Den spinnville presidentdatteren!!

Leste du innlegget mitt i går om Rosemary Kennedy, søsteren til JFK, om hennes liv og virke og hva foreldrene gjorde mot henne fordi hun var et utagerende, smårebelsk «svart får» i familien?

Jeg vet mange liker å se filmer og serier fra virkeligheten, det er til eksempel laget flere filmer om JFK, Marilyn Monroe og så videre. «Ganske» nye er jo filmene «Bohemian Rhapsody» om Freddie Mercury og «Rocket Man» om Elton John. Knallsuksesser begge to, og jeg personlig likte dem begge. Her spiller jo musikken også inn, men nonetheless, så synes jeg så absolutt det er interessant å lese meg opp om betydningsfulle makthavende personer i historien og hva man kan lære av disse historiene.

Historien om Rosemary Kennedy synes jeg er absolutt interessant, og dere burde lese mitt innlegg om henne hvis dere ikke allerede har det.

Link: «Den utrolige historien om Rosemary Kennedy».

Rosemary Kennedy var født i 1918. I 1941 begikk foreldrene hennes et overgrep mot henne som, slik jeg ser det, burde gitt livstid i fengsel. Hva de gjorde mot henne var en del av politikkens verden hvor de mente at hennes måte å være, hennes livsførsel kunne påføre Kennedyene skam og være ødeleggende for deres politiske status. Noen ser ut til å mene at 1941 er fryktelig lenge siden, en helt annen tid, slike ting skjedde den gang, og kunne aldri skjedd i dag. Ehh.. jeg tenker det kun handler om hvem personene er, hvor maktsyke, hvorfor de gjør hva de gjør, agendaen, ikke hvilken tid man lever.

En annen historie er om Alice Roosevelt. Hun var det eldste barnet til USAs president Theodore Roosevelt og hans eneste barn med hans første kone, Alice Hathaway Lee. Alice Roosevelt ble født 12. februar 1884 og døde 20. februar 1980. Altså 34 år FØR Rosemary Kennedy, hvilket forteller meg at hvordan Kennedy levde som påstått utagerende rebell bare var et påskudd og en unnskyldning, for hvis vi skal snakke om rebell, hva med Alice Roosevelt? Altså hun hadde nok blitt ansett som en utagerende rebell i dag, i 2022!

På bildet her fra 1902 ser dere Alice Roosevelt da hun var 18 år sammen med hennes langhårede Chihuahua ved navn Leo. At hun hadde en hund var vel ikke særlig oppsiktsvekkende, men hun hadde også en kjæleslange ved navn Emily Spinach som hun kledde seg i, hun hadde den rundt arm og hals og tok den med på fester, og denne damen festet hele tiden. Flere dager i uken, der det var fest, der var hun.

Alice Roosevelt har en mye lengre, omfattende, bredere og langt mer innholdsrik historie enn Rosemary Kennedy, hun gjorde så utrolig mye at et blogginnlegg klarer ikke omfatte bare stikkord for hovedpunktene engang. Men hennes mor døde da hun ble født, faren hennes dumpet henne et par år hos sin søster, og nektet i framtiden å kalle henne ved sitt navn «Alice» fordi det var samme navn som hans avdøde kone, Alices mamma.

Da hennes far Theodore Roosevelt giftet seg på ny ble Alice tatt inn i familien igjen. Hun fikk en stemor, Edith, som ikke likte henne og pratet dritt om hennes mor, og etterhvert fikk hun fem yngre søsken. Fire brødre og en søster.

På tross av en uheldig start i livet så ble, og var Alice ekstremt uavhengig og i motsetning til mange kvinner i sin tid, var hun kjent for å bruke bukser, kjøre bil, røyke sigaretter, spille med bookmakere, danse på hustak og feste hele natten. Dette livet ble veldokumentert. I løpet av 15 måneder klarte Alice Roosevelt å delta på 300 fester, 350 ball og 407 middager.

En venn av Alices stemor sa en gang at hun var «som et ungt vilt dyr som hadde blitt tatt i gode klær». Stemoren hennes gikk et skritt videre og beskrev henne som en «purke» som hadde seg «ukontrollert med alle gutter i byen».

Altså, Alice Roosevelt var spinnvill. Hun gjorde seg bemerket i alle kretser, kjente alle toppolitikere i sin tid. Hadde seg vel med de fleste av dem. Hun drakk masse alkohol og kledde seg til undertøyet på fester før hun ble med sine utvalgte menn for natten. Historiene er mange, og jeg har ledd mye av alt hva denne kvinnen kunne finne på – og dette liksom på begynnelsen av 1900-tallet, før nonner påførte skam på Rosemary Kennedy fordi de antok hun hadde sex med gutter.

Litt mer «galskap» om Alice Roosevelt før jeg avslutter innlegget her. Hun giftet seg faktisk, og var gift en del år med representant Nicholas Longworth III, en republikansk partileder og høyttaler i det amerikanske representantenes hus. Om jeg vil kalle det ekteskap? Jaja.. jojo.. altså dama var utro hele tiden gjennom ekteskapet og knulla utallige menn, hennes eneste barn, Paulina, var fra hennes affære med en senator William Borah. Hehe..

William Howard Taft som var president i USA i 1909–1913 og senere høyesterettsjustitiarius 1921–1930 utestengte Alice fra Det hvite hus etter at hun begravde en voodoo-dukke av hans kone, presidentfruen, i forgården til presidentbygget. Hehehe.. dette er jo hysterisk morsomt altså!

Thomas Woodrow Wilson som var president i USA fra 1913 til 1921 utestengte også Alice etter at hun fortalte en veldig grov vits om ham offentlig. Jeg skulle gjerne likt å høre den vitsen, men den ble «bannet» fra å gjenfortelles, så ingen i dag vet hvordan vitsen lød, bare at den var veldig «skitten», hehe..

Alice fortalte en gang Lyndon B. Johnson (USAs president fra 1963 til 1969) at hun spesifikt bar brede solhatter hatter rundt ham slik at han ikke skulle kunne kysse henne, hihi..

Alices far, Theodore Roosevelt, etter han ble president uttalte han en gang om Alice: «Jeg kan enten styre landet eller jeg kan hjelpe min datter, men jeg kan umulig gjøre begge deler», hehe.. jeg synes det var genialt, altså i motsetning til Rosemary Kennedy fikk Alice Roosevelt leve et innholdsrikt og spennende liv, gjøre hva hun ville, når hun ville, uten at noen prøvde bringe henne til taushet, selv om hun var langt farligere og «galere» enn nevnte Kennedy.

Alice Roosevelt Longworth døde i 1980 av emfysem og lungebetennelse, åtte dager etter fylte 96 år. Jeg må takke for underholdningen, og påpeke nok en gang at det var ikke tiden Rosemary Kennedy levde i som ødela henne, men familien. Jeg tenker at akkurat det beviser historien om Alice Roosevelt tydelig. Så med det sagt, 2022 er ingen hindring for hva mennesker i maktposisjoner kan få seg til å gjøre for mer penger og mer makt. Grådigheten og ondskap lever i beste velgående iblant oss.

Les: «Nå blir det vanlige folks tur».

Takk for titten.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#alice #roosevelt #kennedy #rosemary #politics #politikk #korrupsjon #konspirasjon #bunny #bunnytrash

4 kommentarer
  1. Jeg må bare si at den dama måtte ha hatt en jernhelse.
   Det må man ha når man kan feste så mye og leve et slikt liv.
   De aller fleste hadde nok bukket under etter kort tid.
   Hennes livsførsel har nok lite med årstall å gjøre.
   Mennesker som henne har det alltid vært og kommer det nok alltid til å bli.
   De lever som de ønsker og vil, uten hensyn til hva andre syns og mener.
   Den eneste forskjellen er at hun i dag mest sannsynlig hadde fått en dignose klaska i panna.
   Interessant er det uansett å lese om.

   1. Jo, men det er akkurat dét, Rosemary Kennedy fikk diagnoser klasket i panna, og hun kom til verden 34 år etter Alice Roosevelt. Er det slik blitt i denne verden at nå skal alle diagnoseres med et eller annet? Var verden et bedre sted for mangfoldet for 100 år siden enn for 50 år siden? Da er det vel ikke lenge igjen til vi alle blir stengt inne på interneringsleirer for å «rydde opp» 🤪

   1. Takk for det. Jeg synes det er interessant hvordan samfunnet stadig er i endring, men hvordan enkelte ting ikke endrer seg. At mennesker skal få lov til å være seg selv, har alltid vært en kamp, særlig kvinner og homofile. Merkelig i dag hvor man ikke er menn og kvinner lengre med sine legninger, nå er alt woke, vi har ikke kjønn lengre, men er hva vi «identifiserer oss som», hahaha..

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg