha noe ingen andre har, noe spesielt og kan bruke noen kroner ekstra på dere selv. De hadde også en del hobbyting, malerier, lerreter, maleutstyr, en del te, husmorspeed og litt interiør/pyntestæsj. Damene som jobbet der var kjempehyggelige og kule. Alle tiders!

Ellers så var det ikke mye med turen til Lillestrøm i dag som fristet til gjentakelse. De har et kjøpesenter midt i gryta, men det var jo drit kjedelig. Det var nesten ikke folk der, og det var det forsovet ikke i gatene der heller. Masse Kebab overalt, og det har vi mer enn nok av her i Drammen. Drammen er en estetisk finere og triveligere by faktisk, så jeg spør igjen, hvis Drammen er Harrybyen, hva er Lillestrøm?

Nei, vi satte oss på toget og fant ut at vi forsøker oss på en tur til Strømmen, altså dra litt fra sentrum da Strømmen er et større sted i Lillestrøm kommune som grenser til Lørenskog. Der besøkte vi Strømmen Storsenter. Og dét senteret skal ha skryt. Der var butikkene ordnet og moderne, der var masse butikker, spiseplassen og i det hele tatt. Altså ord kan jo ikke beskrive, men det senteret likte jeg veldig godt!

Ironien er at vi begge to, både snuppen min og jeg ble sånn bråsulten, så istedet for  å spise på den italienske restauranten på Strømmen Storsenter som vi først hadde bestemt oss for, så havnet vi på Burger King der. Men det gjør ikke noe, i Drammen sentrum har vi ikke Burger King, men McDonalds. Jeg liker bedre Burger King. Chilli Cheeseburgere og Chilli Cheese tops er snadder, og best på Burger King.

Det ble ikke så mye shopping heller. En bukse hver på New Yorker, en urban kleskjede på prisnivå med H&M, bare mye kulere, og den har vi ikke i Drammen, og jeg håper vi ikke får den hit heller.

Hva synes dere om at det er de samme butikkene overalt? Hvis vi får New Yorker i Drammen, så mener jeg det ødelegger litt av shoppinggleden vår med å dra eksempelvis til Tønsberg eller Lillestrøm (Strømmen). Når alt er det samme og likt overalt så er det ikke moro mener jeg. Det er ødeleggende.

Ta Rituals, både snuppen min og jeg elsker produktene fra Rituals, helt fantastisk. Kjøpte noen i dag, hehe.. men det har jo tatt heeeeelt av, nå blir det Ritualsbutikk på Magasinet kjøpesenter her i Drammen sentrum, og på CC-senteret på Brakerøya. Fra før ligger dette på Gulskogen senter mfl. Så snart er jo alle sentrene i området her like da. 

Anyways, nå skled jeg ut her.. vi har hatt en kjempefin dag. Det var deilig å komme seg ut igjen, se mennesker, butikker, nye ting, frisk luft, spise junk-mat et cetera og da var det også godt å komme hjem igjen 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#lillestrøm #gozip #strømmen #strømmenstorsenter #newyorker #rituals #burgerking #bunny #bunnytrash

23 kommentarer
    1. Flott tur for dere….altfor mange like butikken overalt og det har jeg skrevet om flere ganger. Det er så kjedelig..
      Gidder nesten ikke trave inn da jeg.
      Lillestrøm har jeg vært på kamper og sett FFK, ellers ikke så mye. Virker som et liten by spør du meg..
      Fine bilder da!

      1. Ja det er trist at de skal gjøre alt likt. Derfor vil jeg ikke ha feks New Yorker til Drammen, selv om jeg elsker kjeden. Skulle ønske jeg hadde et like godt lye som deg når det gjelder bilder 😜👍🏾

    2. Der kom det jo en rapport – så bra! Mye likt av butikker rundtomkring ja – kjedelig….! Her i byen er det ikke så mye fancy, så da er Sandefjord, Tønsberg eller Skien bedre! Sånn kan det godt være for meg! Skjønner at Lillestrøm ikke var helt vill jubel, men deilig å ta seg en tur ut i det blå uansett! 🙂

      1. Det er en ting som er veldig deilig med Drammen, da er man liksom midt i og kan ta seg en tur innom plassene rundt uten at det blir hverken for dyrt (inntil videre) eller for langt 😜👍🏾

    3. Så koselig dag og godt man har muligheter til å bytte beite om man ikke er HELT tilfreds med stedet man kommer til 😊 Uansett en dag ut i frihet og fri luft er digg og dere vet å kose dere, flotter’s❤

    4. Enig med deg at Strømmen Storsenter er bedre 😉 Men, dere skulle ha spist i Lillestrøm, for der er det flere og veldig gode restauranter.

    5. Sorry, det har jeg ikke fått med meg. Casa Mia ligger like ved Lillestrøm stasjon, og Fratelli ikke langt unna. To eksempler, men det er også flere. Kanskje en annen gang 🙂

      1. Fratelli har lagt ned for lengst,der er det Olivia nå.
        Men casa mia er verdt et besøk,og meze på feniqua🙂

    6. Heilt enig..ALT for mye likt når det kommer til butikker.. og en av grunnene for at jeg sjelden gidder å gå på disse kjøpesentrene som reklamerer for akkurat de samme sjappene på veggtavler utenfor.. Kjipt at det ble en nedtur selve Lillestrøm, da.. men Strømmen Storsenter har jeg vært på et par ganger. (urulig nok) fordi det var nytt og spennende – og det var et bra senter =)

      1. Ja strømmen var virkelig bra, de hadde en del «stand out» cafeer og sånn også. Det kan være veldig avgjørende for hvilket senter en velger når butikkene ellers er de samme 🥰

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg