Krim fra virkeligheten: Marilyn Monroe!

Hei og god morgen! Gårdagens krim fra virkeligheten handlet om Jack Leon Ruby mannen som drepte president John F Kennedys angivelige morder. Dagen før handlet det om Lee Harvey Oswald som angivelig drepte president John F Kennedy. I dag skal det handle om, følg med nå..

Marilyn Monroe ble født Norma Jeane Mortenson 1. juni 1926 på Los Angeles General Hospital. Ved dåpen 6. desember samme år hadde hun imidlertid etternavnet Baker, ettersom hennes mor ønsket at tre barna hennes skulle ha samme etternavn. I 1946 begynte Norma Jeane å bruke artistnavnet Marilyn Monroe, men hun endret ikke navnet sitt offisielt før ti år senere.

Etter å ha tilbragt mesteparten av barndommen i fosterhjem, giftet Marilyn seg som 16-åring med James Dougherty. Hun begynte å jobbe som modell, noe som førte til hennes første filmkontrakt i 1946. De første rollene hennes var små, karrieremessig er resten historie, hun ble superstjerne!

Privat var det annerledes, ingen pappa, en mor med psykiske lidelser, barnehjem, fosterhjem, gift med James Dougherty, så skilt, så gift med Joe DeMaggio, så skilt, så gift med Arthur Miller, så skilt, så ble hun involvert med Kennedy-familien, så «booom» var hun død, 5. august 1962, bare 36 år.

Alt tyder på at Marilyn Monroe ble drept!

Marilyn Monroes dødsdato ble satt til 5. august 1962. Hun ble funnet av sin hushjelp midt på natten liggende på magen i sin egen seng med telefonrøret i den ene hånden. Hun ble erklært død på stedet og dødsårsaken var en overdose sovetabletter. Altså selvmord med vilje, eller ved uhell.

Deretter har det blitt avdekket mange avvik i historien. Det har blitt funnet ut at Marilyn Monroe ikke var død hjemme i egen seng, men ble hentet i livet av ambulansepersonell, og senere kjørt tilbake til hjemmet sitt og lagt tilbake i sengen sin død.

Hushjelpen hennes endret forklaring etter kort tid. Etterforskning viser at flere, ganske mange faktisk var innom Marilyn Monroes hjem den kvelden/natten hun døde og at den først oppgitte tidslinjen om hennes død ikke stemmer overhodet.

Det er avklart at Monroes hjem ble strippet for beviser om hennes nære kontakt med Kennedy-brødrene, altså daværende justisminister Robert Francis «Bobby» Kennedy og selve presidenten John Fitzgerald Kennedy. På tross av stadige treff og nær omgang med Kennedy-brødrene som Marilyn hadde kjent i rundt 10 år, eksisterer det kun et eneste bevis, kun et bilde av trioen sammen.

Da Monroe døde ble alt av beviser på dette nære og meget spesielle og godt kjente vennskap til Kennedy-brødrene radert av FBI. Det var kun to personer som kunne utstedt en ofre til FBI om å eliminere disse bevisene, en av de var president JFK selv, som ble skutt og drept et år etter Marilyn Monroes bortgang. En teori er at Monroe og hennes andre ektemann, forfatter Arthur Miller, ble overvåket av FBI og det ble konstantert at Monroe og Miller var tilknyttet kommunismen og sosialiserte seg med kommunistiske amerikanske eks-pats mens de var i utlandet. Noe som satte Kennedy-brødrene i en vanskelig situasjon da de hadde utlevert sårbar informasjon til Monroe, blant annet om atomvåpentesting.

Etterhvert har det også kommet fram at Robert Francis «Bobby» Kennedy faktisk befant seg området Los Angeles og Brentwood hvor Monroe bodde de timene som i dag er de mystiske timene som tydelig har blitt dekket over hva som skjedde, og i det tidspunkt Marilyn Monroe omsider ble erklært død så forlot Kennedy LA i privatleid helikopter.

Bobby Kennedy ble drept i attentat 6 år etter Monroes bortgang.

Nylig har det blitt utgitt en dokumentar på Netflix som heter «Marilyn-opptakene». Anthony Summers begynte å forske på Marilyn Monroe etter at han fikk vite at Los Angeles County District Attorney gjenåpnet saken om hennes død. Summers brukte deretter tre år på å samle 650 intervjuer på tape med folk som enten kjente Monroe i hennes levetid eller hadde kunnskap om hennes liv og død. Disse lydbåndene er identifisert som ekte og autentiske.

Til tross for at Anthony Summers har samlet bevisinformasjon som tidligere var ukjent om Monroes død vil han ikke si at hun ble myrdet. Han uttaler at hun døde av omstendighetene, forbindelsen hennes med Kennedy-brødrene. Men ut fra det de fakta som er kommet fram så peker alt i én retning, og det er vel ikke noe en kan si høyt?! Oops, jeg er ikke akkurat kjent for å være politisk korrekt eller følge ordre når jeg er overbevist om at det er feil..

Link: Ble Marilyn Monroe Myrdet? (Historienet.no)

Link: 84 historier krim fra virkeligheten.

Følg gjerne bloggen i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#marilyn #monroe #skuespiller #mysterie #jfk #marilynmonroe #konspirasjon #legende #ikon #leeharveyoswald #konspirasjonsteori #jackleonruby #bobbykennedy #johnfkennedy #anthonysummers #krim #historie #bunny #bunnytrash

4 kommentarer
  1. 2+2=4.
   Med så mykje tåkeleggjing, så har der garantert skjedd noko som ikkje tåler dagens lys. Og med tanke på at “sjølvdrap”, og uforklarlege “ulykker” er ein del av amerikansk politikk, spesielt blant motstanderane til “eliten”, så er det ikkje så vanskeleg å rekne seg fram til eitt svar.
   Det eksakte svaret får me nok aldreg, men at det var villa sjølvdrap, eller sjølvdrap ved uhell, kan me sjå heilt vekk ifrå.

   1. Ja, jeg ser helt bort fra det. Jeg er overbevist om at dama ble drept, tragisk. Hennes ettermæle skulle vært mer enn dette. Jeg elsker å se Marilyn på film. Hun er omtalt skjønnhet og «sexbombe», men enormt undervurdert skuespillerinne, på tross av 4 Golden Globe-nominasjoner hvor hun tok hjem 3 av dem.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg