En annen merkelig ting er dette opphenget kjerringene på blogg.no har fått for seg. «Strikkekjerring» uthever stadig Bunny i overskriftene sine, hvilket jeg har skrevet om i egen blogg og kommentert i hennes, men det ser likevel ikke ut til at det blir noe Bunny påskesokker på Bunny. Det synes jeg faktisk burde være en selvfølge når Bunny blir brukt som reklameobjekt, høhø.. men har sjekka postkassa flere ganger etter hun begynte bruke Bunny i sin reklamekampanje..
Så var det den andre kjerringa da, postet et innlegg «Bunny laget ostesaus» eller noe. Nei, jeg har ikke lest dét innlegget, jeg tenkte det var best å la vær. Innlegget var vel ment for å trykke på noen knapper, så da er det greiest å la det ligge. Har jo fått høre at noen har meldt seg stor i beundring av hvordan kjerringa har greid å stå i det når noen kritiserer henne for disse postene hvor hun trykker på knappene til folk. Vel, jeg driter i hva noen på blogg skriver om sausene mine. Bare snuppen min og jeg vet hvordan den ostesausen smakte, og det skal jeg si dere, den var aldeles nydelig!! Bunny er helt RÅ på sauser, og knallgod på mat generelt!
Snuppen min jobber sent i dag, og kommer hjem snart, da blir det kveldsmiddag, og dét som står på menyen i kveld er viltkjøtt. Rein, hjort, elg og svin. Da blir det viltgryte i viltsaus, og det kommer til å smake helt vilt!! Dere får ikke noen oppskrift fra meg, for denne er egen spesialitet, dere får heller klikke innom hans avgådde kulinariske høyhet, «Kokkejævel» (sjekk linken), hehe..
Har «bare» postet to innlegg i dag. «Med den 4. skal det skje» og «Disturbed friends». Har du ikke lest disse så bør du gjøre det nå, det er bare å klikke på titlene, de er direkte linker. Takk for i dag og håper dere stikker innom i morgen igjen, da er det ny dag og ny uke attpåtil, det blir bra mucho love!!
Følg Bunny Trash på MeWe: Link!!
Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!
#kjerringer #viltsaus #humor #ostesaus #viltgryte #kveldsmiddag #satire #helg #bunny #bunnytrash
Hehehe….



Fikk ikke med meg det første innlegget ditt om sokkene ser jeg, men NÅ har jeg lest det.
Tror jammen jeg må fikse sokker til deg for tort og svie, hi, hi….
Jeg fikk derfor heller ikke med meg utfordringa di i det første innlegget. Det skal jeg få gjort noe med, ser du!
En fin og kulinarisk kveld til dere!
Hahaha.. jeg bare herjer med deg vettu, men sier ikke nei, jeg synes de var kule, du er flink 41-42 deromkring
klem til deg
Jeg har en mistanke om det og nordlenninger tåler litt

Bra du får meg til å våkne litt
Nordlenninger er veldig forskjellige, haha, kan med en gang si at ingen er som meg
Har blitt meg fortalt at det er sauser som “gjør måltidet”, altså er det sausen som topper enhver rett. Men som kokk er du garantert klar over dette, og jeg sa det bare som en innledning til at ostesausen din sikkert smakte himmelsk godt.
Om ikke lenge er det påske, og da blir det kanskje sokker på Bunny?…
Det er noe med det vettu
påskesokker tror jeg aldri jeg har hatt før 
Man kan jo ikke ha sokker som skal brukes bare ei uke i året… Med mindre man heter Bunny, og dermed kan bruke dem hele året!
Tror jeg ville ha brukt dem kun til påske, jeg har en greie hvor jeg sparer på klær og ikke bruker så ofte, dermed blir det fort veldig mye klær
Jeg bruker til de rette anledninger, til hverdag hjemme bruker jeg daffe-klær. Krystallglass brukes når noen er invitert til middag..
Daffeklær er uansett best
Men krystallglass blir da ikke oppbrukt så fort… Kanskje litt styr om de ikke kan vaskes i oppvaskmaskin, da.
Hverdagsbruk, og «fyllefester» er litt mer rølp, da tenker jeg at glass til tusen kroner stk er bedre til mer «fine» anledninger
Tja, kanskje fine glass gir bedre rølpefest… Men ser poenget
Fascinert over hvor tynne krystallglass er, men de skal jo ha den klangen vettu
Gleder meg til sokkene dine er ferdig! Du kommer jo til å elske disse
Haha.. det hadde vært veldig moro må sies

Ein saus kan simpelt hen ikkje verta tjukk nok
. Majestetix.
. Det har resultert i nokre sure kommentarer, men det toler eg.
Veit ikkje om eg er heilt eineg i det, men at du ikkje deler private oppskrifter i hytt og vær, der er eg heilt eineg. Det gjer ikkje eg heller. Kun til få utvalgte
Private oppskrifter er private oppskrifter.
Ikke noe poeng i å kunne invitere noen til noe deilig godt som alle andre kan lage selv.
Nei, nettopp
.
. Der går grensa.
.
Sjølv mor mi slutta å lage fiskemat, då eg laga mi oppskrift, for min smaka så mykje betre enn hennar. Ikkje ville hu ha oppskrifta heller, for då var heile poenget borte. Og fiskesuppa mi, er ifølge andre, deriblant to kokkar og ein stuert, den beste som er å oppdrive. Men oppskrifta får dei ikkje
Eg er godt over gjennomsnittet glad i fisk, og fiskemat, og ut i frå ei subjektiv meining, må eg jo seia meg eineg med dei
Hehe.. herlig

Og nå har me hatt prinsefisk ală Vingen.
.
.
Det er og ein ting eg har min eigen vri på
Det er nam nam det
Og jeg ligger her og lurer på om jeg skal mikse sammen noe av rester til middag i kveld, eller om jeg skal «dykke» i fryseren..
Alldeles herlig overskrift. Fantastisk ny uke til deg <3.
Takk samme