Påskemoro med premie, påskeaften 2024!

Velkommen innom igjen til dag 3 av 5 med påskemoro her i Bunnys blogg. Tenker det er mange som er veldig opptatte denne påsken fordi det er den historisk dårligste oppslutningen som har vært iht påskemoro på bloggen. Men fortvil ikke, selv om jeg skulle ønske at langt flere deltok, så er det nå engang slik at når det er bare noen få som deltar, så øker det sjansen til den enkelte for å vinne dagens premie, hehe..

Det er 3 spørsmål skal besvares hver av disse dagene, 1 påskenøtt skal løses, og det blir eggjakt!

Så da er det bare å sette i gang:

Quiz:

01). Kan du nevne et annet navn for gåsunger?

02). Bunnys eldste hjertegull hadde bursdag i går og ble hvor gammel?

03). Hvilken medblogger mottok en turkis Bunny fra Bunny akkurat i tide til påske?

Påskenøtt:

Dette er ganske utrolig, det var ihvertfall veldig oppsiktsvekkende da en mann i sin beste alder kom ridende naken på en gigantisk påskegris bortover Lauritz Hervigsvei her på Fjell i Drammen. Halvparten av beboerne var hysteriske og en smule aggressive, mens den andre halvdelen holdt på å le seg ihjel. Han red inn her på Søndag, overnattet og red tilbake samme veien han kom fra dagen derpå, på Søndag.

Hvordan var det mulig at han kom på Søndag og dro dagen derpå på Søndag?

Eggejakt:

Hvor mange påskeegg finner dere i DETTE innlegget?

🐣

Kun besvarelser her i bloggen vil bli godkjent (ikke kommentarer på Facebook, Messenger, MeWe etc). Hvert riktig svar belønnes med 3 poeng på hver. Den med flest poeng vinner dagens påskemoro, blir det flere med like mange poeng så blir én trukket! Svarfrist midnatt!!

Lykke til 🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#påskemoro  #påskenøtt #bunnyquiz #påskeeggjakt #bunnytrash #bunny

22 kommentarer

Siste innlegg