Superenkel middag. Man bare slenger laksefiletene i en stekepanne med smeltet smør. Så krydrer man filetene underveis. Her har jeg brukt sitronpepper. Så steker jeg filetene på middels til sterk varme til fisken er blitt slik at den ikke er rå på innsiden, samtidig som jeg får den litt crispy ytterst.
Jeg bruker ikke noe mål på pastaen. Bare fyller en kasserolle med vann, har i litt salt, og når vannet begynner koke så slenger jeg ønsket mengde pasta oppi. Kokes i 8 minutter.
«Kylling og pasta med ostesaus»
Og her finner dere annet godt som jeg har brukt ostepopsaus til:
Om du som leser får lyst å prøve ostepopsaus, så gjør det, det er snadder. Om du er blogger eller noe og får lyst å dele videre, så bruk gjerne noe grønt på toppen for å freshe opp bildet/måltidet. Selv har jeg ikke giddet, jeg er ingen matblogger, bare gått kokkelinja og er veldig glad i mat. Rød er en fin farge, så bruk gjerne fersk paprika, det har jeg sett noen gjøre før. Paprika er bra, sunt, godt og har masse c-vitaminer.
Takk for titten!!
Følg Bunny på MeWe: Link!!
Følg Bunny på Facebook: Link!!
#ostepopsaus #laks #mat #bunnytrash #bunny
Ostepopsaus har me brukt nokre gonger, etter at du skreiv om den fyrste gongen
. Det er kjempegodt, og kan brukast til det meste. Me har prøvd det til, steikt kylling naturlegvis, strikt lyr, “kokt” torsk, og røykt svinekam. Er like godt til alt
.
.
Gjødd laks et eg ikkje, så det får vente til somaren, og eg får fiska meg ein laks eller tri
Ikke verst, torsk faktisk.. da får jeg prøve til Sei etterhvert


Ja, torsk faktisk, og det var godt syntes me.
Ellers kom eg på etter at eg hadde sendt kommentaren, at eg skal testa det ut til svinestiklet, med ris, am blanding, og soppstuing.
Det trur eg kan verta vellykka.
Jeg sitter og leker med tanken om Mac and cheese burger. Dukker vel opp her etterhvert