5500 mennesker i Norge er alvorlig skadet, 254 døde!

Jeg er på mange måter helt lamslått, satt helt ut. Tenke seg til at det har gått så langt her til lands at så mange som tilsvarer hele byen Ålesund har meldt om bivirkninger etter «vaksinene». Og folk fortsetter å la seg injisere med dette. Tenk, hele byen Ålesund, vi snakker alt fra små barn til gamlemor på sykehjemmet, altså samtlige, så mange mennesker har meldt fra. 5500 mennesker i Norge har fått alvorlige bivirkninger, det vil si bivirkninger som har ødelagt livene deres, nedsatt funksjonsevne, alvorlig syke, og passerte 250 mennesker er døde.

To år med nedstenginger og omfattende forskning viser at dette har ikke hatt noen effekt. Egentlig motsatt effekt. Men det var vel aldri det som var meningen, å redde liv?

Link: «Ny stor studie: Nedstengingene forhindret nesten ingen dødsfall» (Dagbladet)

Menneskerettsdomstolen (EMD) i Strasbourg avsa 5. desember 2013 dom i saken mot Norge. Pionerdykkerne i Nordsjøen fikk medhold i saken mot staten. Bakgrunnen for saken er at mellom 300 og 400 personer med varig tilknytning til Norge deltok i petroleumsrelatert dykking i perioden 1965 til 1990. Som følge av dette ble det etter hvert kjent at mange hadde fått helsemessige plager. Regjeringen og staten visste at de hadde et rettslig ansvar for de skader som nordsjødykkerne hadde pådratt seg. Men saken måtte likevel gå til Menneskerettsdomstolen i Strausborg.

Klagerne i saken mot Norge (no. 52806/09) var syv tidligere nordsjødykkere som anførte at den norske stat hadde krenket deres rettigheter etter Den europeiske menneskerettskonvensjon (EMK) artikkel 2 (Retten til liv), artikkel 3 (Forbud mot umenneskelig eller nedverdigende behandling) og artikkel 8 (Retten til respekt for privatliv og familieliv) ved å ikke sikre at deres helse og liv ble ivaretatt under arbeidet i Nordsjøen, og ved å ikke gi tilstrekkelig informasjon om hvilken risiko og hvilke farer dette kunne medføre.

Påpeker at de skader/lidelser som disse ble påført kom ikke før etter lang tid, og det er hva mange av oss er bekymret for i dag, langtidsettervirkningene, av koronavaksinene. Når så mange som en hel norsk by har meldt om bivirkninger allerede, hvordan vil det bli etterhvert? Og tror dere staten bryr seg? I helt ny tid har altså Norge blitt dømt hele 16 ganger for brudd på menneskerettigheter. 16 ganger har Menneskerettsdomstolen i Strausbourg domfelt Norge, nå i helt ny tid. Så mye bryr staten seg om befolkningen!!

Fra «vaksinasjonene» startet i Norge 27. desember 2020 og frem til 15. februar 2022 er det mottatt 56 479 meldinger om bivirkninger etter koronavaksinasjon, 28 899 (51%) av disse er behandlet. 5500 er alvorlige og liv er ødelagte, passerte 250 er døde.

Som avledningsmanøver fra «vaksineringen» startet da det den gang ble sagt at hvis 60% ble vaksinert ville det være nok for å oppnå flokkimmunitet. Da over 80% hadde latt seg vaksinerte startet hetsingen av uvaksinerte, mobbing og trakassering. Og fokus ble på dette, argumentene var at uvaksinerte sprengte beredskapen i sykehusene. Staten og media startet en kampanje der de manipulerte folk til å tro på noe absurd.

Sannheten er at «vaksinene» stoppet ikke smitte, men derimot langt flere ble smittet, en høy andel av de sykehusinnleggelsene var faktisk «vaksinerte» med bivirkninger. Halvparten av de 5500 med alvorlige bivirkninger var og er disse innlagte på sykehusene. Men det snakker vi ikke om, for det forteller ikke media. Disse opplysningene må en finne selv inne på sidene til legemiddelverket og så videre. Men med å påstå og skylde på uvaksinerte ble dette ikke gitt oppmerksomhet i det hele tatt, men det kommer en dag, for alvorlige bivirkninger øker i omfang nå..

På tross av alt dette så ligger det altså for høring å endre lovverk og frata den norske befolkning menneskerettigheter som vil medføre tilstander som vi ser i Australia, Lithauen, Østerrike og Canada for å nevne noen. Dette skjer overalt, men den norske befolkning er så bortskjemte at man ignorerer realiteten og konsekvensene av innføringen av koronapasset, segregeringspasset!! Folk i Norge er så bortskjemte av velferdsstaten at de tror at i Norge trenger vi ikke være våkne, djizess..

«Det er trist det som skjer i Ottawa, Canada» skriver enkelte. Men istedet for å tenke over hvorfor norske myndigheter, vår regjering og de «folkevalgte» på stortinget ikke fordømmer det som skjer i Ottawa, i stedet for å lese høringsnotatet hva som foreslås innført i Norge, noe som vil gjøre Norge som Australia og Canada, istedet for å stille spørsmål, la seg opplyse, stille på demonstrasjoner mot innføring av fullstendig diktatur, så velger nordmenn å ligge hjemme i sofaen og se på Farmen Kjendis, og som i går, se på hvem som kan muligens bli Norges finalist til melodi Grand Prix, Eurovision Song Contest.

I går var jeg på «Freedom Convoy Norway 2022» en aksjon og demonstrasjon mot vaksinepress, tvangsvaksinering, frihetsberøvelse, diktatur og koronapass, altså segregeringspass. Mens nordmenn flest satt hjemme og så på delfinale i melodi grand prix, «lykke til», «kos deg», skrev folk til meg..

Convoyen så jeg lite til da både politi og media hadde gjort sitt for å usynliggjøre den. Det ble truet med bøter og store områder i byen hadde sperringer satt opp at politiet. Hurra for ytringsfriheten!

Appellene og underholdning som var utenfor Stortinget i går fra 17:00-21:00 har jeg følgende å si om. Dette blir for langt, det blir for mye, varer for lenge. Dropp disse politikerne som er der for å fremme eget parti, dropp appellene som er en varig gjentakelse av hva som er blitt sagt på hver demonstrasjon, om de tvangstestede og tvangsvaksinerte barna og så videre, hvor store disse Facebookgruppene er blitt – lag heller en kort oppsummering og legg til det nye som har skjedd. Appellene ellers burde være fra nevenyttige og informative personer. Igjen, dropp disse politikerne! Andre halvdel av appellene i går var det blant annet ei dame nordfra som snakket, det var veldig bra, veldig bra at disse legene kommer til ordet, og jurist Marius Reikerås. Dette var veldig bra!!

Klokken 17:00 var det over 2000 mennesker som stilte. Halvveis inn i det hele hadde halvparten pakket og dratt. Da fakkeltoget gikk klokken 21:12 tør jeg estimere at under en femtedel var igjen. Det ble ikke i nærheten av det fantastiske fakkeltoget som ble da det var «World Wide Rally for Freedom». Da lyste vi opp Oslo, og vi vistes. Vi burde vært enda mer synlig i går, noe vi dessverre ikke var.

Men til sist, det var et fantastisk oppmøte ved start. En stor applaus til dere alle som viser at dere bryr dere og kjemper for hverandres frihet, viser kjærlighet og omtanke. Og dere!! Disse DJ Chackra & Tveiteance som spilte på slutten der, det var dritrått!! Det var det de kaltes? Hvis noen kan sende meg det settet de spilte i går, så hadde det vært awesome!!

Tusen takk til arrangørene fra Foreningen Frie menneske www.friemenneske.no !!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#foreningenfriemenneske #friemenneske #freedom #grunnloven #freedomconvoy #freedomconvoyoslo #stortinget #menneskerettigheter #freedomfighters #menneskerettsdomstolen #freedomconvoynorway #frihetsforkjempere #oslo #norway #bunny #bunnytrash

12 kommentarer

Siste innlegg