Ligger som et slakt her på sofaen etter en middag som smakte helt nydelig, overspiste litt, men men.. hjemmelaga levergryte, alt fra bunn. Og sausene jeg lager er det ingen som kan overgå, så her snakker vi farlig godt. Jeg skjønner ikke at lever, levergryte, ikke er mer vanlig i dagens kosthold enn det faktisk er. Denne levra har jeg kjøpt i Sverige, 19 kr pr kg, da snakker vi!! I tillegg har været i dag vært hett. Sol, blå himmel og 24 grader as we speak. Det var enda varmere tidligere. Ikke så rart en blir helt slått ut!
Oppsummering av helgen. Fredag hadde jeg siste behandling. Er helt smertefritt nå. Superdeilig! Og bare for å nevne det, dere husker at jeg skinna meg forrige uke?! Vel nå har håret vokst noen millimeter, så nå ser jeg ikke ut som Vin Diesel lengre, haha.. sexy and I know it!!
Lørdag kjøpte jeg ny støvsuger. Ikke så spennende akkurat, men jeg er fornøyd, det er det viktigste. Atskillig mindre hundehår her nå. Bruker både robotstøvsuger og vanlig. Det er litt av en jobb, men så har det vært ekstrem røyting her som vi ikke har sett maken til før. Begynner å bedre seg..
På kvelden koste vi oss med eggerøre og spekemat. Jeg hadde kjøpt billig «forundringspakke» fra Spekebua, og der var det mye snacks. Blant annet chillipølser. Fy faen de pølsene er gode, glad vi har fire til av det slaget. I tillegg til eggerøre og spekemat så hadde vi hvitløksbaguetter og oliven. Jeg hadde laget dipp også, men ikke chillidip denne gang, siden spekematen bestod av chillipølser. Denne gang ble det hvitløksdipp. Så hadde vi paprika potetgull fra Maarud, jeg er veldig glad i den.
Mye god drikke hadde vi også. Vi startet med Aperol Spritz, ferdigblandet fra polet. Deretter ble det et par drinker av Żubrówka Vodka. Denne flasken har vi hatt lenge, og åpnet den nå. Vi kjøpte den i Polen midt i pandemien. Drinkene blir laget etter en oppskrift fra et polsk vennepar, og det er en genial sommerdrink. Rett før midnatt helte vi innpå et par Råstoff shots hver, så tok vi bussen inn til sentrum og møtte venner.
Vårt foretrukne utested hadde åpent for første gang siden første lockdown for tre år siden. Det var digg altså, og det dukket opp venner og bekjente fra hele Europa nesten. Ja faktisk, helt seriøst. Pluss noen fra Kapp Verde og Ghana. Oida, Kapp Verde er jo i Europa også, haha.. Men en herlig mix, og kom oss ikke hjem før siste bussen.
I går var det hjemmesløving. Jeg elsker lørdager og søndager. Lørdager er det hæla i taket og tenna i tapetet, og søndager er det sofakos og Netflix.
Alt i alt en bra helg. Nå har skrivekløen gitt seg, så da avslutter jeg her. Håper dere også har hatt en knallbra helg, og en digg dag i dag. Takk for titten og velkommen innom igjen så ofte som dere måtte ønske. Ja til livet og kjærligheten 🐰
Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!
Følg Bunny på MeWe: Link!!
Følg Bunny på Facebook: Link!!
#helg #bunnytrash #bunny
Levergryte er godt når den er vellaga – og det skjønner jeg jo at din er! Jeg er ikke vant til den retten “hjemmefra”, men liker den godt! Støvsuger, spekemat og party – høres ut som ei perfekt helg 🙂
Jeg er mett enda, som nevnt, farlig god gryte 😜 nesten perfekt helg, jeg sliter litt med hodeplaggene mine nå når jeg er nesten uten hår. Den tid jeg kjøpte disse hodeplaggene, da jeg mistet alt håret, så var jeg tjukkere og hodet rundere 🙈😂🐰
levergryte vokste jeg opp med ,som jentunge likte jeg det ikke ,så ble jeg tenåring og traff han jeg fortsatt er gift med ,mora hans serverte også levergryte men hennes var skikkelig god ,selv ble jeg aldri flink til å tilberede lever,og nå husker ikke jeg sist jeg såg lever i butikken ,så skal en like det må en kunne å tilberede det
Åååå det er helt nydelig. Jeg steker levra til det er nesten ikke blod, så slenger jeg den oppi sausen og lar det småkoke ei stund. I dag hadde jeg bare kuttet løk og stekt sopp i tillegg i gryta og serverte med potetmos. Altså, levra er enkel og grei, man må lage god saus. Når levra har fått småkoke i sausen så blir det himmelsk 🥰🐰
Levergryte?? Seriøst? 😱😱 grusefulle minner fra barndommen dykker opp her nå😵💫
Hvis de minnene er grusomme så er det noen som ikke kan lage levergryte som har servert deg. Alle som har fått min levergryte har bedt om mer, og enda mer etter det 😜🐰
oki! Nå skulle jeg til å skrive at jeg synes lever i seg selv er heselig, men der møter jeg meg selv i døra – for leverpostei liker jeg jo! God dag ønskes deg herfra!
Leverpostei er greit nok, men Bunnys levergryte er fantastisk! Fin fin dag til deg også 🥰🐰
Herlig innlegg og mat til nytelse. Mat ass. Lever er veldig godt, men nødvendigvis ikke så godt å tilberede. Ny støvsuger kan være lykke og gode venner absolutt. Hørtes som en fantastisk fin helg, kjærlighet må til <3
Jeg bare steker den til den slutter være blodig, det bare pipler litt på slutten, da hiver jeg den oppi den allerede lagde nydelige hjemmelagede sausen. Sausen er kluet her. Lar det småkoke ei stund. Denne gangen var gryta enkel. Lever, stekt sopp og til slutt vanlig oppkuttet kepaløk. Servert med potetmos. Lagde til 3-4 personer, men snuppen min og jeg spiste alt alene 😂🐰
Jeg er vokst opp med levergryte. Det er himmelsk godt. Lager den på samme måte som viltgryte hvor sausen spiller hovedrollen. Hyggelig at du fremsnakker en i utgangspunktet utskjelt rett.
Oh yes!! Viltgryte namm namm.. men nå er jeg straks klar for fårikål 😜🐰
Åt mykje lever tidlegare, men så sa det plutseleg stopp.
Har prøvd nokre gonger seinare, men det går berre ikkje.
Då satsar eg heller på kvalkjøt.
Intelligent people, needs intelligent food.
Det stod der på ei t-shirt eg hadde, med bilete av ein spekkhoggar.
Hadde den på meg ein gong, ein plass eg brukte lasta i Holland.
Eg syntes truckføraren såg litt rart på meg, og tenkte at nå får eg ei overhøvling av dimensjonar. Neida, då eg var ferdeg lasta, kom han ut av trucken, og lurte på kvar eg hadde fått fatt i den.
På ein butikk i Stavanger, som heiter Europris sa eg.
Då må du kjøpe ei og ta med til meg neste gong du kjem, sa han. Han hadde så monge venstreradikale i slekta, så han måtte ha ei slik for å provosere dei 🤣.
Vel, en blir ikke noe mindre smart av Bunnys levergryte, den er veldig berikende 😜🐰
👍 😀
Raudt kjøt i det store og heile er med å bygge opp / vedlikehalde hjernen.
Trur eg stopper der 😜🤣.
Jeg er ikke Hannibal Lecter altså.
👍🤣.
Nei, eg tenkte nå mest på dei med grønske på hjerna 🤣.