Stekt laks med pasta og ostepopsaus!

I går var tiden inne for å lage noe godt med deilig ostepopsaus igjen. Denne gang ble det stekt laks og fusli pasta. Og igjen, det smakte helt nydelig.

Superenkel middag. Man bare slenger laksefiletene i en stekepanne med smeltet smør. Så krydrer man filetene underveis. Her har jeg brukt sitronpepper. Så steker jeg filetene på middels til sterk varme til fisken er blitt slik at den ikke er rå på innsiden, samtidig som jeg får den litt crispy ytterst.

Jeg bruker ikke noe mål på pastaen. Bare fyller en kasserolle med vann, har i litt salt, og når vannet begynner koke så slenger jeg ønsket mengde pasta oppi. Kokes i 8 minutter.

Ostepopsaus er superenkelt. Det er samme prosedyre som tidligere. Bare klikk på linken under:

«Kylling og pasta med ostesaus»

Og her finner dere annet godt som jeg har brukt ostepopsaus til:

«Cheese Doodle Bacon Burger»

«Nattmat og Fyllemat»

Om du som leser får lyst å prøve ostepopsaus, så gjør det, det er snadder. Om du er blogger eller noe og får lyst å dele videre, så bruk gjerne noe grønt på toppen for å freshe opp bildet/måltidet. Selv har jeg ikke giddet, jeg er ingen matblogger, bare gått kokkelinja og er veldig glad i mat. Rød er en fin farge, så bruk gjerne fersk paprika, det har jeg sett noen gjøre før. Paprika er bra, sunt, godt og har masse c-vitaminer.

Takk for titten!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#ostepopsaus #laks #mat #bunnytrash #bunny

4 kommentarer
    1. Ostepopsaus har me brukt nokre gonger, etter at du skreiv om den fyrste gongen 😊. Det er kjempegodt, og kan brukast til det meste. Me har prøvd det til, steikt kylling naturlegvis, strikt lyr, “kokt” torsk, og røykt svinekam. Er like godt til alt 😊.
      Gjødd laks et eg ikkje, så det får vente til somaren, og eg får fiska meg ein laks eller tri 😜.

        1. Ja, torsk faktisk, og det var godt syntes me.
          Ellers kom eg på etter at eg hadde sendt kommentaren, at eg skal testa det ut til svinestiklet, med ris, am blanding, og soppstuing.
          Det trur eg kan verta vellykka.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg